an_waw 13.04.11, 22:19 Witam! Poszukuję logopedy z Łodzi lub okolic specjalizującego się w pracy z dziećmi po rozszczepie wargi i podniebienia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laboratoriumedica Re: Logopeda z Łodzi 04.05.11, 07:50 W dniach 11 i 17 maja w księgarni PWN zorganizowane będą bezpłatne diagnozy logopedyczne. Zapraszam na spotkanie z logopedą. Pozdrawiam serdecznie Ewa Kaczmarkiewicz Logopeda - Pedagog, Trener, terapeuta mowy i głosu. Laboratorium Edukacji i Terapii EDIKA www.edica.edu.pl tel: 721 604 600 Odpowiedz Link
agniery2 Re: Logopeda z Łodzi 26.05.11, 19:39 cześć aniu! z tej strony agnieszka. miałyśmy razem operacje. co u ciebie jak synuś. pozdrawiam! Odpowiedz Link
an_waw Re: Logopeda z Łodzi 30.05.11, 13:29 Hej! Agnieszka u nas na razie ok. Bartuś szaleje już jak dawniej. Tylko ja ciągle drżę o to podniebienie. A jak Wasza córcia? Podaję Ci swojego e-maila: an_waw2@op.pl Odpowiedz Link
ewita2510 Re: Logopeda z Łodzi 08.06.11, 07:41 Witaj, czy znalazłaś tego logopedę w Łodzi? Ja też szukam dla mojej córeczki.Jestem z Łodzi? W której części Łodzi mieszkasz? Pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link
an_waw Re: Logopeda z Łodzi 09.06.11, 12:03 Witam! Poza ofertą z forum z laboratorium medica nie mam żadnych innych namiarów na logopedę w Łodzi. My jesteśmy dopiero 3 tygodnie po operacji. Pierwszą wizytę u logopedy planujemy w Formmedzie w Babicach ale szukam logopedy na miejscu, który ewentualnie mógłby prowadzić synka pod kontrolą dr Radkowskiej. Mieszkam ok 30 km od Łodzi (okolice Konstantynowa i Lutomierska). Podaję swojego e-maila: an_waw2@op.pl Odpowiedz Link