Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy...

02.01.07, 12:11
Mam dwa pytania odnośnie prawa jazdy i nadzieję, że ktoś mi na oba odpowie ;)
Po pierwsze, w któym ośrodku egzaminacyjnym zdają prawko mieszkańcy Pruszkowa?
A po drugie, którą pruszkowską szkołę nauki jazdy moglibyście polecić?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • krzysiek80r Re: Prawo jazdy... 02.01.07, 21:36
      Osobiście zdawałem prawko w tamtym roku w kwietniu, o ile przepisy się nie
      zmieniły to można zdawać gdzie się chce. Pochodzę z podkarpacia i mam tam
      zameldowanie, mieszkam w Pruszkowie a zdawałem w Skierniewicach.
      Jeśli chodzi o szkółkę to nie wiem sam kurs robiłem w Grodzisku Maz. w lok-u.

Pozdrawiam
      • moni60 Re: Prawo jazdy... 03.01.07, 23:52
        Możesz zdawać gdzie chcesz ale najbliżej to Powstańców albo na Odlewniczej, bo
        na przesyłynie dokumentów do innego ośrodka poza Warszawę to troszkę zachodu a
        poza tym nie zna się tam ulic .Ja chodziłam na kurs u Wodzielaka (zapisy w
        szkole przy poczcie ulica Kościuszki),ale jazdy to tylko z Panem Kazimierzem
        (inni się nie nadają).Pozdrawiam
    • iwona9981 Re: Prawo jazdy... 05.01.07, 16:54
      Witam, mieszkańcy pruszkowa zdają egzamin w Warszawie- na Powstanców sląskich
      lub na odlewniczej. Ja osobiście zdawałam 2 lata temu ale chyba poleciłabym
      bardziej Odlewniczą- jest mniejszy ruch i łatwiej zdać. Nie ma takiego "kotła"
      jak na Powstanców. Chodziłąm do Piero ale nie polecam tej szkoły
      nikomu-kompletnie nic mnie nie nauczyli, zamiast jezdzić do warszaway albo po
      trasach egzaminacyjnych musialam jezdzić np. odbierać dziecko pana instruktora
      ze szkoły albo do jego znajomych. Mój tata który jest instruktorem musiał mnie
      prawie od poczatku wszystkiego uczyc. Taka jest opinia o tej szkole nauki jazdy,
      niestety. Ja polecam szkołe Wadeckiego na Hubala w Pruszkowie. Mozna zacząc w
      kazdy czwartek teorie i nie trzeba jej skonczyc aby zaczac jezdzić z
      instruktorem. MóJ tata jest tam instruktorem wiec wiem jak to wygląda. Polecam
      gdybyś miala jakies pytania to chetnie odpowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka