szpak_zam 15.01.06, 16:58 Prosze Was o całkowicie subiektywne opinie jakie miejsce Wam sie najbardziej podoba na naszym pięknym Roztoczu? ja jeszcze mało widziałem i muszę powiedzieć że szukam czegoś mniej uczęszczanego, samotnego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: ranking miejsc 15.01.06, 19:16 Odrazu uściślij słowo - "miejsce" (jeden powie - Susiec, a drugi - szumy, trzeci - Bukowa Góra ). m Odpowiedz Link
arwen.a Re: ranking miejsc 15.01.06, 20:09 Całkowicie subiektywna ocena Arwen - kto ją zna to wie, że na pewno będzie to Horyniec i Czartowe Pole. Tylko nie myślcie, że reklamuję te miejsca. Jak dla mnie (bardzo subiektywnie oczywiscie i troche egoistycznie) im mniej tam turystów tym lepiej. Zresztą ja to bym się na gust Arwen nie zdawała... Odpowiedz Link
szpak_zam Re: ranking miejsc 15.01.06, 20:30 miejsce - to co się komu podoba/ kojaży - pierwsza myśl. Odpowiedz Link
czuk1 Re: ranking miejsc 15.01.06, 21:33 Już wiem. Wg mnie - Zwierzyniec, wszystkie rezerwaty Roztoczańskiego Parku Narodowego, krajobraz i przyroda okolic Topólczy, Kol.Kawęczyn i dalej Szczebrzeszyński Park Krajobrazowy. m Odpowiedz Link
tomalab1 Re: ranking miejsc 16.01.06, 09:56 Rzeczywiście rejon Zwierzyńca jest ciekawy ja jednak uważam że najciekawszy turystycznie jest Roztocza Płd . To są prawdziwe bieszczadzkie klimaty Odpowiedz Link
czuk1 Re: ranking miejsc 16.01.06, 12:54 Tam myslałem, nie czytając treści - lecz Twój adres. każdy ma swoją milość. m Odpowiedz Link