Dodaj do ulubionych

Poniedziałek

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:26
Część !
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Poniedziałek IP: 80.72.33.* 18.03.02, 09:43
      No nareszcie!!! Dzien doberek!!! Ilez to czeba sie naczekac, aby potem nie
      musiec ustepowac... ;-)
    • Gość: monia Re: Poniedziałek IP: 217.97.138.* 18.03.02, 10:00
      Szesć!!!!
      • Gość: Nala Re: Poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 10:11
        Witam szybciutko, bo dzisiaj mam urwanie głowy !
        Może wpadnę później, pozdrawiam.
        • Gość: monia Re: Poniedziałek IP: 217.97.138.* 18.03.02, 10:17
          No, to miłej pracki....
          Ja dzisiaj nie pracuję, o! Na cos takiego, co mnie dzisiaj ogarnęło, jest okreslenie:" seksualny stosunek do pracy"...
          Ale i tak pozdr!
          • Gość: Meve Re: Poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 11:05
            helllo
            Ja dzisiaj pracowałam pilnie, ale wyszłam na chwile do sklepu i bach wiosna
            mnie uderzyła i też mam seksualny stosunek do pracy:)))
            • Gość: monia Re: Poniedziałek IP: 217.97.138.* 18.03.02, 11:10
              Być może, że mnie też walnęła...Co sięgam po jakiegos smiecia (przepraszam - Bardzo Ważny dokument) to słysz
              ę wyraźnie:" No cos ty - głupia jestes? Nie ruszaj mnie"..I cóż - nie ruszam...A słońce swieci jak głupie....Więc
              może to i wiosna....
              • Gość: Meve Re: Poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 11:39
                To Ty może , jak Soprano w "śmieciach" robisz?
                :))))))))))))))
                • Gość: monia Re: Poniedziałek IP: 217.97.138.* 18.03.02, 12:06
                  Że niby "sprzątam"..? :-))) Nieee....ja jestem pokojowo nastawiona do ludzi...raczej...No, chyba że mnie ktos
                  mocniej....nooooo..............Wtedy jestem potworna!!!!!!!! :-)))
                  Ale tu dzisiaj cicho i pusto...Chyba fantazji zaczyna nam brakować!!! Ale imprezę pierwszego dnia wiosny
                  robimy???
                  • Gość: Nala Re: Brak fantazji ???????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 12:22

KOMU??? zaczyna brakować fantazji ??? NO KOMU ???????????????
                    Ja dzisiaj BARDZO pilnie pracuję i za chwilę znikam, ale za to jutro ...!!!

A tak w ogóle, to wiosna "przychodzi" 21 a nie 23 jak ktoś tutaj sugerował !
                    :-)))
                    KARYGODNA pomyłka !!!
                    Pozdrawiam, pa, pa !!!
                    Nala
                    • Gość: monia Re: Brak fantazji ???????????????????? IP: 217.97.138.* 18.03.02, 12:28
                      Jutro będzie futro :-)))))
                  • Gość: Meve Re: Poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 12:41
                    No jasne, że robimy, może jakieś nowe pasowania będą, a jak nie to może
                    topienie Nazguli???
                    • Gość: monia Re: Poniedziałek IP: 217.97.138.* 18.03.02, 13:01
                      A może .roz-pasania....??? :-)))
                      To żart, oczywiscie, przecież wszyscy jestesmy baaaaardzo rozsądni...
                      Topienie Nazgula? Niezłe....No i prosię z kaszą - obowiązkowo (no, może być BEZ kaszy ostatecznie)
                      Łoj!!! A ja znów głodna jestem....
                      • Gość: Meve Re: Poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 13:23
                        BEZ KASZY!!!!!!
                        Nie chce kaszy!!!!!!
                        Z ogórkami kiszonymi.
                        Idę do sklepu po farbki, żeby móc pomalowac Nazgula przed rytualnym topieniem.
                        • Gość: Jarek Re: Poniedziałek IP: 80.72.33.* 18.03.02, 13:32
                          Wiosna, oj wiosna... Na prawde cos w powietrzu wisi... Nawet od dowcipnej
                          kolezanki "dowcipnego" mail'a z nowym logiem Citroena dostalem... Oj, wiosna,
                          wiosna...
                          • Gość: Meve Re: Poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:15
                            No i gdzie ten mail ??:)
                            • Gość: Jarek Re: Poniedziałek IP: 80.72.33.* 18.03.02, 14:30
                              Ten mail zawiera jedynie zdjecie w formacie jgp i nie wiem, czy nadaje sie do
                              emisji przed 23-cia.
                              • Gość: Meve jpg IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:48
                                Zazwyczaj zdjęcia są w formacie jpg , drogi Jarosławie:))))
                                Czy twoja 23 to ta sama 23 co nasza - czasami mam wrażeni, ze Ty gdzieś za
                                morza piszesz - te śniadanka o 17 itd.
                                Nie ma nic przeciwko, żeby dostac mail ze zdjęciem w formacie jpg o 23.01:))
                                • Gość: Jarek Re: jpg IP: 80.72.33.* 18.03.02, 15:03
                                  Jeno adresu nie dane mi znac. Aby Krolowa takowe - tfu, tfu - sprosnosci
                                  obgladac ciekawa? Jesli tak, na adres poczty "emaliowej" znawa, wyslac racze.

Ze ja za oceanem jakowyms??? Toc kilka razy za granicami kraju naszego bywalem
                                  i teraz nawet kijem mnie tam nie wygnasz!!! A ze pozno jadam... nie chce ze
                                  sniadaniem do domu wracac, bo zaraz uslysze: "Znowu nic nie jadles!!! W ogole o
                                  siebie niedbasz!!!" A tak sniadanko zjedzone (z reguly piec kajzerek), potem
                                  podroz do domku i obiadek w trakcie dobranocki. Czy moze byc cos lepszego?
                                  • Gość: Meve Re: jpg IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:13
                                    Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Jeno adresu nie dane mi znac. Aby Krolowa takowe - tfu, tfu - sprosnosci
                                    > obgladac ciekawa? Jesli tak, na adres poczty "emaliowej" znawa, wyslac racze.
                                    Łee, jak sprośności, to nie - ja tylko chciałm się pośmiać:)
                                    >
                                    > Ze ja za oceanem jakowyms??? Toc kilka razy za granicami kraju naszego bywalem
                                    > i teraz nawet kijem mnie tam nie wygnasz!!! A ze pozno jadam... nie chce ze
                                    > sniadaniem do domu wracac, bo zaraz uslysze: "Znowu nic nie jadles!!! W ogole o
                                    >
                                    > siebie niedbasz!!!" A tak sniadanko zjedzone (z reguly piec kajzerek), potem
                                    > podroz do domku i obiadek w trakcie dobranocki. Czy moze byc cos lepszego?
                                    To niezbyt dobrze wpływa na metabolizm:)))
                                    ALe obiadek w czasie dobranocki to jest to:)))

• Gość: monia Re: jpg IP: 217.97.138.* 18.03.02, 15:15
                                      Gość portalu: Meve napisał(a):

> To niezbyt dobrze wpływa na metabolizm:)))
                                      >
                                      Ale znakomicie na samopoczucie :-))))))
                                      Pa! Do jutra...
                                      >

• Gość: Jarek Re: jpg IP: 80.72.33.* 18.03.02, 15:21
                                      Gość portalu: Meve napisał(a):

> To niezbyt dobrze wpływa na metabolizm:)))

No coz... poki co to moge czas caly jeszcze w garniturek z matury sie wbic, wiec
                                      metabolizm w porzadeczku wydaw sie byc.
                                      ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka