Dodaj do ulubionych

-> Wtorek <-

IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 09:36
Cos dzisiaj pusto ..

rycerz poszedl na wyprawe krzyzowa (boli go w krzyzu ;) )

krolowa meve chyba pojechala w jakiejs misji dyplomatycznej ...

Wziela chyba kolezanki, aby sie nie nudzic ...

Yula jak zwykle trenuje magie ...

a ja ide na razie do lasu :D
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: -> Wtorek <- IP: 217.97.138.* 16.04.02, 09:51
      A ja jestem....
      tylko chyba sama..:-(((
      no, to tymczasem napiję się kawy..
      • Gość: tiges Re: -> Wtorek <- IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 10:09
        a co sie takiego stalo?? :)
        • Gość: monia Re: -> Wtorek <- IP: 217.97.138.* 16.04.02, 10:17
          Gość portalu: tiges napisał(a):

> a co sie takiego stalo?? :)

Że co się stało??? O co chodzi???? Że sama, czy że kawy ??? :-)))

• Gość: tiges Re: -> Wtorek <- IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 10:24
            ze sama pijaca kawe :D ... juz myslalem ze dzisiaj watek is dead :D ..
            • Gość: monia Re: -> Wtorek <- IP: 217.97.138.* 16.04.02, 10:33

> ze sama pijaca kawe :D ... juz myslalem ze dzisiaj watek is dead :D ..

Cos takiego jeszcze nie miało miejsca....:-)))
              Ale dzisiaj byłes mistrzem inicjacji...:-)))
              • Gość: tiges Re: -> Wtorek <- IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 10:54
                brrr :D .
                • Gość: monia Re: -> Wtorek <- IP: 217.97.138.* 16.04.02, 10:56

> brrr :D .

A co??? Było niemiło??? :-))))))))))))))))))))))
    • Gość: Meve Re: -> Wtorek <- IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 10:15
      Chętnie wziełabym koleżanki i wyjechała na misję dyplomatyczną:)))
      Okraszoną smakołykami, trunkami i zwyczajami ciekawemi:)
      Ale w króletswi dużo pracy :(
      Meve reorganizująca
      • Gość: monia Re: -> Wtorek <- IP: 217.97.138.* 16.04.02, 10:23
        Witaj Miłosciwie Nam Panująca! Reorganizacja, hę??? Czyli mówiąc wprost : totalny bałagan??? Oj, biedna ty,
        biedna!
        Oj, tak, tak...taka babska wyprawa mi się marzy...Kolorowe drinki z palemkami, słońce, kokosowy olejek do
        opalania, soczyste melony/arbuzy i szum fal...lub jakiegos luksusowego silnika ...może być jachtu..O! Spływ
        Loarą....Och.......
        • Gość: Meve Re: -> Wtorek <- IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 10:28
          Czy Mysza by Wam przeszkadzała?
          Bo jak nie, to kupuje jej przeciwsłoneczne okulary i jedziemy!
          • Gość: monia Re: -> Wtorek <- IP: 217.97.138.* 16.04.02, 10:38
            Przecież Mysza to też kobieta...:-))) Kupisz jej filtr z wyższym faktorem i twarzowy - he, he - opalacz oraz
            dmuchane rękawki, coby na jachcie Mysza bezpieczna była...Aaaa, no i jeszcze zestaw soczków, no bo drinki to
            chyba nie bardzo....
            A my może machniemy ręką na opalacze, co??? Po co nam potem te białe..wstawki w opaleniźnie? :-)))
            A może lepiej jakas palmiasta plaża?
            • Gość: Meve Wyruszamy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 10:48
              OK, filtr jest, rekawki są, soczki zapakowane, kapelusz ogromniasty z ozdóbkami
              dla Meve jest, buteleczka w...ody mineralnej jest, książki są, króówki,
              zabrakło króówek- ok, kupimy, jak wylądujemy.
              Pasy zapięte?
              OK, ale gdzie jest Mysza???
              Mysza, wyłaź spod tego fotela, drogie dziecko!
              OK, Mysza zapięta.
              Nala chyba doleci drugim sasmolotem - bo coś jej wypadło
              Leeecimyyyyy
              • Gość: tiges Re: Wyruszamy IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 10:53
                Co bym sie w ostatniej chwili kol nie zlapal to by mnie nie zabraly .. grrr :D
                troche tu zimno, ale mam na dzieje ze jakos dam rade ;)
                • Gość: Meve Elf na kole:))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 10:57
                  :))))))))))
                  Oj, usmiałam się serdecznie, jak sobie wyobraziłam ziębniętego elfa przycunięte
                  gdzieś na kołach (skrzydle?), Oj Elfie - bo to babska wyprawa była:))
                  ALe wiadomo wszystkim, że wszystko się moze zdarzyć i że Sam tez swoje zadanie
                  miał.
                  A że Elfa prawie nie widać ni słychać - po lasach buszuje- to przeszkadzać nam
                  duzo nie będzie:)
                  Może na nas z tych cudzoziemskich drzewek spoglądać:))
                  Łaskawa Meve:)))))))
                  • Gość: tiges Re: Elf na kole:))))) IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 11:04
                    Yula sie pewnie do was teleportuje (ostatnio miala zajecia z poprawiania
                    algorytmu teleportacji a szczegolnie w kwestii celnosci) wiec powinna na lodke
                    trafic.
                    • Gość: monia Re: Elf na kole:))))) IP: 217.97.138.* 16.04.02, 11:08
                      Yuli możesz posmarować plecy nie-platonicznie...:-)))
                  • Gość: monia Re: Elf na kole:))))) IP: 217.97.138.* 16.04.02, 11:06
                    I czasem może przygotować swieże drinki....i posmarować plecy oliwką (czysto platonicznie, rzecz jasna!)...
                    Czy jakis odtwarzacz płyt ulubionych zabrałysmy, czy delektujemy się jedynie szumem fal oceanu
                    (dowolnego)???
                    Na plaży ma być ładny piaseczek, dużo płycizn do brodzenia i jakies palmy (nie leżymy pod palmami, bo orzechy
                    spadają na głowę!) O! I ocean BEZ REKINÓW!!!!!
              • Gość: monia Re: Wyruszamy IP: 217.97.138.* 16.04.02, 11:01
                OK Lecimy...Aaaaa!!!!! Ale fajnie, tylko...kto wyląduje??? I skąd będzie wiedział, gdzie...??????
                Nala może zapadła na wiosenną infekcję...Biedna...Ale nic to, kilka dni pławienia się w luksusie pomoże
                każdemu...:-)))...
                Mysza! Mysza! Zostaw te guziczki!!! Tak, te!!! To swiatełko tak ma błyskać...I nie szarp pana...to pilot
                automatyczny...No, chodź do cioci Moni, obierzemy pyszną brzoskwinkę i pogramy na pianinku..:-) Tak, mamusia
                pozwala...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
                Meve, ktos nam wisi u koła...i trochę nas sciąga w lewo...
                • Gość: Meve Re: Wyruszamy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 11:09
                  Jak widze, masz podejście do dzieci, radam wielce, że tak miło się Myszą
                  zajęłaś:)
                  Próbuję zlokalizowac Nalę, ale nic z tego, może Yula, .... Yula, zostaw Tigesa,
                  sam wlezie, wyciągnij tę kulę i czytaj, gdzie Nala.
                  Jolu, gdybyś mogła nam troszeczkę picia jakiegoś rozlać w kieliszki.
                  Czy my zamówiłyśmy masażystę??
                  Trzeba szxybko zadzwonić do tego hotelu
                  Mysza, nie wolno robić "tit" cioci Moni, kiedy pije z kileiszka!
                  • Gość: monia Re: Wyruszamy IP: 217.97.138.* 16.04.02, 11:17
                    ...i nie wkładaj paluszków do kieliszka cioci, a potem do buzi...A fe! To niedobre...(taaa, baaardzo niedobre)...Tutaj
                    masz piciu a tutaj lornetkę..To takie cos do oglądania panów na plaży..eee.....tego..ptaszków...NIE!!! ten..palemek i
                    kwiatuszków..oooo, tak! I zagramy mamusi "WLASKOTKA"...
                    Masażysta - koniecznie...W jakim kolorze masażystę sobie życzymy? Może jakims egzotycznym...?
                    Yula, zostaw samca...samiec - jak nazwa wskazuje - poradzi sobie...Niech idzie na plażę i ręczniki rozłoży oraz
                    przygotuje lodówkę turystyczną i sprawdzi zapas lodu...
                    Jejku, Meve, jaki masz swietny kapelusz!!! I ten motylek...a, nie, motylek odleciał...
                    Trzeba na wieczór zamówić jakies filmy...tylko nie ZA ambitne...
                  • Gość: Meve podglądacze IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 11:18
                    Ejże, a tam z tyłu kto siezdi??
                    Przyznać się podglądacze:)!
                    Jak się ujawnicie, tomoże kropeką poczestujemy!
                    • Gość: tiges Re: podglądacze IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 11:21
                      uuupssss.. jeden dostal strzala ... myslalem ze to jakis potwor morski czy
                      rzeczny sie wynurza .. przepraszam ;)
                      • Gość: monia Re: podglądacze - do Elfa IP: 217.97.138.* 16.04.02, 11:41
                        Dzięki, Elfie...:-)))
                        • Gość: tiges Re: podglądacze - do Elfa IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 11:45
                          a jak to podgladacz byl tylko ?? z daleka widac nie bylo za dobrze ;)
                          • Gość: monia Re: podglądacze - do Elfa IP: 217.97.138.* 16.04.02, 12:05
                            Jak to - TYLKO podglądacz???!!!! ELFIE!!!!!!!!!
                            • Gość: tiges Re: podglądacze - do Elfa IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 12:09
                              wlasnie wrocilem zobaczyc kogo trafilem .. no coz ... jakis palant sie
                              zakamuflowal za krzakiem przy pomocy wodorostow i wygladal zza kamienia .. ale
                              zyje .. gdy zobaczyl jak ide to zwial ze sie kurzylo .. za to strzale
                              odzyskalem :) o!
                              • Gość: monia Re: podglądacze - do Elfa IP: 217.97.138.* 16.04.02, 12:36
                                Podelec! Własną babcię niech sobie podgląda....a nie roznegliżowaną Królową i jej Towarzyszki...:-)))
                                też niezbyt ubrane...:-)))
                    • Gość: monia Re: podglądacze IP: 217.97.138.* 16.04.02, 11:40
                      Meve, jakby był odważny, to nie byłby podglądaczem tylko męszczyzną podszedłym (he, to te drinki) do kobiet w
                      celu zawarcia znajomosci....No, ale to trzeba się pokazać, odezwać, przedstawić - chociaż jakims fikcyjnym
                      imieniem.......Sama przyznasz, że łatwiej podglądać....Całe szczęscie, że mamy naszego Elfa i jego strzały...:-)))
                      On nas ustrzeże przed nadmiernie ciekawskimi typami o bladych posladkach...:-)))
                      • Gość: Meve Re: podglądacze IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 12:15
                        Macie racje, jak tchórzliwe takie, to strzałami w ty...ł i już!
                        Jakiś obiadek by się przydał - owoce morza jakieś czy cóś- Mysza mimo swego
                        młodego wieku chętnie reflektuje na różne oliwki i krewetki.
                        Otzrepujemy sie z piseczku i promenadą leniewi szukamy zapachów smakowitych!
                        Myszo, nie syp Elfa piaskiem!Daj rączke i idziemy do baru, weź Misia!
                        • Gość: monia Re: podglądacze IP: 217.97.138.* 16.04.02, 12:44
                          Oj, pora, pora...idziemy! Mysza, nie kop pana, bo się spocisz..:-)) to dobry pan, drinki serwuje...
                          Ja chętnie jakąs sałatkę spożyję i może rybkę z rusztu, bo te różne morskie żyjątka to tak nie za
                          bardzo...Ale oliwki chętnie...Chociaż...może na na cos wyjątkowego...Meve, co polecasz? Tak, żeby za
                          dużo dłubaniny nie było..i nie ostrygi..nie, nie, nie....
                          Jak zjemy, to wracamy na piaseczek czy znowu jakls masaż? A potem dancing (damski czy
                          koedukacyjny?)....?
                          Wakacje...Cudowna rzecz!
                          • Gość: Meve Re: podglądacze IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:41
                            Trochę muialyśmy pokluczyc po tych uliczkach, bo widmoNazgula zdawalo sie, że
                            widziałam, ale o tu - proszę egzotyczny kucharz i jedzonko na CZYSTYM stoliku,
                            wchodzimy. Yula, Tiges, całusy później!:))))Teraz jedzonko!
                            • Gość: monia Re: podglądacze IP: 217.97.138.* 16.04.02, 13:46
                              Nazgul??!! W takiej sielskiej scenerii??!! A kysz!
                              Och, tak ! Jedzonko, jedzonko....Gdzie moja rybka z rusztu? I chcę PRAWDZIWEGO ananasa...nie z
                              puszki!
                              • Gość: tiges Re: podglądacze IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 13:53
                                Jaki nazgul .. moja automatyczna blgotnica antynazgulowa nie bulgotala ;). wiec
                                to raczej nie nazgul .. jak ustrzele to sie dowiemy co to ;)
                                • Gość: monia Re: podglądacze IP: 217.97.138.* 16.04.02, 13:58
                                  Pomysł jest swietny! :-)))
                                  • Gość: tiges Re: podglądacze IP: *.silvershark.com.pl 16.04.02, 14:15
                                    ooo .. dostal ... wpadl do wody .. chwilke ...
                                    .
                                    .
                                    .
                                    .
                                    .

heh .. znowy jakis podgladacz .. tym razem przebrany za batmana .. lornetke
                                    zarekwirowalem i poscilem wolno ..
                                    • Gość: Meve Re: podglądacze IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 14:26
                                      Że też my się musimy oganiać od tych paprazzi ciągle, Tigesie spożyj pare
                                      lembasów, musisz byc nieco zmęczon tym ciągłym strzelaniem:)
                                      Myszo, ciocia Monia nie hoduje krewetek w torebce:)
                                      • Gość: monia Re: podglądacze IP: 217.97.138.* 16.04.02, 14:54
                                        Myszo, nie ciągnij krewetki za ogonek, krewetkę to boli...Trzymaj w łapkę pysznego melona, nie jedz
                                        tego drugiego czegos...to się rusza!
                                        Mmm...podjadłam troszeczkę...teraz chyba jakas sjesta???
                                        Och, jestem stworzona do życia w takich warunkach...trzeba tylko cały czas pamiętać o nawilżaniu
                                        twarzy bo wysokie temperatury odwadniają...i zmarszczki się szybciej pojawią.....Trzeba się często
                                        namaczać....eeeeee..ten..nawadniać! Więc wieczorem proponuję kąpiel w hotelowym basenie - ta
                                        błękitna woda (albo terakora) wpływa nawadniająco na ciało a relaksująco na nerwy..........
                                        ....Jaka praca??? Czy co napisałam???? A miałam cos napisać??????? Aaaaa......!!!!!!!!!!!!!!
                                        • Gość: monia Re: Pa, pa! IP: 217.97.138.* 16.04.02, 15:17
                                          Z żalem opuszczam naszą Rajską Plażę...Och, ale mam piasku we włosach...i nos mi się spiekł...
                                          Było bosko!!! Mysza, zrób pa, pa cioci Moni...:-)))
                                          Do jutra!
                                          • Gość: Meve Re: Pa, pa! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 15:36
                                            Faktycznie było bosko, Dzięki Bogu, że miałam kapelusz, bo tez by mi się nosek
                                            spiekł, papapa!:)
                                            • jolajola1 popołudnie, zaraz wieczór 16.04.02, 18:04
                                              ops, trochę późno na plażę dotarłam, ale alkoh...., no, napitki przyniosłam
                                              co, już pusto, wieczorna bryza wywiała towarzystwo
                                              Ale nasmiecili !!! pióra od elfich strzał, puste opakowania po lembasach,
                                              palemki z drinków, pestki z oliwek, opakowania po kosmetykach, o i nawet jakies
                                              dziwnie długie ogonki krewetek. Ktoś je wydłużał siłą???
                                              No nic, sprzątanie plaży i grabienie piaseczku zamiast aerobiku, napitki sama
                                              zużytkuję. Psy potrafią wyć do księżyca, to ja do niego pośpiewam, może później
                                              troszkę, jak sie więcej napiję. A potem nocne łowy na rekiny, niech sie chowają
                                              wszytkie ośmiornice i paskudne rybska !!! A jak sie pojawi paparazzi, to
                                              dołączy do zdobyczy, ( oczywiście lepszy byłby rodzaju męskiego, bo da się
                                              zużytkować na różne sposoby)
                                              Wpadnijcie jutro obejrzeć moje łupy

ps, nie, nic mi nie będzie, Mam dziś na sobie takie tam magiczne eteryczne
                                              tarcze, od środka wzmocnione napitkiem i jakimiś medykamentami.

Rajska Plaża by night
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka