miecio4 04.09.03, 16:34 SoulSeek mi padł. Sciągałem te dodatki i nic. Ratuj starszego kolegę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Iluś! 04.09.03, 16:36 miecio4 napisał: > SoulSeek mi padł. Sciągałem te dodatki i nic. Ratuj starszego kolegę. > Masz GG? Jakby co, to wrzuć mi nr na maila... Druga opcja - cho no na czata, to spróbuję pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Iluś! 04.09.03, 17:51 To ja wpadne na czata dzisiaj po 22. Ubierz sie ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Iluś! 05.09.03, 07:56 miecio4 napisał: > To ja wpadne na czata dzisiaj po 22. > Ubierz sie ładnie. Mieciu, wybacz, ale zbytnio się ociągałeś i nie przeczytałem już Twojego posta, ponieważ biegałem w tym czasie po deszczu. A o 22... też nie mogłem Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 :( 05.09.03, 10:07 To nic kolega gaspar mi wczoraj pomógł. Tylko że i tak wszystko jest do dupy bo zapomniałem hasła. Ba! Zapomniałem nawet loginu. I znowu mi stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: :( 05.09.03, 10:17 miecio4 napisał: > To nic kolega gaspar mi wczoraj pomógł. Tylko że i tak wszystko jest do dupy > bo zapomniałem hasła. Ba! Zapomniałem nawet loginu. > I znowu mi stoi. To nic! Zrób "Disconnect" i "Login as..." i zaloguj się pod innym nickiem. Wal poprzedni. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: :( 05.09.03, 10:24 Mieciu, zaloguj się jako 'szukam_ilusia', tak jak wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: :( 05.09.03, 10:26 madee1 napisała: > Mieciu, zaloguj się jako 'szukam_ilusia', tak jak wczoraj. O, ja w pocie czoła biegałem za piłką, a ci sobie czatowali i sobie robili ze mnie jaja Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: :( 05.09.03, 10:31 Nie martw się, już miałam namówić Miecia żebyśmy sobie pożartowali z Ciebie ale uciekł mi z czata i do niczego nie doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: :((( 05.09.03, 12:48 Madee to napradwde Ty byłaś??!! No to czemu mi nie dałas znaku??!! Olałbym wszystkie inne sprawy!! Ale się zasmuciłem teraz. (( Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: :((( 05.09.03, 12:58 No, jak to, nie dałam Ci znaku? Powiedziałam moim najbardziej uwodzicielskim głosem 'Mieciu, to ja', a Ty uciekłeś... Nie martw się, nadrobimy Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: :((( 05.09.03, 13:19 madee1 napisała: > No, jak to, nie dałam Ci znaku? Powiedziałam moim najbardziej uwodzicielskim > głosem 'Mieciu, to ja', a Ty uciekłeś... Nie martw się, nadrobimy > No właśnie: "to ja"- pomyślałem że to jakas anonimowa cicha wielbicielka. I uwodzicielskiego głosu nie dosłyszałem bo miałem głosniki wyłączone. Nadróbmy jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: :((( 05.09.03, 13:23 A ja miałem kiedyś rozwalić Cię drugi raz w kółka i krzyżyki, i dupa, nie zgłaszasz się po ten łomot coś I jak tam z tym soulseekiem? Uruchomiony? Jeśli tak, to powiedz jaki masz nick, to pościągam od Ciebie jakieś zajefajne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: :((( 05.09.03, 13:28 ilhan napisał: > A ja miałem kiedyś rozwalić Cię drugi raz w kółka i krzyżyki, i dupa, nie > zgłaszasz się po ten łomot coś Nawala mi łącze w domu. Mozemy zagrac kiedyś ale wieczorem. > > I jak tam z tym soulseekiem? Uruchomiony? Jeśli tak, to powiedz jaki masz nick, > > to pościągam od Ciebie jakieś zajefajne piosenki > No własnie musze jakiś nowy nick wymyśleć. Ale nie mam jeszcze nic ściągniętego. Chyba że Ty mi udostępnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: :((( 05.09.03, 13:35 miecio4 napisał: > Nawala mi łącze w domu. Mozemy zagrac kiedyś ale wieczorem. Dobra. Trzymam za słowo. Tylko nie dziś > No własnie musze jakiś nowy nick wymyśleć. Może wrócisz do "Flaka"? > Ale nie mam jeszcze nic > ściągniętego. Chyba że Ty mi udostępnisz. No jasne. c:\_muzyka\oasis i same piękne rzeczy masz. No dobra, żartowałem, mam jeszcze z 1800 innych piosenek )) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: :((( 05.09.03, 13:38 ilhan napisał: > No jasne. c:\_muzyka\oasis i same piękne rzeczy masz. No dobra, żartowałem, mam > > jeszcze z 1800 innych piosenek )) > A jak sie szuka Ilusia? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: :((( 05.09.03, 13:40 miecio4 napisał: > A jak sie szuka Ilusia? ilhan mansiz Już się włączam Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: :((( 05.09.03, 13:46 miecio4 napisał: > A masz cukierka w papierku- co to znaczy? Nie cukierka w papierku tylko zwiniętego ptaszka ) Już mam rozwiniętego, odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: :((( 05.09.03, 13:53 ilhan napisał: > Nie cukierka w papierku tylko zwiniętego ptaszka ) Już mam rozwiniętego, > odezwij się. > O! Ptaszek sie podniósł! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: :((( 05.09.03, 14:00 miecio4 napisał: > ilhan napisał: > > > Nie cukierka w papierku tylko zwiniętego ptaszka ) Już mam rozwiniętego, > > > odezwij się. > > > O! Ptaszek sie podniósł! Tak to już jest na soulseeku, raz się podnosi, a raz zwija... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: :((( 05.09.03, 14:14 ilhan napisał: > Tak to już jest na soulseeku, raz się podnosi, a raz zwija... > Zawsze myślałem ze to cukierek panie. A to ptaszek! Ale jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: :((( 05.09.03, 14:14 miecio4 napisał: > A masz cukierka w papierku- co to znaczy? to nie cukierek w papierku - to burak Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: :((( 05.09.03, 14:20 Jaki znów burak, ja Wam dam buraka, wara, burak copyright !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: :((( 05.09.03, 14:24 ais - bez urazy ...ale z czym Ci się kojarzy ikonka nipodłączonego soulseeka no chyba nie z ptaszkiem ani cukierkiem??? Freud miałby tu coś do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: :((( 05.09.03, 14:37 )) Dla mnie to wyglądało jak geenie in the bottle trochę - ale kiepsko pamiętam, bo slsk używałam krótko. Ale zobacz, im te ptaszki pasują, Mieciowi stoi, Ilhanowi się podnosi...och, Jack, chyba Miecio jednak przerzucił się na Ilhana ))) Mimo waszej podobnej setki.... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: :((( 05.09.03, 14:43 aislinn napisała: > Ale zobacz, im te ptaszki pasują, Mieciowi stoi, Ilhanowi się podnosi...och, > Jack, chyba Miecio jednak przerzucił się na Ilhana ))) Mimo waszej podobnej > setki.... Juz starozytni indianie mawiali: Nie setka stanowi o człowieku ino pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: :((( 05.09.03, 15:43 miecio4 napisał: > aislinn napisała: > > Ale zobacz, im te ptaszki pasują, Mieciowi stoi, Ilhanowi się podnosi...oc > h, > > Jack, chyba Miecio jednak przerzucił się na Ilhana ))) Mimo waszej > podobnej > > setki.... > > Juz starozytni indianie mawiali: > Nie setka stanowi o człowieku ino pieniądze. Święte słowa, Panie Mieciu, święte słowa. A oczywiście że to ptaszek jest, przecież on skrzydełka rozwija. Widzieliście kiedyś buraka który rozwija skrzydełka? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: :((( 05.09.03, 16:02 Jak to ? Ja uważam że rozwijam skrzydełka, z domu się wyprowadzam,o ! A burak jestem, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: :((( 05.09.03, 16:58 buraczanego koloru burak zamienia się w niebieskiego ptaka - proste Odpowiedz Link Zgłoś