Gość: pirat IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.05.02, 13:20 Padaja w tym forum wybitne nazwiska, a co z naszym kochanym Stasiem Lemem ? Czyzby popadl w nielaski u naszych szanownych forumowiczow ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frant Re: A co z LEM'em ? 21.05.02, 14:42 Odkąd wszystkie wątki o Stanisławie Lemie zostały zdominowane przez reklamy strony niejakiego Kagana, jakoś nikt o nim nie pisze na forum. Szkoda... Pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
spiralarchitect Re: A co z LEM'em ? 21.05.02, 17:36 Gość portalu: pirat napisał(a): > Padaja w tym forum wybitne nazwiska, a co z naszym > kochanym Stasiem Lemem ? > Czyzby popadl w nielaski u naszych szanownych > forumowiczow ? Niedlugo rozpoczne prywatne sledzdtwo i z czasem odnajde Jego adres w Krakowie w ktorym obecnie mieszkam. A potem cos wymysle zeby sie tam dostac i...na pewno nie padne na kolana tylko sobie np rzeczowo pogadamy :)))))))))))))))) OK. Back to reality :). Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 ale jaj po raz drugi :) 21.05.02, 20:52 spiralarchitect napisał(a): > Gość portalu: pirat napisał(a): > > > Padaja w tym forum wybitne nazwiska, a co z naszym > > kochanym Stasiem Lemem ? > > Czyzby popadl w nielaski u naszych szanownych > > forumowiczow ? > > > Niedlugo rozpoczne prywatne sledzdtwo i z czasem odnajde Jego adres w Krakowie > w > ktorym obecnie mieszkam. A potem cos wymysle zeby sie tam dostac i...na pewno n > ie > padne na kolana tylko sobie np rzeczowo pogadamy :)))))))))))))))) OK. Back to > reality :). dzisiaj jest jakis dzien oswiecenia - najpierw czytam, ze znasz Michael`a Kozine, a teraz, ze mieszkasz w Krakowie. wiec czemu nie wchodzisz na forum Krakowskie? jakbys troche popisal masz szanse zobaczyc niedlugo mnie i An-Nah :D Odpowiedz Link Zgłoś
spiralarchitect Re: ale jaj po raz drugi :) 22.05.02, 13:11 > > dzisiaj jest jakis dzien oswiecenia - najpierw czytam, ze > znasz Michael`a Kozine, a teraz, ze mieszkasz w Krakowie. Czyzbys(cie) znali Majkela ?????????????????????????????????????????? > > wiec czemu nie wchodzisz na forum Krakowskie? jakbys > troche popisal masz szanse zobaczyc niedlugo mnie i An-Nah > :D Nie wchodze bo: a-nie mam czasu b-nie jestem Krakusem lecz Gdanszczaninem jak Majkel na przyklad Moze z czasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ale jaj po raz drugi :) 22.05.02, 18:09 spiralarchitect napisał(a): > > > > dzisiaj jest jakis dzien oswiecenia - najpierw czytam, ze > > znasz Michael`a Kozine, a teraz, ze mieszkasz w Krakowie. > > > Czyzbys(cie) znali Majkela ?????????????????????????????????????????? znam, znam - napisalem o tym na watku 'czy fani fantasy nie maja poczucia humoru' :))) > > > > wiec czemu nie wchodzisz na forum Krakowskie? jakbys > > troche popisal masz szanse zobaczyc niedlugo mnie i An-Nah > > :D > > > > Nie wchodze bo: > a-nie mam czasu szkoda... > b-nie jestem Krakusem lecz Gdanszczaninem jak Majkel na przyklad > > Moze z czasem :) > e tam, my mamy tam rodowitych szczecinian i wielu innych nie z Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
spiralarchitect Re: ale jaj po raz drugi :) 22.05.02, 19:23 Poznalem Majkela jesienia 1997 na "zlocie" pewnej grupy ludzi, pozyczyl mi wtedy "Lato" i "Zime Helikonii" Aldissa. Czasy te byly dla wielu tam obecnych (a bywalo ich i ponad 100 osob) jednymi z najpiekniejszych w zyciu. Niestety nic nie trwa wiecznie, a nawet na tyle dlugo jakby sie tego chcialo... W kazdym badz razie Majkel to ktos kogo bardzo sobie cenie i szanuje, choc nie mialem z Nim kontaktu jakies 2 lata. Ale teraz, skoeo sobie "przypomnialem" chyba wysle Mu jakiegos maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ale jaj po raz drugi :) 22.05.02, 19:30 spiralarchitect napisał(a): > Poznalem Majkela jesienia 1997 na "zlocie" pewnej grupy ludzi, pozyczyl mi > wtedy "Lato" i "Zime Helikonii" Aldissa. Czasy te byly dla wielu tam obecnych > (a bywalo ich i ponad 100 osob) jednymi z najpiekniejszych w zyciu. Niestety > nic nie trwa wiecznie, a nawet na tyle dlugo jakby sie tego chcialo... kurcze, mile wspomnienia, ja go znam troche krocej... > > W kazdym badz razie Majkel to ktos kogo bardzo sobie cenie i szanuje, ... ale uwazam tak samo :))) choc nie > mialem z Nim kontaktu jakies 2 lata. ja mam. sporadyczny, teraz z jego znajomym mailuje, tzn. on mnie przekierowal :))) Ale teraz, skoeo sobie "przypomnialem" > chyba wysle Mu jakiegos maila :) Odpowiedz Link Zgłoś