Dodaj do ulubionych

>>>WTOREK - do M., M., G.?, J., J1 ... itd !<<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 07:52

WITAM, WITAAAAM !!!!!!!!!!!! W ten piękny, słoneczny poranek !!!!!!!!
Jak tam humorki moi mili ?????????

Meve, popatrz, wystarczy takich (Monia i Jarek) zostwić samych, a już
zapominają o swoich "małżowinkach" :-))) (tudzież innych kochanych znajomych),
a już sobie mówią - "Ssssssskarbie" !!!
Obiecują sobie kominki, kocyki i inne wygody !!!
A to "ciche wody" z nich !!!
:-))))))))))
A co to żony i mężowie ??????????????????????? :-)))

Ze słonecznym pozdrowieniem, Rozbawiona i Optymistyczna Nala

Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Hihihi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 08:20
      Oczywiście, masz rację - i żeby jeszcze mówili do siebie skarbie, ale nie,
      ssssssssssskarbie od razu:))
      U mnie w królestwie słonka niet.
      Ale deszczu też niet.
      Humor w normie.
      Oczy małe i zaspane.
      Czekam na elektryzujace błyskawice intelektualnych wypowiedzi:))
      bleeee, :)))
      • Gość: Meve Re: Hihihi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:00
        No dobra, czekam na pogaduchy:))
        • Gość: Nala Re: ..... już pędzę ...... !!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:24

No !!!!!!! Już jestem !!!
          Nie przesadzaj z tymi błyskawicami wypowiedzi !!!
          Naprawdę MUSZĘ ??????????????????????????????????????

Ja dzisiaj jestem słoneczno-optymistyczna i tak jakby w bardziej rozrywkowym
          nastroju.
          Elektryzować mogę, ale czemu zaraz intelektualnie ????????
          :-))))))))
          A Ty co ???
          Co Ty dzisiaj jesteś taka Zelektryfikowana Meve ????????? :-)

• Gość: Meve Re: ..... już pędzę ...... !!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:48
            Ja dziś jestem Meve the Flash of Lightning- prawda, że pieknie brzmi??
            A Wy gdzie, na obcych watkach - hmmm cóż wszystkie Wam wybaczam , tylko nie BB,
            widziałam w TV fragment zapowiedzi - i już mną rzuciło.
            A gdzie są sssssssssssssssskarby?:)))))
            • Gość: Nala Re: IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:57

Ja też oglądałam wczoraj końcówkę, o co tam chodzi ?
              Dlaczego oni tak się dziwnie zachowują ? Czemu się bili ?

:-)))
        • Gość: Jarek Re: Hihihi IP: 80.72.33.* 05.03.02, 09:30
          No tak czlowiek mial jak najczystsze intencje, a tu.... takie opinie. <oge
          jedynie rzec, ze ani koca, ani ksiazki na oczy nie widzialem, a na pewno Assani
          Moni. Co do kominka wyrzekac sie nie bede, bo wieczorowa pora z moja latorosla
          w zwyczaju mamy zabawy najrozniejsze w blasku ognia ku naszej uciesze uprawiac.

W ramach pytania o zony, to chyba cos przeoczylem, bo w moim przypadku liczba
          mnoga jest nie na miejscu.

A "moj Ssssskarbieeeee" wcale nie mowilem do Assani Moni...

A tak poza tym uklony
          ;-)
          • Gość: Nala Re: Mydlenie oczu ! :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:37
            Gość portalu: Jarek napisał(a):

> A "moj Ssssskarbieeeee" wcale nie mowilem do Assani Moni...
            >

Meve, patrz, wypiera się !!!
            • Gość: Jarek Re: Mydlenie oczu ! :-))) IP: 80.72.33.* 05.03.02, 09:38
              Gość portalu: Nala napisał(a):

> Meve, patrz, wypiera się !!!
              > :-)))

Wydalo mi sie, ze wszyscy sa na biezaco... Coz mylilem sie. A to w takim razie po
              coz to nawet dwa razy chodzili na iluminacje WP? He?
              • Gość: Nala Re: Mydlenie oczu ! :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:49

Oj Mości Jarosławie, mój Ssskarbie, to już nawet pożartować nie można ???
                :-))) Nie oburzaj się tak za tą "małżowinkę" (wiem, wiem, żona jest tylko
                jedna!) ! Jeszcze pomyślę że naprawdę ??? :-)))

A tak w ogóle, to to - "mój sssskarbie" - jakoś fajniej się czytało
                w "Hobbicie".
                • Gość: monia Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 05.03.02, 09:58
                  No, ładnie!!!! No bardzo slicznie!!! Od samego rana oszczerstwa jakies i inne podejrzenia!!! I to za plecami!!!! O!!!!!!
                  To już przyzwoita kobieta i uczciwy mężczyzna nie mogą sobie niewinnie zupełnie pogwarzyć o literaturze???!!!
                  Wystarczy tylko spędzić trochę czasu tylko we dwoje, i zaraz jakies mysli włochato-kosmate u innych się
                  lęgną......!!!! Jak można!
              • Gość: Meve No już. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:55
                No już, ok, wszyscy spokojnie - bo ja dziś nerwowa jestem - a nie mogę się za
                bardzo zdenerwować, bo fajkowe ziele próbuje rzucić od wczoraj i jak na razie
                dobrze mi idzie, także ciiiicho, wszystkie SSSSSSSkarby (te o golluma też)
                zostawiamy w spokoju- albo nie, za spokojnie to tez nie może być, bo wtedy jest
                za spokojnie i w głowie jedna myśl kołacze:))
                Achh, cięzkie życie ....
                • Gość: Nala Re: TO SIĘ CHWALI !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:03

O widzisz Meve !!!
                  Pierwsza mądra rzecz jaką zrobisz, :-)))))), to rzucenie palenia !!!
                  Bedziesz zdrowsza !!!

A masz silną motywację ???
                  • Gość: Nala Re: !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:06

Ooooooooo !!! Śpiąca Niewinna nam się objawiła !!!
                    Cześć !
                    I co się tak rzucasz ??? :-)

Jak byście byli niewinni, to byście się tak nie zarzekali,
                    że "gdzie?", "skąd", "my???" !!!!
                    Tak to już jest, że najbardziej winni tak głośno krzyczą !!!
                    :-))))))))
                    • Gość: monia Re: !!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 05.03.02, 10:11
                      To nie ja krzyczę, tylko ma czesc niewiescia..:-)))))))))
                      ...zwłaszcza, że Rycerz też się zarzeka...no i czego on się tak zarzeka...? :-)))))))))))))))))))))))))0
                    • Gość: Geralt pojawiam sie i znikam.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:14
                      Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie. Nie wiem czy jest sens po raz kolejny
                      się tlumaczyć ale ja po prostu nie wchodzę do sieci.
                      Ogladałem wczoraj BAR i musze powiedzieć że dawno tak się nie śmiałem a
                      równocześnie nie byłem w takim szoku. Co to za ludzie są KOSMOS ! Mam juz kilku
                      ulubieńców. Czy też to ogladacie bo na 3 edycję BB to chyba szkoda czasu.
                      Przełączyłem po Barze i jakis koleś drugiemu nos rozwaszał. ciekawe innowacje.
                      Pozdrawiam
                      Geralt
                      • Gość: Nala Re: pojawiam sie i znikam.... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:20

Witam, witam !!!
                        Co słychać ???
                        Coś nas ostatnio zaniedbujesz ! Czyżbyś miał ciekawsze towarzystwo od
                        naszego ??? NIE WIERZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))

Takich jak my, nie spotyka się codziennie.
                        To MY! spotykamy się dzień w dzień !
                        A tu różnica !!!
                        Mam nadzieję że zostaniesz dłużej ! NIEEEEE ????????
                        No wiesz ??? Zawodłeś mnie !!!
                      • Gość: Meve Re: pojawiam sie i znikam.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:27
                        Jak mozna tak po prostu nie wchodzić do sieci???:)))))))))))))))))))))))))))
                        • Gość: monia Re: pojawiam sie i znikam.... IP: 217.97.138.* 05.03.02, 12:36
                          Taki Geralt to musi być wolny od nałogów...
                  • Gość: mEVE Re: TO SIĘ CHWALI !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:13
                    Gość portalu: Nala napisał(a):

>

> A masz silną motywację ???
                    Miałam już silniejszą:)

• Gość: monia Re: TO SIĘ CHWALI !!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 05.03.02, 10:24
                      Ale i tak podziwiam...Ja jestem taka miękka.....
                      • Gość: Nala Re: TO SIĘ CHWALI !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 10:30

A co Monia, też rzucasz palenie ???
                        A może coś innego ??? :-)))

• Gość: Jarek Re: >>>WTOREK - do M., M., G.?, J., J1 ... itd !<<< IP: 80.72.33.* 05.03.02, 10:31
      No ladnie mnie mysmarowano... Chyba w takim stanie nie powinienem sie tu
      pojawiac? W koncu osadza sie mnie od czci i wiary... a ja tylko chcialem
      poczytac Muminki. Chyba sobie pojde... chlip, chlip... na forum o tuningu, bo
      na reszcie jest gadka na temat chip tuningu.
      • Gość: monia Re: >>>WTOREK - do M., M., G.?, J., J1 ... itd !<<< IP: 217.97.138.* 05.03.02, 10:45
        Nie poddawaj się...cnota sama się obroni...:-)))))))))))))))))
      • Gość: Nala Re: Chlip, chlip ???????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:05
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

> No ladnie mnie mysmarowano... Chyba w takim stanie nie powinienem sie tu
        > pojawiac? W koncu osadza sie mnie od czci i wiary... a ja tylko chcialem
        > poczytac Muminki. Chyba sobie pojde... chlip, chlip... na forum o tuningu, bo
        > na reszcie jest gadka na temat chip tuningu.

NO NIEEE !!!!!!!!!!!!!!!
        Taki duży Rycerz a płacze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        W S T Y D !!!!!!!!!!!!!!!!!
        :-)
        • Gość: monia Re: A co u...? IP: 217.97.138.* 05.03.02, 11:11
          Zaglądałam na forum poswięcone temu wspaniałemu, życiowemu i niezwykle rozrywkowemu programowi i na
          razie opinie są chyba dosc jednoznaczne - TVN się pogrąża....Widziałas cos, czy tylko podsłuchujesz
          forumowiczów?
          • Gość: Nala Re: A co u...? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:31
            Już tu gdzieś wcześniej pisałam, że wczoraj obejrzałam końcówkę i nie wiem o co
            tym razem chodzi ?
            Dlaczego się biją ?

• Gość: monia Re: A co u...? IP: 217.97.138.* 05.03.02, 11:43
              Ja konsekwentnie omijałam wczoraj TV o odpowiedniej porze...ale z postów i wątków na sąsiednim forum można
              wywnioskować, że w BB będą teraz obowiązywały prawa dżungli...być może w związku z tym będą się
              codziennie prali po pyskach...O, a jesli chodzi o TV to w czwartkowy wieczór czeka mnie nie lada przeżycie
              (którego spodziewałam się już od jakiegos czasu) - adaptacja "Całego zdania nieboszczyka" Joanny
              Chmielewskiej wyprodukowana przez naszych wschodnich sąsiadów....Już nie mogę się doczekać..Rany, ale
              obsada...
              • Gość: Meve Nieboszczyka całe zdanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:26
                A o której, o której???????
                • Gość: monia Re: Nieboszczyka całe zdanie IP: 217.97.138.* 05.03.02, 12:35
                  Chyba o 20.00 na Dwójce, 1-szy odcinek..(będzie 10)
      • Gość: Meve Tuning IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:45
        A co to jest chip tuning?????/
        • Gość: monia Re: Tuning IP: 217.97.138.* 05.03.02, 11:54
          Oj, Meve, jak to cudownie, że też nie wiesz...:))))))))))))))))
          • Gość: Nala Re: Tuning IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:57

Wyyy teeeż ???????????
            :-)

P.S.
            Ja, "nie chcem, ale muszem", pożegnać się z Wami !
            Pa, pa !
            • Gość: Meve Nala IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:45
              Cześć krokodylu:)))))
              • Gość: monia Re: Do drugiej zmiany...jesli tylko nas nawiedzi IP: 217.97.138.* 05.03.02, 13:36
                Witaj nasza popołudniowa Jolujolu...Jak zapewne zauważysz, preglądając nasze ostatnie wątki-posty, w
                towarzystwie "Krewnych i znajomych ...." panuje osłabienie przed-wiosenne. Ewidentny brak weny i zapału..(to
                jest również rodzaj samokrytyki, niestety)..No, cóż, trzeba mieć nadzieję, że wraz z wionsną powróci nasza
                błyskotliwosc (na razie zapomnijmy o skromnosci...)...
                Cos kobieto, marudzisz z tym swoim wiekiem...Pytanie o ilosc potomstwa (tak udanego w końcu) było tylko i
                wyłacznie pytaniem o ilosc dziatek, nie zas wypominaniem latek...(ale ładnie!) Gdzie za stara, jaka za stara??!!!
                Kobiety na tym wątku nie mają wieku, i tyle...(poza tym, że sredniej bardzo niskiej chyba nie mamy)...Mają za to
                mnóstwo uroku osobistego, wdzięku, inteligencji, inwencji............no i oczywiscie autoironii :-)))))))))))))))))
                Rycerze, jak widzisz, nieco nas zaniedbują...Jarosław chyba obrażon porannymi pomówieniami o uprawianie
                wirtualnego flirtu w dniu wczorajszym...ale może wróci...A Geralt pojawił się dzisiaj na chwilę...po czym
                znikł..Być może po prostu się pomylił...:-)))))))))))))
                Ach, to przedwiosnie....
                Pozdr!
                • Gość: Meve Re: Do drugiej zmiany...jesli tylko nas nawiedzi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:54
                  JoluJolu, a czemu tak brzydko odstawiono Ciebie od sieci?:))))
                  Pozdrawiam Ciebi i Twoje Młode:))
                  Meve zakrecona z niepalenia fajkowego ziela.
                  • Gość: monia Re: Do drugiej zmiany...jesli tylko nas nawiedzi IP: 217.97.138.* 05.03.02, 14:09
                    A dużo tego ziela wypalałas, że już po jednym dniu jestes zakręconą Meve?
                    • Gość: Meve Ziele IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 14:52
                      Od dwóch dni, zaczęłam juz wczoraj - dużo? - hmm - niewiem- około 10
                      patyczków:))dziennie. I uzależnienie fizyczne tak bardzo nie dokucza, ale
                      psychicznie ciężko:(((
                      No i boje sie, że przytyję:((
                      • Gość: monia Re: Ziele IP: 217.97.138.* 05.03.02, 14:57
                        Bądź dzielna! Łatwiej chyba potem schudnąć aniżeli przestać
                        palić...
                        Ja się oddalam, do jutra! Pa, pa!
                    • Gość: Meve Ziele IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:16
                      Od dwóch dni, zaczęłam juz wczoraj - dużo? - hmm - niewiem- około 10
                      patyczków:))dziennie. I uzależnienie fizyczne tak bardzo nie dokucza, ale
                      psychicznie ciężko:(((
                      No i boje sie, że przytyję:((
                      • Gość: Jarek O co... IP: 80.72.33.* 05.03.02, 17:34
                        ... moj Sssssskarbieeeee, pokarzemy sie tu jutro? Mowisz, zeby poczekac? No
                        dobrze...

;-)
                        • jolajola1 POPOŁUDNIE, hop, hop ! 05.03.02, 18:23
                          Witam, witam ...
                          Znowuż hurtowo przyszło mo rozmawiać:

Gość portalu: Jarek 04-03-2002
                          No tak JolaJola bedzie dopiero jutro... Oj, nawet nie wiesz jak bardzo
                          zadroszcze Ci tej Saskiej Kepy...

NIe zazdrość za bardzo, bo to mym lokum niestety nie jest hm.. willa z duzym
                          ogrodem (pomarzyc warto) tylko nowe bloko-kamienice. Nie będę wybrzydzać,
                          zieleni jest sporo, hałasu nie za dużo - ale wymagania mej wyobraźni jeszcze
                          nie są zaspokojone

Meve zakrecona z niepalenia fajkowego ziela.
                          Monia Ci odpisała : Bądź dzielna! Łatwiej chyba potem schudnąć aniżeli przestać
                          palić...

Daję słowo, że nie !!!!!!!!!!!!
                          Ja palenie rzuciłam po XX latach palenia w ciągu 2 tygodni.
                          A odchudzam się od nie pamiętam kiedy, a wszystkie wagi jakieś paskudne,
                          wskazówki im powoli pełzną w nieporządanym kirunku

Do drugiej zmiany...jesli tylko nas nawiedzi Meve
                          JoluJolu, a czemu tak brzydko odstawiono Ciebie od sieci?:))))

Troche za karę, a trochę w ramach oszczędności.
                          Mam tylko nadzieję, ze nie na stałe, bom w zamian za fajkowe ziele w
                          internetowe uzależnienie popadła

Haaaaaaaalooooooooo, jest w tym zamczysku jakaś zywa dusza ???????
                          • jolajola1 Re: POPOŁUDNIE, hop, hop ! 05.03.02, 19:14
                            ... cicho wszędzie, głucho wszędzie ...
                            ... i pusto...
                            PA
                          • Gość: Jarek Re: POPOŁUDNIE, hop, hop ! IP: 80.72.33.* 06.03.02, 07:57
                            jolajola1 napisał(a):

> Gość portalu: Jarek 04-03-2002
                            > No tak JolaJola bedzie dopiero jutro... Oj, nawet nie wiesz jak bardzo
                            > zadroszcze Ci tej Saskiej Kepy...
                            >
                            > NIe zazdrość za bardzo, bo to mym lokum niestety nie jest hm.. willa z duzym
                            > ogrodem (pomarzyc warto) tylko nowe bloko-kamienice. Nie będę wybrzydzać,
                            > zieleni jest sporo, hałasu nie za dużo - ale wymagania mej wyobraźni jeszcze
                            > nie są zaspokojone

No, ale Skaryszewski bliziutko... Ach, serce me tam ciagnie. W koncu na Kamionek
                            chodzilem do LO, a Skaryszewski byl niezlym miejscem na wagary i lekcje WF-u.
                            ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka