ubott.1 Re: Zaraz peknie trzeci tysiac !!! 04.06.04, 23:02 No i stalo sie miauu, miauu. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Zaraz peknie trzeci tysiac !!! 05.06.04, 17:15 To ten kot nazywa sie Ubott? Nazwa brzydka ale sam kot jest miły, młody i przystojny., Wierzcie mi kotki - mówie to z realu. M Odpowiedz Link
misia.m Re: Zaraz peknie trzeci tysiac !!! 05.06.04, 18:21 Ale te kotki, kocice to już chyba mężatki....... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Zaraz peknie trzeci tysiac !!! 05.06.04, 20:49 misia.m napisała: > Ale te kotki, kocice to już chyba mężatki....... Misiu, jak mawiaja u nas: "Fakt, ze juz zamowilas potrawe, nie zmusza cie do zaprzestania studiowania menu..." Odpowiedz Link
benia30 Re: Zaraz peknie trzeci tysiac !!! 05.06.04, 21:58 blotniarka.stawowa napisała: > "Fakt, ze juz zamowilas potrawe, nie zmusza cie do > zaprzestania studiowania menu..." Hasło jest rewelacyjne! Studiujmy zatem Błotniarko dalej menu forum Roztocze :0)))) Odpowiedz Link
czuk1 Re: Zaraz peknie trzeci tysiac !!! 06.06.04, 08:38 benia30 napisała: > blotniarka.stawowa napisała: > > > "Fakt, ze juz zamowilas potrawe, nie zmusza cie do > > zaprzestania studiowania menu..." > > Hasło jest rewelacyjne! > Studiujmy zatem Błotniarko dalej menu forum Roztocze :0)))) Hey. Dobry ,dobry ranek - jak śpiewa (moja sympatia) Helena Vondraćkowa. A Panie? Jesteście Skarby na Roztoczu. Studiujcie pilnie F Roztocze a ja jadę na Skraj Rozrocza. Otwarcie ścieżki(trasy) turystycznej Szczebrzezyn.....Kawęczyn...Kawęczynek ..? ....???? ... Szczebrzeszyn. Rowerem jest podobno 1,5 godz. Uroczyste otwarcie godz.10-ta. Wystapie jako uczestnik (nie potrawa).Gozd,10-ta. Szczebrzeszn.Znak rozpoznawczy - Rower ARROW. Pozdrawiam nocne Skarby -- Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Do Czuka Mariusza 06.06.04, 20:19 > benia30 napisała: > > blotniarka.stawowa napisała: > > > "Fakt, ze juz zamowilas potrawe, nie zmusza cie do > > > zaprzestania studiowania menu..." > > Hasło jest rewelacyjne! > > Studiujmy zatem Błotniarko dalej menu forum Roztocze :0)))) > >czuk1 napisał: >Studiujcie pilnie F Roztocze a ja jadę ... Wystapie jako uczestnik (nie >potrawa)... Pozdrawiam nocne Skarby -- Odpowiedz Link
czuk1 Re: Do Czuka Mariusza 07.06.04, 16:31 blotniarka.stawowa napisała: > > benia30 napisała: > > > > blotniarka.stawowa napisała: > > > > "Fakt, ze juz zamowilas potrawe, nie zmusza cie do > > > > zaprzestania studiowania menu..." > > > > Hasło jest rewelacyjne! > > > Studiujmy zatem Błotniarko dalej menu forum Roztocze :0)))) > > > >czuk1 napisał: > >Studiujcie pilnie F Roztocze a ja jadę ... Wystapie jako uczestnik (nie > >potrawa)... Pozdrawiam nocne Skarby -- Odpowiedz Link