izka2609 01.04.05, 12:59 jakimi kryteriami kieruje się administrator forum mamy mądre i sympatyczne przyjmując lub odzrzucając zgłoszenie do uczestnictwa w tym forum?Pozdrawiam - Iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata32 Re: Czy ktoś mi może wyjaśnić... 01.04.05, 14:11 Nie przyjmują osób, które jeszcze nigdzie nie pisały. Chyba zresztą pod koniec opisu forum jest to napisane. Odpowiedz Link
izka2609 Re: Czy ktoś mi może wyjaśnić... 01.04.05, 14:16 Ja piszę do kilku co prawda od niedawna , ale mnie odrzuciły.Natomiast mamy po trzydziestce chyba nie są takie ostre bo przyjęły mnie bardzo ciepło chociaż wcale mnie nie znają. Odpowiedz Link
lila1974 Re: do izka2609 03.04.05, 13:23 Nie bądź zła, to jest forma samoobrony. Piszemy tam dosyć otwarcie o sobie, więc nie chcemy, aby ktoś nieodpowiedzialny wyciągał to na forach publicznych. Między innymi to był mój pomysł, by wpuszczać do MMiS dziewczyny, które są nam znane ze swej działalności na innych forach. Chcemy by było nam ze sobą miło, mądrze i sympatycznie, a nie chcemy krwawych jatek, jakie sa udziałem np. forum eMama. Odpowiedz Link
izka2609 Re: do izka2609 03.04.05, 16:27 Lila ja się nie gniewam , tyle że myślałam że postepujecie w ten sposób: bierzecie kogoś na próbę a jak się nie sprawdzi to "wywalacie".To by było całkiem logiczne.Nie mam do was żalu tyleże to trochę tak jakbyście już z góry przekreslały jakąś osobę.Jedne mogą uważać że dana osoba do was nie pasuje a inne że pasuje.Dlatego (to tylko moja sugestia)spróbójcie trochę zreformować swoje podejście w kwestii przyjmowania do forum , bo np. wydaje wam się że jakaś emama do was nie pasuje , po jakimś czasie weryfikujecie swój pogląd i decydujecie się ją przyjąć ale ta właśnie emama zrazi się do was i już nie będzie chciała z wami być .Tu nie chodzi konkretnie o mnie - trochę uogólniam bo tak się może zdarzyć.Rozumiem że jeśli jakaś jest na forum nowa, nie znacie jej to macie wątpliwości.Myślę jednak że zarządzające tym forum powinny w takim wypadku po prostu napisać chociaż parę słów dlaczego nie chcą tej osoby przyjąć , żeby potem taka np. "wredna odrzucona " nie wygadywała o was niestworzonych rzeczy na forach otwartych bo wtedy będzie wam przykro ,że was niesłusznie ocenia.Nie chciałyście mnie to nie.Z niektórymi z was mogę sobie po prostu pogadać tutaj ,czy na jakimkolwiek innym otwartym forum, jak mam problem i podzielić się moimi radościami.Po prostu tylko chciałam jakiekolwiek wyjaśnienia i dzięki że mi wyjaśniłaś.Ja naprawdę się na was nie gniewam i rozumiem wasze motywacje.Pozdrawiam - Iza Odpowiedz Link
beata32 Re: do izka2609 03.04.05, 19:28 Iza, Niedawno były dość nieprzyjemne sytuacje po których administratorki Mam Mądrych i Sympatycznych zdecydowały się zamknąć forum aby dbać o to byśmy mogły się tam czuć miło i sympatycznie oraz dyskutować na tematy bardziej osobiste. Nie jesteś odrzucona na zawsze. Pisz np. na tym forum, sporo mam stąd jest również w gronie mam MiS - zarekomendujemy Cię jak się lepiej poznamy. :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link
izka2609 Re: do izka2609 03.04.05, 21:10 Dzieki Beata za dobre słowo ale ja na prawde nie mam do was żalu.Jesli jest wam dobrze w swoim gronie to bardzo się cieszę.Przecierz własnie oto wam chodzi abyście się czuły swobodnie i pewnie.Moja poprzedni dzisiejszy post był tylko po to aby któraś z emam nie narobiła wam świństw wśród innych forumowiczek , dlatego zaproponowałam abyście odrzucając którąś nqapisły jej kilka słów wyjaśnienia.To naprawdę nie chodi o to że jestem na was zła czy mam żal.Jeśli jednak kiedyś będziecie chciały mnie przyjąć do swojego grona to będę wam bardzo wdzięczna.Pozdrawiam Odpowiedz Link