Dodaj do ulubionych

poczytuję sobie od wczoraj to forum i...

17.06.06, 20:37
myślę, że tam fajnie jest u Was i coraz bardziej chcę przyjechac pozwiedzać tereny Roztocza tylko się boję, że już nie znajdę wolnego miejsca do spania w lipcu.
Obserwuj wątek
    • andrzej.sawa Re: poczytuję sobie od wczoraj to forum i... 17.06.06, 21:25
      Dlaczego tyle pesymizmu?
    • czuk1 Poczytuję sobie od wczoraj to forum i... 17.06.06, 21:42
      Mogę Cię zapewnić kwaterę dobrą na lipiec znajdziemy.
      Bądź z nami Wafelkowa.
      Pozdrawiam Cię mariusz
      • wafelkowa Re: Poczytuję sobie od wczoraj to forum i... 18.06.06, 10:19
        zaczynam spisywać numery tel do kwater z forum i od jutra będę wydzwaniać pełna nadziei na powodzenie. pozdrawiam
        • czuk1 Po co tak? 18.06.06, 11:03
          Podaj zapotrzebowanie swoje.
          Co Cie interesuje? Jakie masz wymagania do odpoczynku?
          Ile osób i w jakim wieku z Tobą ma wypoczywać? Termin.
          I co tam jeszcze dla Ciebie jest ważne. I ogólnie (gdzie)
          a nawet sugestywnie ( w jakich miejscach i u kogo)
          podamy Ci nasze propozycje. SAMA sobie wybierzesz,
          bedziesz dzwonić , umawiać się. My zrobimy tylko
          taki wybór wstępny.
          Jesli tych informacji nie chcesz podawać przy
          otwartej kurtynie, na forum - to napisz na moją
          pocztę: czuk1@gazeta.pl . Jestem Mariusz, załozyciel
          tego forum.
          Pozdrawiam Cię serdecznie.
          • wafelkowa Re: Po co tak? 18.06.06, 12:01
            wielkie dzięki, wysłałam maila na Twoją pocztę. pozdrawiam magda
            • czuk1 Re: Po co tak? 18.06.06, 13:27
              Wiem wszystko. Dziekuję. proponuje do rozmowy jednego (nie 20-tu) przedstawiciela
              kwaterodawców.

Marcola Marek "PRZEDPOLE"
              ul. 2 Lutego 16 A, 22-470 Zwierzyniec
              tel. 0 84 687 22 97, 600 367 785
              www.noclegi.zwierzyniec.com
              e-mail:przedpole@o2.pl

Jest on ulokowany ze swoim domkiem w Zwierzyńcu - w centrum Roztocza,
              Ponadto jest dyrektorem Zwierzynieckiego Domu Kultury, świetne zna
              region, miły facet.
              Poradzi co , gdzie i jak. Jedzonko może byc w obiekcie Domu Kultury (to moja
              podpowiedź.).
              Rozmawiałem z nim, czeka na rozmowę.
              ---------------------------------------------------------------------------

Przy okazji. Kontakt z Markiem Marcolą przez poszukujących kwater
              w okolicy Zwierzyńca mogą prowadzić wszyscy nasi forumowicze forum Roztocze.
              Może te rozmowy bedą dla niego też pożyteczne, choć może uciążliwe.
              Ale pomagac sobie musimy. Prawda.
              • wafelkowa Re: Po co tak? 18.06.06, 18:06
                dzięki wielkie, zarezerwowałam miejsce i jutro pędzę kupować przewodnik!!! pozdrawiam magda
                • leszeks No to teraz, co zobaczyć. 18.06.06, 22:47
                  Droga Magdo,
                  Już wiemy gdzie to teraz podpowiemy Ci co zobaczyć. Ciekawe miejsca w samym
                  Zwierzyńcu zostawię dla Twojego gospodarza do podpowiedzi. W lipcu na pewno
                  możesz leniuchować i opalać się nad stawami 'Echo'. Koniecznie musisz przejść
                  się ścieżką na Bukową Górę. Wybierz sie do Florianki, najlepiej rowerem. No i
                  jeszcze dalej do Górecka Kościelnego. Odwiedź też Guciów, no i Szczebrzeszyn.
                  Jeśli będziesz trochę dłużej to również na pewno wybierz się do Zamościa.
                  To taka ogólna podpowiedź. Szczegóły możemy sprecyzować jak podasz więcej
                  infomacji na temat Twoich zainteresowań, np jazda rowerem, spacery, etc.
                  Jeśli chodzi o przewodnik to możesz mieć problemy z kupnem dobrego. Duże
                  wydawnictwa nie mają nic o Roztoczu. No chyba ze jakieś tam 'Polska na weekend'
                  czy coś w tym stylu. Szkoda pieniędzy na to. Jeśli już to szukaj przewodnika
                  autorstwa Artura Pawłowskiego lub Edwarda Słoniewskiego lub też Pawła Włada.
                  Wszystkie te przewodniki na pewno kupisz w Zwierzyńcu w Ośrodku Muzealnym
                  Roztoczańskiego Parku Narodowego.

Witamy Cię na naszym forum. smile
                  Pozdrawiam, Leszek.
                  • czuk1 Re: No to teraz, co zobaczyć. 19.06.06, 07:45
                    Do świetnych wskazówek Leszka dodam poradę. Nie wieź ze sobą roweru. W
                    Zwierzyńcu jest wypozyczalnia rowerów. Proponuję Ci trasy - trzy lekkie.
                    Zwierzyniec - Florianka
                    Zwierzyniec - Topólcza - kol.Kawęczynek - ścieżka przyrodnicza
                    przez Szczebrzeszyński Park Krajobrazowy - Szczebrzeszyn -
                    - powrót do Zwierzyńca - przez Zurawnicę.
                    całodzienna Zwierzyniec - Florianka - Józefów Roztoczański - Górecko -
                    - powrót przez Sochy.

m
                    • wafelkowa Re: No to teraz, co zobaczyć. 19.06.06, 19:13
                      dziękuję za wszelkie cenne wskazówki, które uwzględnię w swoich planach. cieszę się, że jest możliwość wypożyczenia roweru bo jest to jedna z moich ulubionych form spędzania wolnego czasu. a poza tym mam nadzieję na poleniuchowanie i na dużo spacerów. przewodnik chyba kupię na miejscu bo póki co nie natknęłam się na nic ciekawego. pozdrawiam magda
                      • czuk1 No to teraz .... życzenia ładnej pogody i ..... 19.06.06, 19:32
                        ...udanego pobytu na Roztoczu.
                        życzy Ci czuk mariusz
                        • wafelkowa Re: No to teraz .... życzenia ładnej pogody i ... 19.06.06, 19:48
                          dziękuję wierząc, że będzie to bardzo fajny urlop.
                          • leszeks Re: No to teraz .... życzenia ładnej pogody i ... 19.06.06, 22:33
                            Magda,
                            Jeśli rower to zajrzyj tutaj:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13550&w=40386952&a=40410302
                            Wszystko co opisaliśmy dotychczas nadaje się na rower z wyjątkiem Bukowej Góry.
                            Tam trzeba przejść się pieszo. smile Ale warto. No i do Zamościa też lepiej
                            samochodem lub autobusem.

Pozdrawiam, Leszek.
                            • aurelia76 Podłączę się 20.06.06, 14:37
                              A ja przyjeżdżam zjeżdżam do Was w lipcu (Krasnobród) i już się cieszęsmile Mam
                              tylko jedno pytanie, czy w Krasnobrodzie też nie ma problemu z wypożyczeniem
                              rowerów? Swoich ciągnąć nie będziemy, bo do autobusu nie bardzo się
                              zmieszczą... Będę wdzięczna za informacje.
                              • czuk1 Re: Podłączę się 20.06.06, 14:51
                                Jest wypozyczalnia napewno ale czy tak dobrze wyposazona jak w Zwierzyńcu? Nie wiem.
                                mariusz
                                • aurelia76 Re: Podłączę się 20.06.06, 15:16
                                  No, ale zawsze, moze coś się znajdzie. Dziękuję i pozdrawiam.
    • cperek997 Serdecznie witamy... 18.06.06, 14:14
      ...i na przepiękne Roztocze czym prędzej Cię zapraszamy. Osobiście mam tu na
      Roztoczu rodzinę i od 13 lat bardzo chętnie tu przyjeżdzam, a wyjeżdzać aż mi
      żal. Zwiedzania jest tyle że jak narazie wszystkiego jeszcze nie zwiedziłem, a
      na nudę nie miałem czasu. Bardzo miło wspominam wypady, więc mam nadzieję, że i
      ty będziesz je miło wspominała. Pozdrawiam. KaCper.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka