Dodaj do ulubionych

Logopeda Bydgoszcz

19.03.11, 12:18
Witajcie szukam mam z Bydgoszczy i okolic który poleciłyby mi dobrego logopede dla rozszczepiaka...słyszałam że jest ktos taki od pani dr.Radkowskiej ale akurat nie miała namiaru...
jest tutaj mama na forum która kogoś poleci ??
Obserwuj wątek
    • motylek-28 Re: Logopeda Bydgoszcz 19.03.11, 20:04
      Witam,
      ja szczerze polecam p.dr Hannę Owczarzak.
      Przyjmuje w Bizielu - w Poradni audiologiczno- foniatrycznej . Byliśmy już kilka razy i ja osobiście jestem bardzo zadowolona.
    • annya11 Re: Logopeda Bydgoszcz 30.03.11, 07:07
      Byłam u mgr Owczarzak i... polecm mgr Wandę Gredżuk z Poradni Pedagogiczno-Psychologicznej nr 1 w Bydgoszczy (pewłni tam funkcję dyrektora, ale również logopedy).
      • motylek-28 annya11 08.04.11, 23:28
        annya11 napisała:

> Byłam u mgr Owczarzak i... polecm mgr Wandę Gredżuk z Poradni Pedagogiczno-Psyc
        > hologicznej nr 1 w Bydgoszczy (pewłni tam funkcję dyrektora, ale również logope
        > dy).

annya11- napisz proszę jakie masz zastrzeżenia do p.Owczarzak i kiedy do niej chodziliście ? Nie traktuj pytania jako ironii czy złośliwości. Nie pytam negatywnie. Chciałabym wiedzieć czy czegoś nie zauważam lub czego się spodziewać? Z góry dzięki!!
        • annya11 Re: annya11 30.04.11, 19:52
          Mgr Owczarzak... byłyśmy u niej 3 razy. Zaczęłyśmy jak Ninka miała około 1.5 roku. Nigdy nie popatrzyła do buzi jak pracują mięśnie, jak rozkłada się napięcie, jak pracuje język (u Ninki było np. nadmnierne napięcie byłow prawej stronie języka). To co kazała wówczas, to sposób w jaki dziecko ma zjadać jogurt z łyżeczki (zgarniając górną wargą) i masaż dookoła ust.
          Niemniej bardzo mile ją wspominam, bo zawsze byłą dla nas nader sympatyczna, ale ja miałam inne priorytety-maksymalne usprawnienie mięśni.
          • annya11 Re: annya11 30.04.11, 19:59
            Dorzucę jeszcze tyle, że sposoby pracy z Niną spójne z wytycznymi mgr Radkowskiej (która jest dla mnie niekwestionowanym autorytetem) ma właśnie jedynie p. Gredżuk. Najważniejsze, że są wymierne efekty, chociaż praca przed nami jeszcze dośc długa.
            Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia :).
      • angelika.feculak Re: Logopeda Bydgoszcz 01.05.11, 19:56
        no niestety dziewczyny nie dostalismy się do pani dr. Greżdżuk....podobno ma za duzo pacjentów,rozmawiałam z nią osobiście no i jak sama powiedziała boi się czy podoła poprowadzić przypadek naszego synka...
        proponowała nam kontak z pania dr Latos Janiną z Gajowej,ale ja nie mam nigdzie na nią namiarów,moze ktoś zna ??
    • marzena123marzena Re: Logopeda Bydgoszcz 18.04.11, 16:09
      Pani Alina Siemianowska-Bloch z ośrodka Neuron ( tylko prywatnie) www.osrodekneuron.pl/terapie.logopeda.html
      można wykupić same zajęcia z logopedą.
      • angelika.feculak Re: Logopeda Bydgoszcz 17.05.11, 11:03
        Dziewczyny a ma może ktoś namiary na panią dr Latos ?? bo podobno pracuje z dziećmi rozszczepowymi a ja nie moge jej nigdzie znależdż,poleciła mi ja pani dr. Greżdżuk
        • annya11 Re: Logopeda Bydgoszcz 22.05.11, 11:03
          O ile dobrze kojarzę dr Latos pracuje właśnie na Gajowej oraz w przychodni na Karłowicza (ten stosunkowo nowy kompleks przychodni, wejście od Karłowicza).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka