dota110 23.05.07, 21:58 Co myslicie o produktach z Lidla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pako1977 Re: Lidl 23.05.07, 22:27 Niektóre są całkiem niezłe. Szczerze mówiąc pozytywnie się zaskoczyłem, mieszkam w Pruszkowie od niedawna i wcześniej nie robiłem zakupów w tym sklepie. Zawsze myślałem, że to taka "druga Biedrona" :-) Wprawdzie sprzedają mało znane marki, ale jakość wielu produktów jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
humptyangel Re: Lidl 23.05.07, 22:48 Ta, dobre! np paluszki rybne, albo idealne pod piwo chipsy i chrupki! No wunder! Tanie, smaczne i dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
wpr2006 Re: Lidl 23.05.07, 23:12 Jest bardzo duża różnica między produktami Lidla jakie są oferowane w sklepach Lidl na terenie Polski, Czech, Słowacji i Węgier (z tyłu opakowania jest informacja tylko w tych językach). W Lidlach na terenie Polski, Czech, Słowacji i Węgier jest po prostu zaniżona ilość dodatków natomiast te co występują na pozostałym terenie UE są o niebo lepsze. Przykład: lody bakaliowe kupowałem sobie w Niemczech i też w Lidlu i miały wspaniały smak ponieważ były przeznaczone na rynek: Niemiec, Austrii, Francji i innych, a te kupowane w naszym kraju są zamrożoną masą z dodatkami i nie dorastają do kostek tym ze starej UE. Pozdrawiam, maniak lodów, a szczególnie w takie upały:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2266 Re: Lidl 24.05.07, 08:44 Nie narzekam. Tylko w samym sklepie tak jakoś smutno :( Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Lidl 24.05.07, 20:18 Ja kupuję produkty pzemysłowe, są tanie a nie najgorsze. Ostatnio nabyłam płyn do płukania tkanin i jestem bardzo zadowolona. Spożywka to raczej średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
adela1121 Re: Lidl 24.05.07, 20:55 czy wiecie ze lidl ma swoj regulamin? kidys pani kasjerka kazala pokazac co mam w plecaku kiedy bardzo sie zdziwilam pan ochroniarz powiedzial ze w ich regulaminie kasjer ma takie prawo!!! tylko gdzie jest ten regulamin wywieszony? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Lidl 25.05.07, 15:55 > czy wiecie ze lidl ma swoj regulamin? > kidys pani kasjerka kazala pokazac co mam w plecaku > kiedy bardzo sie zdziwilam pan ochroniarz powiedzial > ze w ich regulaminie kasjer ma takie prawo!!! takie prawo ma tylko policja. Ochroniarz w supermarkecie nie może cię zrewidować, musi wezwać patrol policji. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2266 Re: Lidl 25.05.07, 18:33 A z tego to Lidl słynie, nawet swego czasu Waiss w radiu zet prowadził dyskusję na ten temat, z jakims słuchaczem, który nie pozwolił sobie na rewizję osobita. Faktycznie takie prawo ma tylko policja - regulamin Lidla nie może być ponad kodeksami!!! Czyzby zapomnieli? Odpowiedz Link Zgłoś
adela1121 Re: Lidl 24.05.07, 21:01 mialam okazje robic zakupy w holandi tam produkty sa zdecydowanie lepszej jakosci i wybor jest wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2266 Re: Lidl 25.05.07, 18:37 Właśnie mi się skończył płyn do płukania, więc chyba wypróbuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dota110 Re: Lidl 26.05.07, 01:02 Ja kupilam Adritt niebieski bardzo dlugo pachnie i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
pacolo111 Re: Lidl 26.05.07, 17:26 nie kupuję,bo zawsze jakos trafiam na tandete,niesmaczne,niedobre łeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka2266 Re: Lidl 26.05.07, 22:11 No jeszcze płynu do płukania to nie piłam. Może nie smakować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basiak63 Re: Lidl 05.06.07, 23:26 Bardzo lubię sery pleśniowe z Lidla. Specjalnie po nie jeżdżę, bo nigdzie nie ma równie dojrzałych i smacznych. I słodycze też mają takie, jakie lubię, szczególnie żelki. Kupuję tez szynkę szwarzwaldzką i duży amerykański chleb tostowy Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Lidl 10.06.07, 21:45 Zajrzyj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28680 Odpowiedz Link Zgłoś