madziaaaa 16.02.06, 11:14 Cześć,dziewczyny. Co macie do powiedzenia na ten temat? Osobiście bardzo chciałabym zrzucić kilka kg, ale lubię jedzonko, sport nie za bardzo(oprócz siatkówki i pływania).Rozmiar się powiększa. Dacie jakieś rady? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meaby Re: odchudzanie. 16.02.06, 12:33 ja proponuję zacznij od ograniczenia lub zrezygnowania ze słodyczy i od nie jedzenia po 18.00 znajoma odnosi sukcesy ja zamierzam tak zacząć ;-) Odpowiedz Link
kaktus20 Re: odchudzanie. 16.02.06, 12:57 Cześć!Ja też chciałabym zrzucic po ciąży trochę...jakieś 20 kg.Na mnie dobrze działa step (muszę znowu zacząć chodzić) no i oczywiście jedzenie do 18.00.Niestety ja główny posiłek jem ok.19.00. Poza tym niestety jednym natura dała fory i nie tyja nawet gdy nie przestrzegają zasad zdrowego żywienia, a inni nie mają takiego szczęścia. Niestety do nich należę, ale chyba nie ma lepszego antidotum na tłuszczyk niż dieta NŻT i trochę systematycznego ruchu. Pozdrawiam PS.Może wspólne dopingowanie się do zrzucenia kilogramów jest jakimś rozwiązaniem:) Odpowiedz Link
madziaaaa Re: odchudzanie. 16.02.06, 13:46 ok. zacznijmy wspólnie od poniedziałku( w sobotę mam imprezę, więc pewnie dieta wzięłby w łeb).Kto jeszcze się przyłącza? opracujmy wspólnie jakąś strategię. Buziaki. Odpowiedz Link
karolina_w_gazecie Re: odchudzanie. 16.02.06, 14:35 Ja się może przyłączę ale po Ostatkach. Na razie mi szkoda :) Zresztą jestem Mistrzem-w-Odkładaniu-Diet-na-Jutro. Odpowiedz Link
mamaemilii Re: odchudzanie. 16.02.06, 16:02 O, to ja też po Ostatkach :) Trzeba wreszcie ruszyć się i zrzucić to i owo. Odpowiedz Link
kaktus20 Re: odchudzanie. 16.02.06, 16:35 Witajcie! Proponuję na początek ustalenie, ile chcemy zrzucić, do kiedy, co będziemy robiły w tym celu (dieta, jeśli tak to jaka, sport-jaki i ile razy w tygodniu, jak będziemy sie motywowały. Proponuję na początek cotygodniowy raport ze zrealizowanej "zrzutki".To chyba na razie tyle, ja zaczynam od jutra i koniec ze słodyczami, chlebkiem i jedzeniem po 19.00. Na razie to i tak dużo. Pozdrawiam Nina Odpowiedz Link
aniak25 a ja juz nie musze :) 16.02.06, 17:54 ale bede trzymac za was kciuki. Schudlam 12kg w ciagu pol roku i nie mam jojo ale to wszystko zawdzieczam produktom herbalife. Wyprobowalam miliony diet wtym nzt i jeszcze jakies tabletki i nic a dzieki tym produktom schudlam. Teraz wspolpracuje z ta firma i odchudzam ludzi wiec wiem jak to jest. Jesli chcecie moge wam pomoc jako dietetyk a jesli nie to trzymam kciuki i zycze powodzenia. Acha i pamietajcie ze kazda dieta jest dobra tylko ze dziala tylko raz i bez zmiany stylu zycia nie da rady schudnac raz a dobrze. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: a ja juz nie musze :) 17.02.06, 08:13 cześć, co z tym herbalife,pewnie drogie? ile trzeba wydać, żeby zrzucić np. 10 kg? dziewczyny, ja jednak od poniedziałku. Odpowiedz Link
kaktus20 Re: a ja juz nie musze :) 17.02.06, 09:56 No właśnie jakie są ceny herby, wiem, że tam są różne preparaty.Napisz co Ty używałaś i czy można stosować podczas karmienia piersią. Chyba też zacznę od poniedziałku, ale w weekend postaram się przygotować organizm, dużo otrąb i warzyw.Na szczęście dziś już piątek.Miłego odpoczynku i do poniedziałku. nina Odpowiedz Link
tomo291 Re: a ja juz nie musze :) 17.02.06, 16:22 polecam thermal pro poczytajcie o tym na necie ja zastosowalem i rewelacja naprawde jesc sie nie hcce trezba troszke sie ruszac w ciagu 2 miechow 10 kl Odpowiedz Link
biznesso1 Re: a ja juz nie musze :) 21.02.06, 18:28 thermal pro najtaniej w necie i z darmowa przesylka - www.thermalpro.net Odpowiedz Link
aniak25 Re: a ja juz nie musze :) 20.02.06, 13:37 Z tym Herbalife to jest tak ze kazdy klient je co innego. Ja jadlam koktajl, fiber i herbatke thermojetics. Teraz jest jeszcze bialko ktorego zaluje nie bylo wczesniej bo z tym jest jeszcze lepiej. A czy drogo?? wiesz biorac pod uwage to co zjadalam w ciagu dnia przez miesiac to wychodzi na to samo a dodajac do tego kase wydawana na rozne specyfiki apteczne to juz wogle tanio bo tamto mi schudnac nie pomoglo a to tak i to jeszcze utrzymujac wage a nie jak po tamtych roznych dietach gdzie po jakims czasie wracalam do wagi i musialam zaczynac od poczatku. Naprawde warto zainwestowac w siebie i w herbalife. Jesli chcesz cos wiecej wiedziec to pisz na priv. Bo to jest tak ze kazdy klient ma swoja kartoteke i zeby dobrac produkty musze najpierw zrobic wywiad i obliczyc wszystkie parametry dla twojego ciala. Odpowiedz Link
gosiasos2 Re: a ja juz nie musze :) 20.02.06, 09:57 a może masz jakiś sposób na przytycie, bo ja borykam się z przeciwnym problemem, mam 165 cm wzrostu i waże niecałe 50 kg. I to właśnie po ciąży, chyba już po 3 miesiącach tak schudłam że nawet przed ciązą nie byłam taka chuda. Jak tak dalej pójdzie to zniknę. A jem dużo i czesto, słodyczy też nie odmawiam sobie za bardzo, jedyne co robię co może wpływać na odchudzanie to długie spacery z córcia. jest jakis sposób, żeby przytyć chociaż 5 kg. Odpowiedz Link
aniak25 Re: a ja juz nie musze :) 20.02.06, 13:40 Przytyc tez mozna. jak chcesz to bardzo prosze napisz na priv. Jak spojzysz do postu wyzej bo odpisalam Madziaaa to tam jest napisane co i jak. Dla ciebie tez musialabym zrobic pomiary i cala rozpiske. W koncu chodzi o to abys przybrala w mase miesniowa (nie mylic z bicepsami) a nie obrosla tluszczem. No i kazda dieta jest dobrana indywidualnie bazujac na tychze pomiarach i wyliczeniach. Jak cos to priv. pozdrawiam Odpowiedz Link
marta-siwek Re: odchudzanie. 08.06.14, 12:12 najlepsze tabletki african mango - strona producenta - goo.gl/vRgZa6 Odpowiedz Link