Dodaj do ulubionych

Apka do gabinetu

31.05.22, 22:57
Cześć, poszukuję dobrej i sprawdzonej apki do prowadzenia pacjentów w gabinecie diabetyka. Apka ma być niedroga, prosta w obsłudze i intuicyjna. Znalazłam coś takiego jak Optimed NXT, ktoś miał coś wspólnego z tą apką? Jest warta polecenia?
Obserwuj wątek
    • zofiairenaparys Re: Apka do gabinetu 31.05.22, 22:59
      Mogę wypowiedzieć się jako osoba która korzysta z Optimedu na co dzień. System jest bardzo intuicyjny, powala na bieżąco w trakcie wizyty generować wszystkie dokumenty, nie muszę nawet korzystać z komputera, wystarczy mi niewielki tablet albo telefon. Mogę z automatu wystawić receptę lub zwolnienie, bez konieczności robienia miliona druczków.
    • weronika333 Re: Apka do gabinetu 03.06.22, 09:52
      Najnowsze regulacje dotyczące e-zdrowia stawiają coraz większe wymagania wobec lekarzy oraz osób zarządzających zarówno publicznymi placówkami medycznymi, jak i prywatnymi gabinetami lekarskimi. W swoim gabinecie korzystam y medNote, sprawdź sobie. Dla mnie jest bardzo dobrym rozwiązaniem
    • betka2022 Re: Apka do gabinetu 20.06.22, 20:27
      Ja korzystam z bezpłatnej aplikacji mojezdrowie24. Nie jest to apka tylko dla diabetyków ale dla wszystkich osób chcących monitorować swoje zdrowie. Można w niej na przykład zapisywać pomiary cukru.
    • ewelina14010 Re: Apka do gabinetu 27.06.22, 17:41
      ja osobiście polecam aplikację MojeZdrowie24, jest bardzo prosta i intuicyjna w obsłudze. Można w niej przechowywać wszelkie informacje, pomiary medyczne czy nawet dokumenty medyczne - dzięki temu wszystko mam w jednym miejscu. Mi się super sprawdza.
      • balbin0102 Re: Apka do gabinetu 05.07.22, 22:05
        ewelina14010 napisała:

> ja osobiście polecam aplikację MojeZdrowie24, jest bardzo prosta i intuicyjna w
        > obsłudze. Można w niej przechowywać wszelkie informacje, pomiary medyczne czy
        > nawet dokumenty medyczne - dzięki temu wszystko mam w jednym miejscu. Mi się su
        > per sprawdza.

W sumie ciekawa opcja, ale czy te dokumenty będą bezpieczne w tej apce, da się je jakoś zabezpieczyć hasłem czy pinem?
        • ewelina14010 Re: Apka do gabinetu 08.07.22, 21:06
          balbin0102 napisała:
          > W sumie ciekawa opcja, ale czy te dokumenty będą bezpieczne w tej apce, da się
          > je jakoś zabezpieczyć hasłem czy pinem?

Tak, aplikacja MojeZdrowie24 daje możliwość zabezpieczenia swoich danych. Ja tradycyjnie zabezpieczyłam wszystko pinem, ale wydaje mi się że są też inne sposoby.
          • balbin0102 Re: Apka do gabinetu 22.07.22, 21:46
            ewelina14010 napisała:

> Tak, aplikacja MojeZdrowie24 daje możliwość zabezpieczenia swoich danych. Ja tradycyjnie zabezpieczyłam wszystko pinem, ale wydaje mi się że są też inne sposoby.<

Świetnie, właśnie takiej opcji szukałam, a mogłabyś powiedzieć w jaki sposób ta aplikacja działa i jak te dokumenty przetwarza?
            • ewelina14010 Re: Apka do gabinetu 26.07.22, 22:19
              balbin0102 napisała:
              >
              > Świetnie, właśnie takiej opcji szukałam, a mogłabyś powiedzieć w jaki sposób ta aplikacja działa i jak te dokumenty przetwarza?

Aplikacja MojeZdrowie24 posiada wbudowany skaner, dzięki któremu można w bardzo prosty i wygodny sposób wskanować niezbędne dokumenty.
            • daria_wisniewska0424 Re: Apka do gabinetu 20.09.22, 23:29
              Aplikacja MojeZdrowie24 posiada funkcję skanera, który umożliwia wskanowanie dokumentów. Ponadto można te dokumenty dowolnie filtrować i sortować. Jak dla mnie super wygodna opcja.
              • balbin0102 Re: Apka do gabinetu 27.09.22, 22:51
                daria_wisniewska0424 napisała:

> Aplikacja MojeZdrowie24 posiada funkcję skanera, który umożliwia wskanowanie dokumentów. Ponadto można te dokumenty dowolnie filtrować i sortować. Jak dla mnie super wygodna opcja.

A czy rejestracja w tej aplikacja jest darmowa?
                • ewelina14010 Re: Apka do gabinetu 01.10.22, 11:59
                  balbin0102 napisała:
                  >
                  > A czy rejestracja w tej aplikacja jest darmowa?

Tak, rejestracja jest w pełni darmowa
                • daria_wisniewska0424 Re: Apka do gabinetu 11.10.22, 22:42
                  Tak, również potwierdzam, rejestracja w aplikacji MojeZdrowie24 jest bardzo szybka i w pełni darmowa.
                • mariusziom Re: Apka do gabinetu 22.10.22, 23:56
                  Aplikacja MojeZdrowie24 to moje ostatnie odkrycie, rejestracja jest darmowa, a sama aplikacja bardzo przydatna
                  • balbin0102 Re: Apka do gabinetu 07.11.22, 19:31
                    Idealnie, ta aplikacja zdaje się fajną opcją, a czy działa ona w porządku? Nie zacina się, nie muli?
                    • ewelina14010 Re: Apka do gabinetu 11.11.22, 15:05
                      Tak, ta apka działa w porządku, mi się w ogóle nie zacina.
                    • mariusziom Re: Apka do gabinetu 24.11.22, 21:17
                      Aplikacja działa bardzo płynnie, nie ma z nią żadnych problemów.
        • daria_wisniewska0424 Re: Apka do gabinetu 13.07.22, 17:46
          balbin0102 napisała:
          >
          > W sumie ciekawa opcja, ale czy te dokumenty będą bezpieczne w tej apce, da się
          > je jakoś zabezpieczyć hasłem czy pinem?

Potwierdzam, dane w aplikacji MojeZdrowie24 można w dowolny sposób zabezpieczać, jest wiele możliwości - pin, odcisk palca, symbol a nawet face ID.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka