lalka_01 20.02.04, 14:13 Mieszkalam 19 lat na Roztoczu (no prawie, w Bilgoraju). Ciagle tam wracam, bo to moje dziecinstwo i mlodosc. To moge? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiatlo Re: Czy moge? 20.02.04, 16:49 lalka_01 napisała: > Mieszkalam 19 lat na Roztoczu (no prawie, w Bilgoraju). Ciagle tam wracam, bo > to moje dziecinstwo i mlodosc. To moge? Z Biłgoraja! Kiedyś byłem na weselu w Józefowie w restauracji bodajże "Słoneczna". W latach 70-tych to była bodajże jedyna restauracjo-kawiarnia. No może poza mordownią moich kuzynów Kolasińskich. Na owym weselu ja i mój kuzyn z Obszy postanowiliśmy poderwac jakieś panienki i prawie się udało. Tańcowałem przez dwie godziny z jakąś dziewczyną z Biłgoraja. Była bardzo ładna i nieskończenie miła. Już prawie mieliśmy się ku sobie, gdy nagle straciłem zupełnie rozeznanie ile alkoholu może mój organizm stolerować bez utraty przytomności. A i tak dobrze że czując że będzie bardzo źle jeszcze zdążyłem przeprosić dziewczynę "na chwilkę" i wyszedłem w porę na zewnątrz. I tak skończyła się moja przyjemna przygoda z ładną Biłorajką. Czy nie byłaś kiedyś na weselu w Józefowie? Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Czy moge? 21.02.04, 10:11 oj Swiatlo, Swiatlo. Nie bylam (a w kazdym razie nie pamietam)reszta sie zgadza Odpowiedz Link
czuk1 Re: Czy moge? 26.02.04, 15:05 lalka_01 napisała: > Mieszkalam 19 lat na Roztoczu (no prawie, w Bilgoraju). Ciagle tam wracam, bo > to moje dziecinstwo i mlodosc. To moge? Pytasz czy możesz? Nie tylko możesz ale MUSISZ. Chyba, że sie nas wyrzekłaś. Witamy Cię tu serdecznie chlebem,sola i..zwierzynieckim piwem. Pozdrawiam serdecznie Mariusz Odpowiedz Link
stach40 Re: Czy moge? 26.02.04, 15:12 czuk1 napisał: > lalka_01 napisała: > > > Mieszkalam 19 lat na Roztoczu (no prawie, w Bilgoraju). Ciagle tam wracam, > bo > > to moje dziecinstwo i mlodosc. To moge? > > > Pytasz czy możesz? Nie tylko możesz ale MUSISZ. Chyba, że sie nas wyrzekłaś. > Witamy Cię tu serdecznie chlebem,sola i..zwierzynieckim piwem. > Pozdrawiam serdecznie Mariusz Ja Cię nie tylko witam i pozdrawiam ale (co jest oczywistym) nazwę Cię zawsze - PIERWSZĄ LALKĄ NA ROZTOCZU. "dziadek" Stanislaw Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Czy moge? 26.02.04, 17:13 Piwo zwierzynieckei owszem, zawsze. A jak tam z browarem, bedzie stal, czy Lublin jednak zlikwiduje? Nigdzie nie bylam jeszcze pierwsza lalka, wiec zostaje Odpowiedz Link
januszx Re: Czy moge? 26.02.04, 17:19 Akurat tu jestem ,wieć pozwól ,że wyrażę swoją radość! huraaa, Lalka bedzie z nami wspaniale... Cóż za przyjemność - pić piwo w pobliżu w i e l k i e j butelki - serio) już czekam na wakacje pozdrawiam roztocznie J Odpowiedz Link
czuk1 Re: Czy moge? 26.02.04, 18:00 januszx napisał: > Akurat tu jestem ,wieć pozwól ,że wyrażę swoją radość! > huraaa, Lalka bedzie z nami wspaniale... > > Cóż za przyjemność - pić piwo w pobliżu w i e l k i e j butelki - serio) > już czekam na wakacje > pozdrawiam roztocznie > J Dołączam się do Stanislawa - i korzystajac z Twojego przyzwolenia - Pierwsza Lalko czuj sie z nami dobrze. Krzywdy Ci nie damy zrobić . Jest kilku dzentelmenów , jest dziadek. Masz wybór do.. dyskusji też. pzdr Mariusz Odpowiedz Link
users1 Re: Czy moge? 27.02.04, 12:58 Skoro moi przyjaciele, ale to nie dlatego, to i ja Cie Lalko witam. Zostań na Roztoczu na stałe, a wiele skorzystasz, zobaczysz ze sie przekonasz... Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Czy moge? 27.02.04, 13:05 Ja sie nie musze przekonywac - to sa po prostu dlugie zyciowe historie, poplatane jak wszystkie. Moze kiedys, na emeryturze...z drugiej strony juz wszystkie ladniejsze kawalki ziemi wykupione Jesli jednak miales na mysli to forum, to bede bywac Odpowiedz Link
czuk1 Re: Czy moge? 27.02.04, 14:55 lalka_01 napisała: > Ja sie nie musze przekonywac - to sa po prostu dlugie zyciowe historie, > poplatane jak wszystkie. Moze kiedys, na emeryturze...z drugiej strony juz > wszystkie ladniejsze kawalki ziemi wykupione > Jesli jednak miales na mysli to forum, to bede bywac Lalko Pierwsza. Ziemia tu tania. Tereny pod budownictwo do wyboru. Mozna też tanio kupić odpowiedni dom bądż siedlisko rolnicze. Ale masz racje... na emeryturze. Tu pożyjesz 15 lat dłużej niż gdzie indziej. Zbieraj dutki na roztoczańską inwestycje. A teraz ? - badz z nami wirtualne, a może kiedyś w realu. Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link