jolantazd 21.01.10, 15:37 Na czy polega dembrazja blizn, jakie są efekty i przy której z kolei operacji się ją wykonuje?Byłabym ogromnie wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa33 Re: Dembrazja blizn 21.01.10, 17:31 Jolu a nie dermabrazja?? ;) My byliśmy w pokoju z chłopcem który miał ścieraną przy przeszczepie miał ok 10 lat Odpowiedz Link
gryska17 Re: Dembrazja blizn 23.01.10, 00:10 U mnie dermabrazja wyglądała następująco: godzinę przed zabiegiem posmarowano mi wargę żelem znieczulającym, następnie bliznę ścierano czymś w rodzaju pumeksu, zaklejono ranę opatrunkiem i udałam się do domu. Zabieg był bezbolesny, szczypało troche jak zeszło znieczulenie. Następnego dnia opatrunek zdjęłam, po tygodniu strupek odpadł, różowe zabarwienie utrzymywało się dosyć długo. Podobno trzeba powtórzyć kilka razy aby był efekt, ja miałam robioną raz. Po tym jednym razie spłaszczyła się nieco, ale nie ma co liczyć, że stanie się niewidoczna. Zabieg miałam na Koziej. Cena była taka sama jak cena konsultacji. Odpowiedz Link
felka75 Re: Dembrazja blizn 23.01.10, 20:18 gryska17 możesz podać mi swoje gg mam wiele pytań na temat dermobrazji! alicja. Odpowiedz Link