g3p 28.05.06, 16:13 Zapraszam do molestowania serwisu w.droge.pl o więcej informacji na temat Roztocza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: W sprawie Roztocza 28.05.06, 16:47 Zrobiłem to na temat Chełma.Roztocza nie znam,żeby coś szczegółowo proponować. Odpowiedz Link
g3p Re: W sprawie Roztocza 29.05.06, 00:02 Dzięki bardzo A Roztoczanie chyba się ukrywają Odpowiedz Link
czuk1 Re: W sprawie Roztocza 29.05.06, 06:17 Roztoczańscy właściciele stron internetowych i blogów ze zdjęciami napewno zechcą aby w portalu www.w drogę.pl zaistnieć, przynajmniej w postaci linki. Obejrzałem pobieżnie w drogę. Bardzo przydatna ale też chyba nowa i nie ma zasobu dużego informacji. Ciekawie wytycza (opisuje) trasy podróży. Dziękuję g3p za informację o tej stronie-portalu. mariusz Odpowiedz Link
andrzej.sawa Re: W sprawie Roztocza 29.05.06, 09:38 Może się rozkręci,ale i my musimy popracować.Muszę poprawić trochę swój wpis,bo powinienem być bardziej precyzyjny,ale pisałem z marszu. Odpowiedz Link
andrzej.sawa Re: W sprawie Roztocza 03.06.06, 07:51 Niestety długo trwa włączanie w w.drogę.pl nowych wpisów. Odpowiedz Link