Dodaj do ulubionych

>>> WTOREK <<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 07:20

Cześć !!!
No, powolutku zbliżamu się do końca tygodnia. Czyż nie ?????? :-)))
A tym samym, do następnego przedłużonego weekendu ! Jeszcze TYLKO 16!!! dni.
Pracy oczywiście !
Co Wy na to ???
:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: >>> WTOREK <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 07:34
      Jest pięknie- ciepło, zielono- mam wrażeni, że moim przeznaczeniem jest praca w
      Zieleni Miejskiej z patyczkim na śmici, a nie siedzenie w biurze przed
      monitorem:)
      Co do nastepnego "wolnego"- cieszę sie tym bardziej, że ten tydzień mam
      zapchany jakimiś dodatkowymi sprawami i ucierpi na tym Mysza, wiec miło, że
      wynagrodzę jej to pod koniec miesiaca.
      Acxh, soczek marchwiowy i rzodkiewka:)))
      • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 08:09

Ja też będę mieć urwanie głowy przez te trzy tygodnie ! Błeeee...
        Ale za to później - sama radość ! Oby tylko pogoda dopisała.
        Z Miejską Zilenią to wcale niezły pomysł. Tylko te "śmici"....?????? :-)))))

A czemu SOCZEK MARCHWIOWY ?????????? I rzodkiewka ??????????

• Gość: Meve Re: >>> WTOREK <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 08:21
          No, ten tego, śniadanko wiosenne zdrowe takie, że aż szybko musialam sobie kawy
          z ta nutka dekadencji zrobić:)))))
          • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 08:32
            Aaaa, nooo... taaak..., ten..., tego...... NIC nie rozumiem ?! :-)
            Przecież taki zestaw może spowodować najwyżej rozstrój żołądka !?
            Ale może się mylę ??? :-)

Ja tam wolę konkrety ! Za chwilkę zrobię sobie drugiej herbatki i zjem bułeczkę
            ze sznycelkiem. Mielonym. Mniaammmmm....! Do tego sałatka wiosenna.

IDĘ ZROBIĆ SOBIE HERBATĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: tiges Re: >>> WTOREK <<< IP: *.silvershark.com.pl 07.05.02, 08:40
              we Wroclawiu pogoda dziwna ..
              w dzien cieplutku, wieczorem ulewy i burze ...

• Gość: Jarek Re: >>> WTOREK <<< IP: 80.72.33.* 07.05.02, 09:04
                Olaboga! Znow patelnia! Czy ktos wie, czy sa wakacje? Czy panstwo jest
                niebezpieczenstwie? Tak sie pytam, bo blachy bym zrzucil na chwile chociaz...
                ;-)))
                • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 09:33

Mości Rycerzu, wszak Królowa Meve wyraźnie powiedziała, że możecie (razem
                  Elfem) zrzucić dolną "blachę", tj. od szyi w dół. No więc na co czekacie ??????
                  No już, już ...!!!
                  Przecież jest WAM!!! BAAAAARDZO GORĄCO !!!!!!!

• Gość: Jarek Re: >>> WTOREK <<< IP: 80.72.33.* 07.05.02, 09:56
                    Nie da sie ukryc, ze zgode wydale, ale pod warunkami pewnymi, tedy pytam o co
                    pytam, aby potem problemow nie miec.
                    • Gość: Meve Re: >>> WTOREK <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:03
                      Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Nie da sie ukryc, ze zgode wydale, ale pod warunkami pewnymi, tedy pytam o co
                      > pytam, aby potem problemow nie miec.

Zdejmuj Waść:)))!
                      • Gość: Nala Wielka odsłona !!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:19

Ojeejjj.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-))))))))))))))
                        • Gość: monia Re: Wielka odsłona !!!!!! IP: 217.97.138.* 07.05.02, 10:27
                          Ach!
                          :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          Grunt, to zdążyć na własciwy moment!!! :-)))
                          • Gość: Jarek Re: Wielka odsłona !!!!!! IP: 80.72.33.* 07.05.02, 10:30
                            No tak.... zapomnialem uprzedzic, ze bielizna z lekka nieswieza, no i onuce
                            czas jakis niezmieniane (od swiat? Zmarlych?)...
                            ;-)))
                            • Gość: monia Re: Wielka odsłona !!!!!! IP: 217.97.138.* 07.05.02, 10:34
                              Tylko ją przewietrzyć i będzie jak nowa! :-)))
                              • Gość: Jarek Re: Wielka odsłona !!!!!! IP: 80.72.33.* 07.05.02, 10:36
                                Gość portalu: monia napisał(a):

> Tylko ją przewietrzyć i będzie jak nowa! :-)))

Kolczuga, czy zbroja???
                                • Gość: monia Re: Wielkie Wietrzenie IP: 217.97.138.* 07.05.02, 10:41
                                  :-))))
                                  naigrywasz się Wasć ze mnie...???
                                  • Gość: Jarek Re: Wielkie Wietrzenie IP: 80.72.33.* 07.05.02, 10:49
                                    Acha... czyli i kolczuge, i zbroje...
                                    ;-)))
                                    • Gość: monia Re: Wielkie Wietrzenie IP: 217.97.138.* 07.05.02, 10:54
                                      ..czyli jednak naigrywasz się...:-)
                                      NO TO WIETRZ ASĆ SOBIE, CHOLIBKA, CO CHCESZ!!!! SAM SIĘ NAWET MOŻESZ WYWIETRZYĆ,
                                      BYLES NOSA KRÓLEWSKIEGO ORAZ JEJ DAM NIE URAZIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    • Gość: Nala Re: Wielkie Wietrzenie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 10:56

Witaj Monia Wczesnoranna !!! :-)))
                                      On się tylko tak droczy. Przecież od razu, na pierwszy rzut oka widać, że to
                                      porządny, zadbany, miłujący ablucje wszelkiego rodzaju facio !
                                      Oooo, popatrz ! Ta kolczuga, toż to prosto od Bossa, te onuce - metka od
                                      Armaniego ! Zbroja, przy bliższych oględzinach, też niczego sobie.
                                      A ta! perfuma....!!!!!!!! Szał ciał i uprzęży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rycerz - Pierwszo-klaśny -jak się patrzy !!!
                                      • Gość: monia Re: Wielkie Wietrzenie IP: 217.97.138.* 07.05.02, 11:13
                                        No, widzę przecież, że się swieci w słońcu jak psu cos tam...:-))) I że ogólnie to galanty Rycerz...
                                        Ale cos mnie udziabało w kostkę u nogi i dostałam tzw. odczynu i kostka wygląda jak noga słonia i mam czerwony
                                        placek i noga w but się nie miesci i swędzi mnie od pierona i cholery można dostać no i jakos musiałam
                                        odreagować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        no
                                        a on mnie dźaźnił...:-(((

niech mnie ktos przytuli...:-(((
                                        • Gość: Nala Re: Wielkie Tulenie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:15

> No, widzę przecież, że się swieci w słońcu jak psu cos tam...:-))) I że ogólnie
                                          > to galanty Rycerz...
                                          > Ale cos mnie udziabało w kostkę u nogi i dostałam tzw. odczynu i kostka wygląda
                                          > jak noga słonia i mam czerwony
                                          > placek i noga w but się nie miesci i swędzi mnie od pierona i cholery można dos
                                          > tać no i jakos musiałam
                                          > odreagować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          > no
                                          > a on mnie dźaźnił...:-(((
                                          >
                                          > niech mnie ktos przytuli...:-(((

No już ! Już !!! Moja Monia, moja.......... Nic to, nic ! Nogę zawsze można
                                          odciąć !

A jesteś pewna że się nie zarażę ??????????????????????????
                                          • Gość: monia Re: Wielkie Tulenie IP: 217.97.138.* 07.05.02, 11:19
                                            N A L A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mam TYLKO dwie nogi, a ty chcesz mi jedną ODRĄBAĆ??? PORĄBAŁO CIĘ?????????

znieczulica jest zaraźliwa...co za swiat...co za ludzie...

CO ZA WYSYPKA???!!!
                                            • Gość: Nala Re: Wielkie Tulenie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:23

.....moja Monia, moja........

No nie ! Ja tu z sercem na dłoni, a Ty w ten sposób ???

Aaaaaa, wysypka mówisz ...? Hmmmm..... ???
                                              Pewnikiem będzie to franca jaka ... ? Czy ja wiem ??? Może trąd albo insza
                                              cholera ...???
                                              ...moja.... - zaczekaj, uborę rękawice - ... moja Monia ........!
                                              • Gość: monia Re: Wielkie Tulenie IP: 217.97.138.* 07.05.02, 11:31
                                                Jak będziesz tyle gadała, to ci się rzuci na język!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                Buuuu.....Chlip! Chlip!
                                      • Gość: Meve Re: Wielkie Wietrzenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:13
                                        Gość portalu: Nala napisał(a):

>
                                        > Witaj Monia Wczesnoranna !!! :-)))
                                        > On się tylko tak droczy. Przecież od razu, na pierwszy rzut oka widać, że to
                                        > porządny, zadbany, miłujący ablucje wszelkiego rodzaju facio !
                                        > Oooo, popatrz ! Ta kolczuga, toż to prosto od Bossa, te onuce - metka od
                                        > Armaniego ! Zbroja, przy bliższych oględzinach, też niczego sobie.
                                        > A ta! perfuma....!!!!!!!! Szał ciał i uprzęży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        >
                                        > :-)))
                                        > Rycerz - Pierwszo-klaśny -jak się patrzy !!!
                                        Pierwszo -klaśny z pewnością, ale nasz, Jarosław, nie kosmopolita chyba:))
                                        A więc - onuce - z wełny z Elany, kolczuga- kowalstwo artystyczne dwie ulice od
                                        Starego Rynku w Bydgoszczy, zbroja - wczesna Wólczanka:)))
                                        Perfuma- jak na bankiera przystało: Makler oczywiście.
                                        Pióropusz na hełmie- z naszych rodzimych strusi z fermy pod Gdańskiem:)))
                                        No i mydełkiem wymyty marki Bobas.
                                        ;)

• Gość: monia Re: Wielkie Wietrzenie IP: 217.97.138.* 07.05.02, 11:17
                                          perfuma - Prastara...albo Przemysławka
                                        • Gość: Nala Re: Wielkie Wietrzenie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:18

Mene, Królowo - Patr-iotko !
                                          Czemu tak siermiężnie ????????????????
                                        • Gość: Jarek Re: Wielkie Wietrzenie IP: 80.72.33.* 07.05.02, 12:34
                                          Gość portalu: Meve napisał(a):

> A więc - onuce - z wełny z Elany,

Nieeeeee, z bawelny...

> kolczuga- kowalstwo artystyczne dwie ulice od
                                          > Starego Rynku w Bydgoszczy, zbroja - wczesna Wólczanka:)))

No nieeeeee, odkad dostalem "czarna polewke" u pracodawcy nosze Wranglery i cos
                                          sportowego Boss'a

> Perfuma- jak na bankiera przystało: Makler oczywiście.

No nieeeee, bankiera to ja piec lat temu wstecz byl... wiec nie Makler, jeno
                                          Emporio

> Pióropusz na hełmie- z naszych rodzimych strusi z fermy pod Gdańskiem:)))

Pioropusz to z rodzimych wlosow (mam jeszcze kilka), chociaz siwych juz

> No i mydełkiem wymyty marki Bobas.
                                          > ;)

No nareszcie... BINGO - mydlo sie zgadza.

;-)))
                  • Gość: tiges Re: >>> WTOREK <<< IP: *.silvershark.com.pl 07.05.02, 11:07
                    ja tam nie mam nic stalowego na sobie .. sama tkanina
                    • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:13

Za to nerwy masz ze stali ! :-)))
                      Czy coś przeoczyłam ???????????????????????

:-)

• Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< IP: 217.97.138.* 07.05.02, 11:15
                      a może stalowe spojrzenie - czytałam o takim w romantycznych książkach i wiem że jest...:-)))))))))))))))
                      a może stalowy charakter - niby że nie zjesz kolejnej porcji pysznych pierogów, bo to już byłoby obżarstwo
                      a może...
                      • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:19

A ja jednak twierdzę, że coś przeoczyłyśmy !!!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< IP: 217.97.138.* 07.05.02, 11:21
                          Jak przeoczyłysmy, to niewarte TO uwagi..:-)))))))))))
                      • Gość: tiges Re: >>> WTOREK <<< IP: *.silvershark.com.pl 07.05.02, 11:22
                        nie wiem jak ze spojrzeniem (Yula? jak to jest?) ale pierogi zawsze zjem :)
                        • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:26

A ten znowu wzywa do pomocy Yulę !
                          Chyba zaczynam współczuć dziewczynie ?!?! :-))))))))))
                        • Gość: RUDA Re: >>> WTOREK <<< IP: 193.0.117.* 07.05.02, 11:27
                          Ja wiem jak jest ze spojrzeniem ... zielone jako lasy Rivendell... gapiłam się
                          ukradkiem z gałęzi...
                          A na pierogi zapraszam do mnie... takie ruskie że i Yula nie podskoczy...;P
                          Poza tym szanowanko wszystkim...
                          Idę wciągnąć drugie śniad bo mnie zassało ale saras fracam....
                          • Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< IP: 217.97.138.* 07.05.02, 11:33
                            Witaj, RUDA zwierzyno!!!
                            Naprawdę ma zielone spojrzenie??? MMMmmmmmm...lubię..:-)))
                          • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:34

Witaj Rudzielcze !
                            Gdzie byłaś, jak Cię nie było ??????
                            O, proszę tutaj jest czekoladka dla Ciebie, z orzeszkami.
                            ...pfffff...., nie wymachuj tak tą kitą, bo mi liście i inne zielska włażą do
                            oczu ! :-)
                            ..i nie skacz tak z drzewa na drzewo bo szyję sobie wywichnę !
                            • Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< IP: 217.97.138.* 07.05.02, 11:49
                              ...albo ją sobie wyciągniesz, i będziesz naszą Żyrafką. Chcesz??? :-))))))))))))))
                              • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:54

Byłam już Latawcem, mogę być Żyrafką. Czemu nie ???
                                One (tzn. żyrafy) mają takie pięczne, urzekające oczy! O taaaaakich długich
                                rzęsach ! I śliczne różki. I takie piękne cętkowane futerko !

Namyśliłam się !!!
                                CHCĘ BYĆ ŻYRAFKĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

• Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< IP: 217.97.138.* 07.05.02, 12:00
                                  No, to też będziesz miała takie długie, smukłe CENTKOWANE nóżki...:-)))
                                  Ale oczy to żyrafcie mają naprawdę urokliwe...I tymi długasnymi rzęsami będziesz robiła takie MRUG....MRUG...jak
                                  na filmach Disneya...
                                  Bądź tedy naszą Żyrafą!

i co?
                                  • Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< IP: 217.97.138.* 07.05.02, 12:01
                                    ojjjj!!!!!
                                    CĘtkowane, CĘtkowane....
                                    ale i tak sliczne!
                                    :-)))))
                                    • jolajola1 Żyrafka 07.05.02, 12:12
                                      no i jeszcze cętkowany ogonek .... do odganiania się od muszek
                                      taki wysoki ssak ogoniasty

witam wszystkich
                                      • Gość: Żyrafka Re: Żyrafka IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:14

Witam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        No, nareszcie o jakiejś ludzkiej, rozsądnej porze ! :-)
                                    • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:12

... noooo...? :-(((

Mogą być i ceNtowane ! Byle były baaardzo długie i baaaardzo smukłe !
                                      A jak poruszę tymi firankami (o bosssiu!) rzęs, jak zatrzepoczę - to zerwie się
                                      wicher !!! :-)
                                      A potem z "dźwiękiem" pogalopuję na sawannę !
                                      I pomacham też! uroczym ogonkiem.
                                    • Gość: Meve Co ja przeoczyłam??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:13
                                      Żyrafy i inne?
                                      Co ja przeoczyłam???
                                      Kawy!!!!!!!!!!
                                      • Gość: Żyrafka Re: Co ja przeoczyłam??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:16

> Co ja przeoczyłam???

Ależ nic takiego !

Tylko moją maleńką metamorfozę !!!
                                        • jolajola1 Re: Co ja przeoczyłam??? 07.05.02, 12:19

Gość portalu: Meve
                                          > Żyrafy i inne?
                                          > Co ja przeoczyłam???
                                          > Kawy!!!!!!!!!!

Gość portalu: Żyrafka napisał(a):
                                          > Ależ nic takiego !
                                          > Tylko moją maleńką metamorfozę !!!
                                          > :-)

Meve
                                          kawa nic nie pomoże, tu niezbędny płyn wielokrotnie wzmagający wyobraźnię
                                      • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 12:17
                                        najlepiej z kardamonem ... pyszota...
                                      • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 12:20
                                        a ja jestem już po śniadanku drugim...
                                        ostatnia paróweczka hrabiego Barry Kenta pomnidorek jeszcze nie bardzo jak
                                        nalezy ale się starał...HAHAHA!!! (demonicznie).... kajzereczka z makiem i
                                        białym syrkiem...reszta standard czyli langusta w sosie majonezowym karczochy w
                                        papardellach i wątróbki młodych Francuzów saute.... ;;;;PPPPPPP
                                        TIGESA!!!! KROLESTWO I KONIA ZA TIGESA!!!!
                                        mlask...!
                                      • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 12:20
                                        najlepiej z kardamonem ... pyszota...
                                        • jolajola1 Re: Co ja przeoczyłam??? 07.05.02, 12:22
                                          Gość portalu: RUDA napisał(a):
                                          > najlepiej z kardamonem ... pyszota...

Ruda, masz czkawkę?
                                          i może sklonuj sobie wymarzonego elfa, kopia też może być dobra ..
                                          • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 12:26
                                            czkawka... hep .... jaka czka... hik!hik! wka?
                                            Nie. Musi być oryginalny. Żadne klony ani dęby ani buki.
                                          • Gość: Meve Ruda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:30
                                            Co Ty się na tego TIGESA uwzięłaś- mało to innych elfów - np. Orlando Bloom.
                                            A Ty ciągle tiges i Tiges!
                                            Chyba czas, by Yula przygotowała dla Ciebie jakiś odkochujący eliksir.

PS Witam JolęJolę
                                            PS 2 Wódki!!!:)))))))
                                            • Gość: RUDA Re: Ruda IP: 193.0.117.* 07.05.02, 12:31
                                              W tym Tigesie jest szaleństwo... znaczy, w tym szaleństwie jest metoda...
                                              • Gość: Meve Re: Ruda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:37
                                                Metoda:
                                                1. Jesteś Yulą i:
                                                a) masz rozdwojenie jaźni(oby nie)
                                                b) ktoś zły co jakiś czas zaczarowuje Ciebie w wiewiórkę (oby nie)
                                                c) chcesz sprawdzić Tigesa (hmm, nieładnie, ale stzezonego pan Bóg strzeze)
                                                :)))
                                            • jolajola1 Re: Ruda 07.05.02, 12:37
                                              ...
                                              > PS 2 Wódki!!!:)))))))

w dzień ???
                                              przed zmrokiem ???
                                              podobno cywilizowani ludzie przed zmierzchem nie piją tak MOCNYCH napojów

może coś łagodniejszego :
                                              nieśmiertelny ajerkoniaczek
                                              gęsty od słodyczy likierek wiśniowy
                                              ciemne, schłodzone piwko
                                              i inne wedle gustu
                                              • Gość: Meve Re: Ruda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:41
                                                Wódki z lodemi cytryną - dwa kieliszki- drugim rzucę Nazgula!
                                                • Gość: Jarek Re: Ruda IP: 80.72.33.* 07.05.02, 12:43
                                                  Rozumiem, ze rzut wykonany bedzie po oproznieniu, bo w przypadku przeciwnym
                                                  kazdej uronionej kropli szkoda...
                                                  ;-)))
                                                • Gość: monia Re: Meve IP: 217.97.138.* 07.05.02, 12:47
                                                  Chcesz zmarnować kieliszek wódki na Nazgula??????
                                                  Meve, rzuć pustą butelką...jak już ją opróżnimy....
                                                • Gość: Żyraffka Re: ....wóóóódki... ? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:47

Toż ten Nazgul nieszczęsny, zmoczon wielce !
                                                  Od i dnia wiosny jest topiony. A to w kałuży, a to w rzece, a teraz w wódce !
                                                  Toż to czyste marnotrawstwo !!!!!!!
                                                  Ja z lodem poproszę !
                                                  Może być z odrobiną Martini. Wstrząśnięte. Nie mieszane.
                                                  To jest to, co Żyraffki lubią najbardziej !
                                                  • Gość: monia Re: ....wóóóódki... ? IP: 217.97.138.* 07.05.02, 12:50
                                                    Ja jestem wstrząsnięta! I zmieszana!
                                                    I chyba też się napiję! Siup!

Wracam za godzinę...
                                        • Gość: Żyrafka Re: Co ja przeoczyłam??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:42

> najlepiej z kardamonem ... pyszota...

TIGES ?????????????????????????????????????????????????????????
                                          • Gość: Jarek Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 80.72.33.* 07.05.02, 12:44
                                            Gość portalu: Żyrafka napisał(a):

> Gość portalu: RUDA napisał(a):
                                            >
                                            > > najlepiej z kardamonem ... pyszota...
                                            >
                                            > TIGES ?????????????????????????????????????????????????????????

A moze Rzyrawga???
                                            • Gość: Żyraffka Re: Co ja przeoczyłam??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:51

....nie !
                                              Onuce dzielnego(?) Rycerza !
                                          • Gość: monia Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 217.97.138.* 07.05.02, 12:48
                                            ...ciekawosć, jak w takim razie smakuje BEZ kardamonu....:-)))
                                            • Gość: Żyraffka Re: Co ja przeoczyłam??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:52

Bez !!!
                                              • jolajola1 Re: Co ja przeoczyłam??? 07.05.02, 12:55
                                                Gość portalu: Żyraffka napisał(a):
                                                > Bez !!!

mam bez, biały, niebieski, fioletowy
                                                przywiozłam sobie z big weekendu
                                                stoi przy łóżku
                                                i pachnie odurzająco, jak dziki
                                                ... zwłaszcza nocami
                                                • Gość: Żyraffka Re: Co ja przeoczyłam??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:01

Czy to jest dziki bez ??? Tak stoi i pachnie ??? Musi - dziki !!! Osłupiał i
                                                  dlatego stoi !
                                                  Oswojony tak by nie stał.
                                            • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 12:52
                                              bessskardamonoffo...smakuje fftedyyy...
                                              i jeszcze łyczek i jeszcze dwa.... a później skoczę Tigesssowi na karszek i
                                              pomiziam kitką....
                                              • Gość: Żyraffka Re: Co ja przeoczyłam??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:56

Tylko upewnij się najpierw, czy na karku nie siedzi mu Yula ???
                                                • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 12:58
                                                  Jak tam sieci Yula to będzie mussssiała się possssunąć....
                                                  Wiski! Uisge beatha! Tiges, beware!
                                                  • jolajola1 Re: Co ja przeoczyłam??? 07.05.02, 13:01
                                                    > Jak tam sieci Yula to będzie mussssiała się possssunąć....
                                                    > Wiski! Uisge beatha! Tiges, beware!

upiła się
                                                    ale wiewióreczce, co niedużej wielkości jest, to i niewiele napitku trzeba, żeby
                                                    się ubdryngo.. ops... upić

Ruda, a jak elf pomyśli,że go komarzyca po karku łaskocze, jak walnie elfię
                                                    łapką... to będzie rudy placek
                                                  • Gość: Żyraffka Re: Co ja przeoczyłam??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:03

A może wiewióry też mają 9 wcieleń jak koty ???
                                                  • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 13:04
                                                    Taaa jesssssssst!!!
                                                    I jeszcze dziobka!
                                                    Siup!
                                                  • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 13:03
                                                    ja nawet w postaci placka go kocham....
                                                  • Gość: Meve Re: Co ja przeoczyłam??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:36

> ja nawet w postaci placka go kocham....Ty Ruda juszz sie calkieeem myliszzzzz,
                                                    to Ty bedzieszz plckiem a nie oon, no to siup

• Gość: monia Re: Udziabane... IP: 217.97.138.* 07.05.02, 13:40
                                                    40 minut mnie nie było.....
                                                    Czy jest jeszcze ktos trzeźwy, czy po co?
                                                    czy dżyrafa poszedła spać?
                                                    Czy Tiges uciekł?
                                                    Czy RUDA już wyżyma słony, mokry ogon?
                                                    RUDA, za uszy się trzymaj, bo się opsniesz...!!!
                                                  • Gość: monia Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 217.97.138.* 07.05.02, 13:36
                                                    ale to już będzie melodramat...:-(
                                                  • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 13:42
                                                    Polllley, Monique.... hik!
                                                    Tiiiiiiiiigessss!!!
                                                  • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 13:44
                                                    Mefffe... hep! hcesh dzzzioba?
                                                    Ogon my sie sfihroffał jush sssupełnie.
                                                    Szaszłyka!
                                                    Wina!
                                                    Tigesa!
                                                  • Gość: monia Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 217.97.138.* 07.05.02, 13:45
                                                    ojojojojojojojojjjjjjjjjjjjjjjjjj
                                                    wischii beslodu???
                                                    ....chyba jednak znowu go spłoszyłas...:-(
                                                    zwłaszcza, że on tylko karotkę...
                                                  • Gość: RUDA Re: Co ja przeoczyłam??? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 13:47
                                                    Karotka tessz ma prosenty typu stealth.... hihihi!!!
                                                  • jolajola1 Re: Co ja przeoczyłam??? 07.05.02, 13:46

upiła się
                                                    ale wiewióreczce, co niedużej wielkości jest, to i niewiele napitku trzeba, żeby

• jolajola1 Re: Co ja przeoczyłam??? 07.05.02, 13:54

upiła się

• Gość: Żyraffka ??????????????????????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:43

Co Was tak wszystkich wymiotło ???

Aaaaa, rozumiem, wszyscy pracują. Bardzo "wydojnie".
      No cóż ?
      Zajmę się sama sobą. Trochę niewygodnie mi pić. Achhh, te niskio położone
      wódo..., eee, chciałam powiedzieć, wodopoje ! Aż nogi trzeszczą w stawach od
      tego schylania się. Yyyyyyy....... ! Wstać też nie jest łatwo !
      Ciężkie jest życie żyraffki.
      Ale za to jakie widoki ?!?!
      • Gość: RUDA Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 13:45
        kcesz rułkę?
        pszes rułkę łatwiej sssię użyrafić pompelkamy... albo sss pianką....
        • Gość: Żyraffka Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:55

...moszsze byśś rułka ??? Czymu niii...???
          Oooo Jolajolajolalala !
          Jakie maszsz ładtdne paśśśiaste ffwwutrcho ?
          Nooo, co tak patfszysz ? ....weź te pazury...!! PAZURY ??????????????
          Tyśgrys ????? NIE !!! To nie możlifffe ???
          MONIA ! Proszę mi tak nie latać po oczach !!! Natychffmiast proszę zejdź mi z
          głoffy !
          ...oooo, a tu hipcio ! A czemu masz taki duszszy róg na nosie ???
          A PÓJDZIESZ CHOLEROOO .... !!!!!

No, musiałam się troch oddalić. WCALE nie nie strachu, skąd !

• Gość: monia Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: 217.97.138.* 07.05.02, 14:01

>
            >
            > Oooo Jolajolajolalala !
            > Jakie maszsz ładtdne paśśśiaste ffwwutrcho ?
            >
            No, to gratulacje dla jolijoli z okazji otrzymania futra...:-)

• jolajola1 Re: ??????????????????????????????????????????????? 07.05.02, 14:03
            > ...moszsze byśś rułka ??? Czymu niii...???
            > Oooo Jolajolajolalala !
            > Jakie maszsz ładtdne paśśśiaste ffwwutrcho ?

POGRZAŁO CIĘ?????
            ja mam futro???????
            w taki upał ??????????????

> Nooo, co tak patfszysz ? ....weź te pazury...!! PAZURY ??????????????

pazurów też nie posiadam, przy okazji pielenia kwiatków straciłam

> Tygrys ????? NIE !!! To nie możlifffe ???
            > MONIA ! Proszę mi tak nie latać po oczach !!! Natychffmiast proszę zejdź mi z
            > głoffy !
            > ...oooo, a tu hipcio ! A czemu masz taki duszszy róg na nosie ???
            > A PÓJDZIESZ CHOLEROOO .... !!!!!
            >
            > No, musiałam się troch oddalić. WCALE nie nie strachu, skąd !
            >
            ps, rzyga... no miałaś te ... womity ???
            • Gość: monia Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: 217.97.138.* 07.05.02, 14:07
              ...albo skraplała uczucia...:-)
      • Gość: Żyraffka Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:46

.... oooo, Monia ! ....a tlafszego maszsz te skszsszydełka ???
        • Gość: RUDA Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 13:50
          skszy///....)))8#$%@!%&**hik!!!! skszy ksszyksrszy... a so to??? lesoto gołoto
          złoto biedoto koto grzmoto marnoto hik!!!!hik!
          yyyp!
        • Gość: monia Re: Wiecie,... IP: 217.97.138.* 07.05.02, 13:56
          ...ze mną zaczyna dziać się cos dziwnego...Tak sobie to wszystko czytam, co jakis czas cos wtrącę, i
          cholera, zaczyna mi się uruchamiać wyobraźnia....Przed chwilą ujrzałam Nalę, jak pod postacią Żyraffy
          leży sobie u brzegu rzeci czy innego rozlewiska, pochyla długą, gibocącą się pijacko szyję i próbuje
          się napić...A gdzies w zieleni czka taka ruda wiewióra, smętnie zwieszona z jakiegos konara...
          ...Muszę chyba zapanować nad wyobraźnią...Cos za często parskam smiechem do komputera...
          • Gość: Meve Re: Wiecie,... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:00
            Tez tak mam:))))))))
            A teraz, pod wpływem Szyrafffy widzę Ciebie ze skrzydłami, jak szukasz
            wiwióry:))))
            • Gość: monia Re: Wiecie,... IP: 217.97.138.* 07.05.02, 14:05
              nie wiem, czy to wpływ szyrafy, czy czego innego...:-)))
              ciekawe tylko, jako co mam te schszydelka...? Aż się boję pomysleć..:-)
            • Gość: Żyraffka Re: ....hheeep... :-( IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:10

..... co tak się rośćiawiasz ? Wiem że jesteś kor.., krekol..., kro-ko-dyl !
              Noo !
              NIE ????? M E VE ????????????????? Niemoszliffe ???
              • Gość: monia Re: ....hheeep... :-( IP: 217.97.138.* 07.05.02, 14:14
                Te, dropiata...siedź spokojnie...bo ci się kopytka zasuplą...Tu, pij, tu....
                i nie ciągnij za ogon zwierzątka...to twój ogon...!!!
                • Gość: Zy..ffka Re: ....hheeep... :-( IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:18

Ale ja nie moge si połoszyćć. Stoje sobie oparta o te akacyje rozłożyśte, coś
                  mnjie chuźśda...!? Głoffe mam mniedcy nogammi. SWOIMI !!!!!

.... a maszsz rascje. To mój ogon !

• Gość: monia Re: ....hheeep... :-( IP: 217.97.138.* 07.05.02, 14:25
                    ...tak! I zostaw go, bo się urwie i ...Nie! Roga też zostaw! On tam ma być...i ten drugi też!
                    I nie rozpinaj futra, bo grzecznej Żyrafie nie wypada...oj, cos ci wypadło..aaaa....budelka s futko....yk!
                    No i co mie sie stało no? Yk! Głowa mie sie rozbujałą, yk!...i oczy pląsają...yk!
                    • Gość: Ży..ffka Re: ....hheeep... :-( IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:33

.....ojej, ale źliszny choliberek ???
                      Monia, witaj !

Tylko lataj nisko i powoli !
                      I NIE WSADZAJ MI DZIOBKA DO OKA !!!!!!! Tak Monia ! TO! jest moje oko !
                      • Gość: monia Re: ....hheeep... :-( IP: 217.97.138.* 07.05.02, 14:47
                        :-)))))))))))))))))))) !! choliberek - ale cudnie!!! :-)))))))))))))))))))!!!
                        Aaale iiile oszków ma szyrafka??? tuuuuu oszkooo iii tuuu......uppps schszydło mnie sie przestało szszepotać...
                        Jak wolniej macham, to na dziób lece...oj!
      • Gość: monia Re: :-)))) IP: 217.97.138.* 07.05.02, 13:48
        Prezentujesz nie dosć, że niezwykłą smukłosć, to i trzeźwosć...:-)))
        Zawsze pijasz w tak ciekawej pozycji?
      • Gość: Meve Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:52
        Co fffymiotło, co ffymiotło????
        Chciałam zdjąć korone i pocałować w rudy pysk wiewióre, ale zobaczyła cień
        Tigesa i i omsnęła sie na podłogę, a potem i to i mnie się schylać nie chciałao.
        Ciekawe, czy Tiges już ją rozszyfrował:))
        Czemu ta cytryna ucieka??????
        Chodś do krolowej, ty limono barwiona, chodśśśs..
        • Gość: tiges Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: *.silvershark.com.pl 07.05.02, 14:05
          Jestem ... niestety teorie ze RUDA to Yula sa nieprawdzie ..
          Ruda - bydgoszcz.sdi... Yula - wroclaw.sdi ...

a helikoptera czy samolotu nie mam ..
          Czuje sie troche oniesmielony ..
          • Gość: RUDA Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 14:12
            asotosdi? HIK?
        • Gość: RUDA Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 14:06
          hik!
          sauatka s kapusssssty pekymskiej kukurysy pomnidor -
        • jolajola1 Re: ??????????????????????????????????????????????? 07.05.02, 14:07
          > Co fffymiotło, co ffymiotło????
          > Chciałam zdjąć korone i pocałować w rudy pysk wiewióre, ale zobaczyła cień
          > Tigesa i i omsnęła sie na podłogę, a potem i to i mnie się schylać nie chciałao
          > .
          > Ciekawe, czy Tiges już ją rozszyfrował:))
          > Czemu ta cytryna ucieka??????

żywa cytryna, żywa przynęta

> Chodś do krolowej, ty limono barwiona, chodśśśs..

idę sobie już, pomidorki kupię, zjem sałatkę z oliwą
          i na rower
          codziennie (prawie) robię po Wale Miedzeszyńskim spacerem do końca i z powrotem,
          to od mojego domu 19 i pół km. Trochę zadek boli
          papapa
          do jutra
          • Gość: monia Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: 217.97.138.* 07.05.02, 14:10
            Żadnych wiewiórek pod kołami!
            Pa, pa!
            • jolajola1 Re: ??????????????????????????????????????????????? 07.05.02, 14:11

> Żadnych wiewiórek pod kołami!
              > Pa, pa!

na pewno
              ale wczoraj przejechałam jaszczurkę !!! nie zdążyła zwiać

tym razem ostatecznie PA
          • Gość: Ży..ffka Re: ??????????????????????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:13

...papapaa...!
            • Gość: Meffe PAPPAA Jolu (no txt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:17
    • Gość: Meve Skad jest Ruda? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:23
      Ni e zauffszyłam szadnej Bydgoszczy - bydgsdi to ja , Królowa, at asi epod
      numerkami ukrywa, ta Ruda- ale jak z Bydzi, to ją wyśledzę, nie ma obawy!!
      • Gość: monia Re: Skad jest Ruda? IP: 217.97.138.* 07.05.02, 14:26
        RUDAjeslasu, nie?
        • Gość: RUDA Re: Skad jest Ruda? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 14:30
          jejessemssstolycy...Tigesniemenczsiepoffiemciffprost...hik!
          Szaszłyka!!!!!!!Igalaterkisssimnyhnuszkuffff!
          • Gość: Ży..ffka Re: ....hheeep..., o przepraszam. Pa, pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:37

Ja odpływam. Pa, pa. Do juufra !!!
          • Gość: tiges Re: Skad jest Ruda? IP: *.silvershark.com.pl 07.05.02, 14:38
            zle mi sie zobaczylo :/ ...
            Wydalo mi sie to dziwne, bo przeciez mowilas gdzie mieszkasz jak chodzilo o
            ratatuja.
            • Gość: RUDA Re: Skad jest Ruda? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 14:40
              fłaśnie. ^_^ &&
              a jadłeś jusszsz obiadek?
              • Gość: tiges Re: Skad jest Ruda? IP: *.silvershark.com.pl 07.05.02, 14:50
                nie .. w pracy jadlem tylko sniadanie (i drugie tez), ale pewnie cos w domu
                bedzie czekac.
                • Gość: RUDA Re: Skad jest Ruda? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 14:56
                  a yak byuo dziś f pracy? snośnie?
                  ya mam suoneczko na fiefiórczy gszbiecik cauy dzień asz czasem muszem sie
                  żalusjować yak sa mocno gszeye.
                  smacznego biadku!
                  O!
                  rzeszka Ci fkuadam do leffej kieszeni.
              • Gość: monia Re: Skad jest Ruda? IP: 217.97.138.* 07.05.02, 14:50
                to już wiecie, kto jest skąd?
                • Gość: RUDA Re: Skad jest Ruda? IP: 193.0.117.* 07.05.02, 14:57
                  Thak thy yestessss napszykłat Monia Monikovna z Monikoviska
                  alpo Choliberka Cholibrovna s Cholibrzyny Dolney....
                  Rude cmoczki!fajjjnie siesfamipyje!
                  • Gość: monia Re: Skad jest Ruda? IP: 217.97.138.* 07.05.02, 15:02
                    No to pijcie sobie smacznie - domiszcze wzywa...
                    ....machnęła skrzydełkami, i już jej nie było...
    • Gość: RUDA O-REWŁAR fszyskim!!! Wiski! Szaszłyka! Tigesa! IP: 193.0.117.* 07.05.02, 15:19
      • Gość: Meve Re: O-REWŁAR fszyskim!!! Wiski! Szaszłyka! Tigesa! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 15:32
        ok
        Wytrzwźwiaąłm
        Au-revoir, bon voyage et bonne chance, ma petite Rousse!
    • Gość: Jarek Re: >>> WTOREK <<< IP: 80.72.33.* 07.05.02, 17:05
      • Gość: Jarek Pa, pa, pa IP: 80.72.33.* 07.05.02, 17:07
        Przewietrzylem sie. Chlodniej w koncu, tedy blachy na kark wrzuce i nozkami
        powloczac w tylko sobie znanym kierunku podaze.
        ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka