Dodaj do ulubionych

TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G

IP: gateway.d* / 200.5.1.* 18.06.02, 10:04
Na pewno sa jeszcze osoby ktore pamietaja ten, chyba japonski serial animowany,
Załoga G. Kazdy mial inny pojazd: gasienicowy,motocykl,mysliwiec,ferrari i ich
macierzysty. No i ich przeciwnik: Zoltan (?) - chyba. Nie moge sobie tylko
przypomniec jak nazywali sie bohaterowie i kiedy byl puszczany ten serial.
Obserwuj wątek
    • Gość: vmute Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G IP: *.ekt.com / 192.168.1.* 18.06.02, 12:53
      www.vacuform.com/Gatchaman/GatchMain.htm :-)
      • Gość: Cyprian Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G IP: gateway.d* / 200.5.1.* 20.06.02, 12:28
        Dzieki, a pamietasz ten moment jak ich zegarki zaczynaly wibrowac i zmianiali
        sie w wojownikow ?
        • Gość: vmute Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G IP: *.toya.net.pl / 10.0.223.* 20.06.02, 22:35
          Jak przez mgle ;-) Ale bardzo dobrze pamietam jak Feniks z normalnego statku
          zmienial sie w taki plonacy i dostawal dodatkowy power ;-) To byl w ogole
          niesamowity serial - cale podworka sie w to bawily, ciekawe jakby teraz
          wygladalo obejrzenie choc jednego odcinka - po tylu latach...
      • aard Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G 28.06.02, 13:22
        To naprawdę było to?! Mój boże, zupełnie tego nie pamiętałem, zresztą co się
        dziwić, miałem z 5 lat...
        aA
        Rd
    • kilroy_was_here Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G 21.06.02, 07:48
      Gość portalu: Cyprian napisał(a):

> Na pewno sa jeszcze osoby ktore pamietaja ten, chyba japonski serial animowany,
      > Załoga G. Nie moge sobie tylko
      > przypomniec jak nazywali sie bohaterowie i kiedy byl puszczany ten serial.

Wiem jedno: puszczany był w ferie ;)
      • Gość: Cyprian Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G IP: gateway.d* / 200.5.1.* 24.06.02, 08:28
        > Wiem jedno: puszczany był w ferie ;)

No tak, tylko gdzie ?
        Zreszta skoro TVP znowu puszcza te same seriale po raz n-ty to moglaby tez czasem
        pomyslec o takich wlasnie pozycjach, jak Zaloga G i dajmy na to Delfin UM - co
        lecial w czasie 5-10-15.
        Pamietam ze w przedszkolu to bilismy sie kto ma byc tym od mysliwca. Dziewczyny
        zawsze jezdzily na motocyklach.

• Gość: inez Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G IP: *.ibb.waw.pl 27.06.02, 17:09
      Pamiętam, pamiętam, oglądaliśmy z siostrą i bratem, a potem odsłanialiśmy
      zasłonę i firankę w pokoju i już była fantastyczna kabina statku kosmicznego.
      Sterowało się za pomocą kurka od kaloryfera... To były czasy...
    • aard Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G 28.06.02, 13:18
      Puiszczany był po "Teleranku" - w niedziele o 10.00. A kiedy...? Chyba w 83, 84
      roku...
      aA
      Rd
      • Gość: krzysiek Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G IP: 217.97.165.* 01.07.02, 11:47
        hej!! przypominacie mi czasy dziecinstwa.. mialem wtedy 6-7 lat jak to
        leciało!! ulubiony serial! z tych czasów pamietam przez mgłę serial Kosmos
        1999, serialową wersję Planety Małp... i to wyczekiwanie na sobotę i Studio-
        2 !!!
        • kosz.marny Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G 05.07.02, 11:03
          och, uwielbiałem "Załogę G" - to był kultowy :-))) serial mojego dzieciństwa.
          Przyłączam się do próśb o powtórkę (hihi, już widzę nasze reakcje: "Boże, ja
          takie g... oglądałem !? I jeszcze się zachwycałem ?!).
          Ale bardzo chętnie obejrzałbym jeszcze raz, 20 lat później :-)

pzdr
          • Gość: Cezary Re: TRANSFORMACJA - czyli ZAŁOGA G IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 05.07.02, 11:45
            Tak. Obawiam się, ze widok tego serialu dziś byłby totalnym rozczarowaniem. A
            może jednak nie :-))) Teraz dzieciaki mają Pokemony a myśmy mieli "Załogę G" ;-)

kosz.marny napisał(a):

> och, uwielbiałem "Załogę G" - to był kultowy :-))) serial mojego dzieciństwa.
            > Przyłączam się do próśb o powtórkę (hihi, już widzę nasze reakcje: "Boże, ja
            > takie g... oglądałem !? I jeszcze się zachwycałem ?!).
            > Ale bardzo chętnie obejrzałbym jeszcze raz, 20 lat później :-)
            >
            > pzdr

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka