annamarialk 03.02.06, 09:24 Zarówno w Warszawie w której pracuję tak i w Pruszkowie gdzie mieszkam jest mnóstwo osób napływowych, przyjechali i zostali. Ciekawa jestem czy w Pruszkowie mieszka ktoś z Płocka. Odezwijcie sie "Dzieci Płocka". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wfe416n Re: PŁOCK stolica Mazowsza 03.02.06, 15:31 Ale jest to drugi wątek o takiej samej treści w ciągu dwóch dni. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: PŁOCK stolica Mazowsza 03.02.06, 16:26 wfe416n napisał: > Ale jest to drugi wątek o takiej samej treści w ciągu dwóch dni. > WFE poczekaj (może nie ten klawisz się wcisnął (Tobie to się nie zdarza?), a odwrotu nie ma. Co to jest dwa dni w porównaniu z Wiecznością :) "... poczekajmy, przeczekajmy, doczekajmy..." Dwa wątki. Też coś - tylko dwa.;)) Pakuj walizki i "przeprowadzmy się" do Warszawy.:((( Annamarialk pojawia się w paru miejscach forum. To raczej nie jest jakiś jednorazowy przybysz w jednym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: PŁOCK stolica Mazowsza 03.02.06, 18:17 Jeden wątek nawet zdążyła trzy razy założyć (już go nie ma). A jak tu teraz ciąć, skoro zaczęliście rozmowę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: PŁOCK stolica Mazowsza 03.02.06, 18:42 sqh napisał: > Jeden wątek nawet zdążyła trzy razy założyć (już go nie ma). > > A jak tu teraz ciąć, skoro zaczęliście rozmowę? :-) > "...zaczekajmy, poczekajmy..." Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: PŁOCK stolica Mazowsza 03.02.06, 18:25 oj, tam i to na P i to... taka ja złośliwa dzisiaj ale mnie też nie podobał się ten apel na naszym terytorium ;) --"Byłam wspaniałą matką, zanim jeszcze miałam własne dzieci" A. Faber, E. Mazlish i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: PŁOCK stolica Mazowsza 03.02.06, 18:47 aog napisała: > oj, tam i to na P i to... > > taka ja złośliwa dzisiaj ale mnie też nie podobał się ten apel na naszym > terytorium ;) > Pewnie teraz oberwę za to, że nie zniechęcam ludzi do Pruszkowa. :)))) Darujcie "literówki", ale koty uwiebiają łazić po klawiaturze. Wiedzą, że je zdejmę na kolana i pogłaskam by mieć spokój. Takie spryciule. > --"Byłam wspaniałą matką, zanim jeszcze miałam własne dzieci" A. Faber, E. > Mazlish i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: PŁOCK stolica Mazowsza 03.02.06, 23:19 stary_pawian napisał: > Pakuj walizki i "przeprowadzmy się" do > Warszawy.:((( Za Chiny Ludowe, kto się w mieście urodził, to na wieś się nie przeprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: PŁOCK stolica Mazowsza 03.02.06, 23:32 wfe416n napisał: > stary_pawian napisał: > > > > > Pakuj walizki i "przeprowadzmy się" do > > Warszawy.:((( > > > Za Chiny Ludowe, kto się w mieście urodził, to na wieś się nie przeprowadzi. Jakby co, to gdzie się przykuwamy łańcuchem ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: PŁOCK stolica Mazowsza 03.02.06, 23:58 stary_pawian napisał: > Jakby co, to gdzie się przykuwamy łańcuchem ? ;) Może do butelki z piwem? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: PŁOCK stolica Mazowsza 03.02.06, 23:05 Dobra. Znowu będą się "czaić". Jak rozumiem od trzech lat jesteś Pruszkowianką i szukasz innych Pruszkowian rodem z Płocka (myślę, że ne chodzi Ci dokładnie o sam Płock, ale i najbliższe jego okolice). Miło mi, że tu "przyfrunęłaś" spodobał Ci się Pruszków i zostałaś. Mam nadzieję, że jesteś zadowolona (mimo "mafi" itp.). Mam też nadzieję, że jak to nazwałaś "Dzieci Płocka" odezwą się. pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarialk Re: PŁOCK stolica Mazowsza 15.02.06, 10:29 Dzieki stary_pawian za parę ciepłych słów. Nie lubią tu chyba "nowych" bo na każdy wątek ciagle tylko krytyka. Chyba co niektórzy siedzą przy tym kompie cały dzień z nudów i w swoim znudzeniu zrobili sie zrzędliwi. Co do zaklimatyzowania w Pruszkowie to chyba już Pruszków mi się spodobał, zaczęłam sie przemieszczać więcej po Pruszkowie, poznawać i spotykać ludzi. Wcześniej była tylko praca w Warszawie i nocleg w Pruszkowie a teraz juz jakoś inaczej, lepiej Pozdrawiam Wszystkich serdecznie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: PŁOCK stolica Mazowsza 15.02.06, 14:29 Zapraszam na spotkanie forumowe, jak kiedyś dojdzie do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: PŁOCK stolica Mazowsza 16.02.06, 11:27 > Zapraszam na spotkanie forumowe, jak kiedyś dojdzie do skutku. nie przesadzaj, kilka razy już dochodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: PŁOCK stolica Mazowsza 16.02.06, 15:37 zwierz.alpuhary napisał: > > Zapraszam na spotkanie forumowe, jak kiedyś dojdzie do skutku. > > nie przesadzaj, kilka razy już dochodziło:) Miałem na mysli spotkanie, które miało być w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: PŁOCK stolica Mazowsza 16.02.06, 22:16 wfe416n napisał: > Miałem na mysli spotkanie, które miało być w grudniu. "Marudzisz". Obiecuję, że na następne zaproponowane się "stawię". Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: PŁOCK stolica Mazowsza 16.02.06, 22:27 stary_pawian napisał: > wfe416n napisał: > > > Miałem na mysli spotkanie, które miało być w grudniu. > > "Marudzisz". > Obiecuję, że na następne zaproponowane się "stawię". Ale jak wiesz, grudniowe nie doszło do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: PŁOCK stolica Mazowsza 16.02.06, 22:51 wfe416n napisał: > Ale jak wiesz, grudniowe nie doszło do skutku. Tak wiem. Wiem też, że Burza proponowała "forumowiczom spotkanie" na "Szantach w Pruszkowie" (sam uwielbiam szanty). I co? I nic. Czasem różnie się układa. Nawet jak zgłosisz swój akces to w ostatniej chwili może być różnie (tak chciałem pojechać na "górę śmieciową" rowerem i nie wyszło). Wierzę, że spotkanie się odbędzie. Zaproponuj coś, ale może nie w wątku "Płock ...". Odpowiedz Link Zgłoś
stary_pawian Re: PŁOCK stolica Mazowsza 16.02.06, 21:09 annamarialk napisała: > Co do zaklimatyzowania w Pruszkowie to chyba już Pruszków mi się spodobał, Po co to "chyba". Pruszków się wszystkim (no, prawie wszystkim) podoba :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek dla nie wtajemniczonych 04.02.06, 00:33 www.mikado.petronet.pl/dzieciplocka/ Odpowiedz Link Zgłoś
annamarialk Re: annamarialk w której grupie byłaś? 16.03.06, 10:15 To przenośnia nie tanczyłam w dzieciach Płocka Odpowiedz Link Zgłoś