Dodaj do ulubionych

UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY

28.04.12, 05:44
Byliśmy wraz z córką wczoraj na wizycie u logopedy, mgr Radkowskiej.Po krótkiej rozmowie na temat dziecka , zaczęliśmy temat turnusu logopedycznego.Pani logopeda powiedziała mi,że nie ma chętnych na taki wyjazd,ale istnieje możliwość jego zorganizowania .Warunkiem jest wyrażenie chęci uczestnictwa w takim wyjeździe.Natomiast, aby można było działać w tym kierunku , musi się zgłosić co najmniej 7 osób.Jeśli komuś zależałoby na takiej formie rehabilitacji proszę o telefoniczne powiadomienie pani Małgorzaty Jastar z fundacji "Rozszczepowe Marzenia".
Obserwuj wątek
    • melka133 Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 28.04.12, 10:58
      a napiszesz/wiesz coś więcej?
      od jakiego wieku dzieci? odpłatność?
      • diabelek-1 Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 29.04.12, 00:16
        Niestety turnus jest organizowany dla dzieci w wieku szkolnym:(
        • jolantazd Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 29.04.12, 06:11
          Własnie nie.To była taka rozmowa na temat dzieci w wieku przedszkolnym.Panie chciałyby, żeby pojechały małe dzieci i ich mamy.Gdyby tak się stało, to koszty takiego turnusu logopedycznego byłyby niższe, bo nie trzeba byłoby organizować innych atrakcji dzieciom, bo wiadomo starsze dzieci potrzebują więcej wycieczek, rozrywek.To mamy miałyby zajmować się swoimi małymi pociechami.
          • diabelek-1 Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 29.04.12, 23:11
            No to musiało się coś zmienić, ale w środę 25.04, p.Jaster twierdziła, iż jest organizowany w tym roku taki turnus, ale tylko dla dzieci w wieku szkolnym.
            • jolantazd Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 30.04.12, 06:26
              Tak to samo mówiła pani Radkowska.Ale dzieje się tak z braku zgłoszeń chętnych mam z małymi dziećmi.
              • aga72bb Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 30.04.12, 10:03
                Czy 5-latek się kwalifikuje, bo byłabym zainteresowana?
                • jolantazd Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 30.04.12, 20:37
                  O to najlepiej zapytać panią Małgorzatę Jastar ,z tego co mi wiadomo to pięciolatek to jeszcze wiek przedszkolny.Niczego jednak nie zdziałamy jeśli nie będzie chętnych i jeśli nie wykonamy telefonów to wyżej wymienionej pani Małgorzaty.
    • annya11 Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 30.04.12, 23:07
      3 lata temu sama chciałam zorganizować. Wszystko wstępnie yło zaklepane, tylko chętnych brak (kilka osób).
      Czy wiadomo coś o miejscu, kosztach?
      • misia.2009 Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 03.05.12, 22:26
        my także byśmy chętne były, Juli ma 2 lata i 7 miesięcy-za mała na taki wyjazd?
        • jolantazd Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 04.05.12, 06:41
          Pewnie nie,natomiast w kwestii zgłoszeń proszę kontakt z panią Jastar z fundacji.
          • misia.2009 Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 05.05.12, 00:17
            a więc poproszę o pełne namiary na tę panią i będę dzwonić
            • kryspinek-7 Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 09.05.12, 15:14
              Turnus logopedyczny jest organizowany tylko dla dzieci szkolnych, a nie dla dzieci przedszkolnych.
              Może w przyszłym roku uda się zorganizować coś dla dzieci młodszych.
              • kasiulkawpk Re: UWAGA TURNUS LOGOPEDYCZNY 04.06.12, 15:04
                My chętnie pojedziemy. Pisałam już w tej sprawie do pani Małgosi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka