Gość: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:26 Część ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Poniedziałek IP: 80.72.33.* 18.03.02, 09:43 No nareszcie!!! Dzien doberek!!! Ilez to czeba sie naczekac, aby potem nie musiec ustepowac... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 10:11 Witam szybciutko, bo dzisiaj mam urwanie głowy ! Może wpadnę później, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Poniedziałek IP: 217.97.138.* 18.03.02, 10:17 No, to miłej pracki.... Ja dzisiaj nie pracuję, o! Na cos takiego, co mnie dzisiaj ogarnęło, jest okreslenie:" seksualny stosunek do pracy"... Ale i tak pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 11:05 helllo Ja dzisiaj pracowałam pilnie, ale wyszłam na chwile do sklepu i bach wiosna mnie uderzyła i też mam seksualny stosunek do pracy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Poniedziałek IP: 217.97.138.* 18.03.02, 11:10 Być może, że mnie też walnęła...Co sięgam po jakiegos smiecia (przepraszam - Bardzo Ważny dokument) to słysz ę wyraźnie:" No cos ty - głupia jestes? Nie ruszaj mnie"..I cóż - nie ruszam...A słońce swieci jak głupie....Więc może to i wiosna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 11:39 To Ty może , jak Soprano w "śmieciach" robisz? :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Poniedziałek IP: 217.97.138.* 18.03.02, 12:06 Że niby "sprzątam"..? :-))) Nieee....ja jestem pokojowo nastawiona do ludzi...raczej...No, chyba że mnie ktos mocniej....nooooo..............Wtedy jestem potworna!!!!!!!! :-))) Ale tu dzisiaj cicho i pusto...Chyba fantazji zaczyna nam brakować!!! Ale imprezę pierwszego dnia wiosny robimy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Brak fantazji ???????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 12:22 KOMU??? zaczyna brakować fantazji ??? NO KOMU ??????????????? Ja dzisiaj BARDZO pilnie pracuję i za chwilę znikam, ale za to jutro ...!!! A tak w ogóle, to wiosna "przychodzi" 21 a nie 23 jak ktoś tutaj sugerował ! :-))) KARYGODNA pomyłka !!! Pozdrawiam, pa, pa !!! Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Brak fantazji ???????????????????? IP: 217.97.138.* 18.03.02, 12:28 Jutro będzie futro :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 12:41 No jasne, że robimy, może jakieś nowe pasowania będą, a jak nie to może topienie Nazguli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Poniedziałek IP: 217.97.138.* 18.03.02, 13:01 A może .roz-pasania....??? :-))) To żart, oczywiscie, przecież wszyscy jestesmy baaaaardzo rozsądni... Topienie Nazgula? Niezłe....No i prosię z kaszą - obowiązkowo (no, może być BEZ kaszy ostatecznie) Łoj!!! A ja znów głodna jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 13:23 BEZ KASZY!!!!!! Nie chce kaszy!!!!!! Z ogórkami kiszonymi. Idę do sklepu po farbki, żeby móc pomalowac Nazgula przed rytualnym topieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Poniedziałek IP: 80.72.33.* 18.03.02, 13:32 Wiosna, oj wiosna... Na prawde cos w powietrzu wisi... Nawet od dowcipnej kolezanki "dowcipnego" mail'a z nowym logiem Citroena dostalem... Oj, wiosna, wiosna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:15 No i gdzie ten mail ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Poniedziałek IP: 80.72.33.* 18.03.02, 14:30 Ten mail zawiera jedynie zdjecie w formacie jgp i nie wiem, czy nadaje sie do emisji przed 23-cia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve jpg IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:48 Zazwyczaj zdjęcia są w formacie jpg , drogi Jarosławie:)))) Czy twoja 23 to ta sama 23 co nasza - czasami mam wrażeni, ze Ty gdzieś za morza piszesz - te śniadanka o 17 itd. Nie ma nic przeciwko, żeby dostac mail ze zdjęciem w formacie jpg o 23.01:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: jpg IP: 80.72.33.* 18.03.02, 15:03 Jeno adresu nie dane mi znac. Aby Krolowa takowe - tfu, tfu - sprosnosci obgladac ciekawa? Jesli tak, na adres poczty "emaliowej" znawa, wyslac racze. Ze ja za oceanem jakowyms??? Toc kilka razy za granicami kraju naszego bywalem i teraz nawet kijem mnie tam nie wygnasz!!! A ze pozno jadam... nie chce ze sniadaniem do domu wracac, bo zaraz uslysze: "Znowu nic nie jadles!!! W ogole o siebie niedbasz!!!" A tak sniadanko zjedzone (z reguly piec kajzerek), potem podroz do domku i obiadek w trakcie dobranocki. Czy moze byc cos lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: jpg IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 15:13 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Jeno adresu nie dane mi znac. Aby Krolowa takowe - tfu, tfu - sprosnosci > obgladac ciekawa? Jesli tak, na adres poczty "emaliowej" znawa, wyslac racze. Łee, jak sprośności, to nie - ja tylko chciałm się pośmiać:) > > Ze ja za oceanem jakowyms??? Toc kilka razy za granicami kraju naszego bywalem > i teraz nawet kijem mnie tam nie wygnasz!!! A ze pozno jadam... nie chce ze > sniadaniem do domu wracac, bo zaraz uslysze: "Znowu nic nie jadles!!! W ogole o > > siebie niedbasz!!!" A tak sniadanko zjedzone (z reguly piec kajzerek), potem > podroz do domku i obiadek w trakcie dobranocki. Czy moze byc cos lepszego? To niezbyt dobrze wpływa na metabolizm:))) ALe obiadek w czasie dobranocki to jest to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: jpg IP: 217.97.138.* 18.03.02, 15:15 Gość portalu: Meve napisał(a): > To niezbyt dobrze wpływa na metabolizm:))) > Ale znakomicie na samopoczucie :-)))))) Pa! Do jutra... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: jpg IP: 80.72.33.* 18.03.02, 15:21 Gość portalu: Meve napisał(a): > To niezbyt dobrze wpływa na metabolizm:))) No coz... poki co to moge czas caly jeszcze w garniturek z matury sie wbic, wiec metabolizm w porzadeczku wydaw sie byc. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś