Dodaj do ulubionych

VW Passat B5 1.8T

04.03.04, 15:08
Witam, jak w temacie. Rok produkcji 2000, przebieg ok. 80kkm.
Interesują mnie tylko rozwiązania które dają najwyższy komfort użytkowania,
tzn. brak problemów; zbiornik w koło.

Ile by mnie to kosztowało, czy zakłąd bierze gwarancje w razie niepowodzenia?

Dziękuję za odpowiedź.
Petereke
Obserwuj wątek
    • gaziarz Re: VW Passat B5 1.8T 04.03.04, 16:37
      taki tekst znajdziesz na tym forum na temat instalacji do 1.8T

Założyłem instalację IV generacji w Siedlcach u Gaziarza. Chciałbym się
      podzielić wrażeniami. Było to 2 miesiące temu pojechaliśmy dwoma samochodami
      Mondeo 1,8 i Passat 1,8T, obydwa samochody "młode". Ponieważ taką instalację
      zakłada się dwa dni Gaziarz zawiózł nas i przywiózł z powrotem (free) 50 km
      od Siedlec do fajnej miejscowości wypoczynkowej nad Bugiem. Następnego dnia
      samochody były gotowe. Do rzeczy. Doświadczenie w jeździe na gazie już
      paroletnie mam. Instalacja została zamontowana bardzo dobrze, tzn.
      estetycznie, wszystkie przewody są zamocowane, nic nie wisii i nie dynda, na
      pierwszym przeglądzie zostaliśmy potraktowani też o.k. Passatem jeździli po
      mieście i coś regulowali u mnie wszystko grało. Jezeli chodzi o eksploatację
      to spalanie większe o 1 l/100km, wg zapewnień spalać powinien tyle samo co
      benzyny, ciężko mi jednak dokładnie określić spalanie ponieważ na gazie
      jeżdzę w mieście i z klimą, a na benzynie nie jeździłem z klimą ( samochód
      mam 3 miesiące) Moc początkowo spadła ale teraz nie ma różnicy miedzy
      benzyną. Prędkość max osiąga taką samą jak na benzynie: wg licznika 210km/h.
      Podsumowując jest o.k. zrobiłem już 10 kkm i wszystko dziala jak w zegarku
      jeszcze 10 kkm i instalacja się zwróci. Generalnie rekomenduję!!! Trochę mam
      za mały zasięg bo mi się mała butla zmieściła w koło ok. 40l.

kosztuje PRINS 5200zl, ale masz komfort. Zaklad gwaratnuej poprawnosc dzialania.
      Zapraszam rowniesz na www.gaziarz.sed.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka