lillyofthevally 07.01.09, 18:23 mam cukrzycę t. II - została mi po drugiej ciazy :) ciesze sie że znalazłam to forum POZDRAWIAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia.dwa Re: witam cukierki :) 18.06.09, 18:11 Witam ja mam cukrzyce t.1... Mam 15 lat i moi rówieśnicy można powiedziec ,,przyjaciele" piją alkohol tzn... na róznych imprezach i ja tez bym chciała oczywiscie nie takl duzo tylko np. jedno piwo ale mam cukrzyce a w niej przeciez alkoholu nie mozna.... co mam zrobic??? Odpowiedz Link
pamam Re: witam cukierki :) 18.06.09, 19:37 Nie pić. Jeżeli to są przyjaciele to doskonale to zrozumieją, jeżeli to nie prawdziwi przyjaciele i nie rozumieją poszukaj innych. Zdrowie to rzecz najważniejsza. Nie musisz się starać im przypodobać, zresztą nie na tym przyjaźń polega. Nie wszyscy przecież muszą pić. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
martys92 Re: witam cukierki :) 21.07.09, 14:36 wszystko możesz przeliczyc na wymienniki ;D jedno piwo to nie zbrodnia ;d no ja mam 16 latek i wiem jak to jest. Odpowiedz Link