bozena135 26.09.06, 12:10 SZUKAM KOGOŚ, KTO MÓGŁBY UDZIELAĆ KOREPETYCJI Z MATEMATYKI CHŁOPCU, KTÓRY JEST W 6 KLASIE PODSTAWÓWKI. NAJLEPIEJ Z KOMOROWA. MOŻE ZNACIE KOGOŚ GODNEGO POLECENIA I NIEDROGIEGO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszpietrzyk1 Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI 26.09.06, 12:15 To w końcu chodzi o dobrego czy nie drogiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena135 Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI 26.09.06, 13:08 To trzeba z góry założyć, że te dwie rzeczy nie mogą iść w parze:( Odpowiedz Link Zgłoś
valczak Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI 26.09.06, 13:11 EEE tam przesadzacie :P Ja jestem w tym dorby i jestem tani :D Ale niestety jestem tylko studentem i to nie matematyki ale kierunku ekonomoczniego - przy czym wydaje mi sie ze dla 6-to klasisty to spokojnie wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena135 Re: KOREPETYCJE Z MATEMATYKI 26.09.06, 14:19 Jestem tego samego zdania a to, ze jesteś studentem w niczym nie przeszkadza to nawet lepiej. Może moglibyśmy porozmawiac poza forum? mój mail bsarba@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś