Gość: Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 08:20 Mokry, zimny. Ciekawe, jak tam Assani Monia- pewnie się rogrzewa:))) JoluJolu- więcej szczegółow:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 08:43 allee ossoo chooziii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 09:05 Jak Elf sie szwenda po lasach i z elfiastymii badź futerkowymi ciągle przebywa, to potem nnie wie osso choziiii. Po pierwsze: Assani Monia moczy sie na Mazurach ( bo ma urlop)- więc pewnie się rozgrzewa, bo pogoda pod psem fuj fuj fuj Po drugie: Assani JolaJola miała spotkanie w realu - euforyczne stwierdzenie piątkowe brzmi ciekawie i proszę o szczególy. Oj Elfie, mniej marchwi, więcej odświeżających sałatek z bazylią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 09:09 aha .. to to oto choozzii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 09:23 :-))))))))))))))))))))))))) Czyżby Elfy TEŻ!!!(?) miewały chwilowe, podkreślam!, CHWILOWE "odloty" ?????? :-))) ...ta bełkotliwa "mowa"... i w ogóle ! :-))))))) A co ci to Elfie drogi ?????????? P.s. Jaka pogoda u was ??? U mnie jest CUDOWNIE PIĘKNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ma być jeszcze piękniejsza !!!!!!!!!!!!!!!! Zupełnie (hihiii...) nie rozumiem o co ma pretensje Rycerz Jarosław ??? Dziwny jakiś !!!? :-) Taki mały deszczyk mu przeszkadza(ł) ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 09:54 jakie odloty ..jak elf zmeczony jazda do pracy i ledwo dycha to mowi niewyraznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: A fuj ..poniedziałek IP: 80.72.33.* 01.07.02, 11:08 Gość portalu: Nala napisał(a): > Zupełnie (hihiii...) nie rozumiem o co ma pretensje Rycerz Jarosław ??? Dziwny > jakiś !!!? :-) Taki mały deszczyk mu przeszkadza(ł) ??? No dobrze, wczoraj byla calkiem przyjemna, ale... te Wasze mapy!!!! O zgrozo!!! Miast na Os. Na Wzgorzach, to wyladowalem przed brama Huty... No ale podniesienie przylbicy spowodowalo, ze widzialem wiecej... tzn. te Wzgorza ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:51 :-)))))))))))) Ależ Mości Rycerzu, stamtąd to już "rzut beretem" do Wzgórz !!! :-))) :-OOO ...to jak to ??? Mam rozumieć, żeś Waść wczoraj też przebywał w Krakowie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: A fuj ..poniedziałek IP: 80.72.33.* 01.07.02, 15:02 Gość portalu: Nala napisał(a): > :-OOO ...to jak to ??? Mam rozumieć, żeś Waść wczoraj też przebywał w > Krakowie ??? Ano, jam to nie chwalac sie, powtornie do Was zawital. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord V. Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 10:18 sssyyyyyyyy ssssyyyyyy Jestem ty incignito ssyyyyyyyyyyy syyyyyyy i odpoczne w cieniu drzew ... ssssyyyyyyy kom uit mi into de dark sajd ... ssssssyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 10:52 Elfie drogi, widzę, że zmęczenie materiału zaczyna przybierać niepokojące formy !!!!!!!!! :-( Zaczynam się bać !!!!! Meve !!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 10:53 Toges, rozejrzyj się, czy kogoś w pracy nie brakuje...Lrda jakowegoś Vadera np:))) Ciemna strona do nas dotarła, nie wiem - smucić się czy cieszyć z dodatkowego kompana:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:04 eee .. wszystko jest oki :)) .. to taka poniedzialkowa chandra :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:06 łooo bossiu jak to mówi Nala - Tiges przybiera różne formy:) Schizofrenia to sie nazywa czy też inne rozdwojenie jaźni:) Tiges może czas skończyć z karotką i przejść na Kubusie?:))) A urlop kiedy masz>?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:10 19 sierpnia .. cos kolo tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke S. Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:11 Fater .. nou ... wzzbbbrbbrbbbbbbbb ..zzzizizzzzz ..eee wzzzz.zz......... maj hend .. zzzpppzzz.....z... zzzz... bummmm.. newer ... newer .. zzzzzzzzzzzzrr....rrsssssssssppspspssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Jarosławie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:26 może porozmawiaj z Tigesem Lordem Skywalkerem jak Rycerz zElfem, może On od tych naszych babaskich pogawędek oszalał?:))))) Niemożliwe, więc może tak reaguje na brak: Moni Juli Rudej Bo, że o kobietę chodzi to wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Jarosławie IP: 80.72.33.* 01.07.02, 11:31 Gość portalu: Meve napisał(a): > Niemożliwe, więc może tak reaguje na brak: > Moni > Juli > Rudej > Bo, że o kobietę chodzi to wiadomo:) A moze zorganizowac jakas lupieszcza wyprawe po branki??? Dla poprawy humoru Elfa gotow jestem do spaprania swojej zbroi... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Jarosławie IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:32 ooo .. calkiem dobry pomysl ... ps .. i teraz wiadomo gdzie Lordek V. odcial reke Luckowi S .. w naszym Krolewstwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Jarosławie IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:33 eee ... stop ... stop .. zadne branki a banki !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yula Re: Jarosławie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:36 Gość portalu: tiges napisał(a): > eee ... stop ... stop .. zadne branki a banki !!!!!!! No, a to myślałam że trzeba będzie czarami przemówić do rozumu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Jarosławie IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:46 :* aha .. wsio na dobrej drodze ;) .. bede z towarem w domciu na czas ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Jarosławie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:50 ee z towarem ??? eee jakim towarem???? !!!NALAAAAA!!!! Ty mnie tłumacz, bo ja nic proszę Ciebie nie rozumiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Potem branki wymienimy na okup z bankow... IP: 80.72.33.* 01.07.02, 11:52 ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Jarosławie IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 12:00 nic nielegalnego :D ... takie takie tam zadrukowane kartki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Jarosławie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 12:04 :-))))))))))))))...hihihiii..., odnoszę niedparte wrażenie, że on (czyli Tiges, Elf nasz) usiłuje gwałtownie wytłumaczyć się!!! Yuli !!! :-))) Tzn. usiłuje jej wmówić, że łupiąc banki (nie BRANKI!, czemu ostro zaprzeczył), będzie z owym łupem szybciutko się Lubej meldował !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: A fuj ..poniedziałek 01.07.02, 12:20 mryg, mryg a to tu.....elektromechjednostka logiszcze do neurosieci uskutecznia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 12:24 Yula?? a to nie twoja praca dyplomowa przypadkiem nie uciekla spod kontroli? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 12:45 Haha BANKI Wszyscy słyszeli, ze była mowa o BRANKACH:))))) Yula,bij :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 12:55 ....po głowie !!! ...i za włosy !!! ... i pazurami go !!!!! ...i w....., a nie, tam nie ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 13:02 ps ... wlasnie w ktoryms watku przeczytalem, ze nasza jest wina, ze tutaj pisze sie coraz gorsze odpowiedzi ...ciekawe ... nie odpowiadamy tylko za koklusz i trzesiene ziemi .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 13:10 No niestety Już odpowiedziałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 13:18 ja to tylko sie zastanawiam jak my to robimy ... Nala sie przyznawala do czarow, to moza ona oglupia innych forumowiczow? ;) .. A moze sie boja jak widza moj luk i zbroje rycerza, albo od ufoli uciekaja?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 13:35 Gość portalu: tiges napisał(a): Nala sie przyznawala do czarow, to moza ona oglupia innych forumowiczow? ;) .. CO JA!!! ROBIĘ???????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 13:39 nie wiem :)))) .. ale forumowicze nie pisza inteligentnych odpowiedzi, jak ktos twierdzi, ze to nasza wina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 13:46 idem, bo dzisiaj co malo smieszcze teksty mi wychodza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 13:33 :-))) ja też ! Na twoją Meve, odpowiedź !!! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala :-((( ????????????????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 14:03 Tiges sobie poszedł, Jarosław Rycerz zniknął, Yula zjawiła się raz, Rudej nie ma od pewnwgo czasu...??!! Meve !!! Okazjo !!! ...chlip, chlip....! Przecież nie będę gadać sama ze sobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 popołudnie ............ 01.07.02, 14:27 możesz ze mną właśnie sie dobudziłam i do sieci dotarłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: popołudnie ............ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 14:45 Witaj Jolu !!! No popatrz, a ja wlazłam teraz (zaglądałam wcześniej, ale cię jeszcze nie było), żeby powiedzieć pa, pa ! :-( Muszę, niestey już lecieć ! :-((( Czy możesz jutro (i w inne dni) zjawiać się nieco wcześniej ??? :-)))))))) ...no wiem, wiem ! Ja tak tylko sobie żartuję ....!!! :-))) Pozdrawiam BARDZO serdecznie i........do jutra ! Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: popołudnie ............ 01.07.02, 14:48 Gość portalu: Nala napisał(a): > Muszę, niestey już lecieć ! :-((( > Czy możesz jutro (i w inne dni) zjawiać się nieco wcześniej ??? :-)))))))) > ...no wiem, wiem ! Ja tak tylko sobie żartuję ....!!! :-))) jurto lub pojutrze będę przed południem, obiecuję Odpowiedz Link Zgłoś
okazja mryg 01.07.02, 14:42 elektromechjednostka obecniwosc potwierdza...... ostatnio poczynila przyjaznosc z osobojednostka stitch...... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: mryg 01.07.02, 14:56 okazja napisał(a): > elektromechjednostka obecniwosc potwierdza...... ostatnio poczynila przyjaznosc > z osobojednostka stitch...... Okazjo, sorry, ale po dobie spędzonej w gralni kompowej - to ja z Tobą nie pogadam. Moje wyższe funkcje umysłowe są w zaniku lub uśpieniu i nie rozumiem, co mówisz/piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: mryg IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 15:01 Jola, a moze Ty z Okazją grałaś:)))?? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: mryg 01.07.02, 15:03 nawet jeżeli, to sie nie ujawniło/a a i tak większości imiona ( a części nazwiska) poznałam i ważna dla mnie są ich nicki z tego forum ,którego spotkanie było Odpowiedz Link Zgłoś