Dodaj do ulubionych

A fuj ..poniedziałek

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 08:20
Mokry, zimny.
Ciekawe, jak tam Assani Monia- pewnie się rogrzewa:)))
JoluJolu- więcej szczegółow:))
Obserwuj wątek
    • Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 08:43
      allee ossoo chooziii???
      • Gość: Meve Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 09:05
        Jak Elf sie szwenda po lasach i z elfiastymii badź futerkowymi ciągle przebywa,
        to potem nnie wie osso choziiii.
        Po pierwsze: Assani Monia moczy sie na Mazurach ( bo ma urlop)- więc pewnie się
        rozgrzewa, bo pogoda pod psem fuj fuj fuj
        Po drugie: Assani JolaJola miała spotkanie w realu - euforyczne stwierdzenie
        piątkowe brzmi ciekawie i proszę o szczególy.
        Oj Elfie, mniej marchwi, więcej odświeżających sałatek z bazylią:)))
        • Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 09:09
          aha .. to to oto choozzii ;)
          • Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 09:23

:-)))))))))))))))))))))))))
            Czyżby Elfy TEŻ!!!(?) miewały chwilowe, podkreślam!, CHWILOWE "odloty" ??????
            :-)))
            ...ta bełkotliwa "mowa"... i w ogóle ! :-)))))))
            A co ci to Elfie drogi ??????????

P.s. Jaka pogoda u was ??? U mnie jest CUDOWNIE PIĘKNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            A ma być jeszcze piękniejsza !!!!!!!!!!!!!!!!
            Zupełnie (hihiii...) nie rozumiem o co ma pretensje Rycerz Jarosław ??? Dziwny
            jakiś !!!? :-) Taki mały deszczyk mu przeszkadza(ł) ???

:-)))
            • Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 09:54
              jakie odloty ..jak elf zmeczony jazda do pracy i ledwo dycha to mowi
              niewyraznie ;)
            • Gość: Jarek Re: A fuj ..poniedziałek IP: 80.72.33.* 01.07.02, 11:08
              Gość portalu: Nala napisał(a):

> Zupełnie (hihiii...) nie rozumiem o co ma pretensje Rycerz Jarosław ??? Dziwny
              > jakiś !!!? :-) Taki mały deszczyk mu przeszkadza(ł) ???

No dobrze, wczoraj byla calkiem przyjemna, ale... te Wasze mapy!!!! O zgrozo!!!
              Miast na Os. Na Wzgorzach, to wyladowalem przed brama Huty... No ale podniesienie
              przylbicy spowodowalo, ze widzialem wiecej... tzn. te Wzgorza ;-)))
              • Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:51

:-))))))))))))
                Ależ Mości Rycerzu, stamtąd to już "rzut beretem" do Wzgórz !!! :-)))

:-OOO ...to jak to ??? Mam rozumieć, żeś Waść wczoraj też przebywał w
                Krakowie ???
                • Gość: Jarek Re: A fuj ..poniedziałek IP: 80.72.33.* 01.07.02, 15:02

> :-OOO ...to jak to ??? Mam rozumieć, żeś Waść wczoraj też przebywał w
                  > Krakowie ???

Ano, jam to nie chwalac sie, powtornie do Was zawital.
                  ;-)))
    • Gość: Lord V. Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 10:18
      sssyyyyyyyy
      ssssyyyyyy
      Jestem ty incignito
      ssyyyyyyyyyyy
      syyyyyyy
      i odpoczne w cieniu drzew ...
      ssssyyyyyyy
      kom uit mi into de dark sajd ...
      ssssssyyyyyyyyyy
      • Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 10:52

Elfie drogi, widzę, że zmęczenie materiału zaczyna przybierać niepokojące
        formy !!!!!!!!! :-(
        Zaczynam się bać !!!!!

Meve !!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Meve Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 10:53
        Toges, rozejrzyj się, czy kogoś w pracy nie brakuje...Lrda jakowegoś Vadera
        np:)))
        Ciemna strona do nas dotarła, nie wiem - smucić się czy cieszyć z dodatkowego
        kompana:))
        • Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:04
          eee .. wszystko jest oki :)) .. to taka poniedzialkowa chandra :))))))))))
          • Gość: Meve Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:06
            łooo bossiu jak to mówi Nala - Tiges przybiera różne formy:)
            Schizofrenia to sie nazywa czy też inne rozdwojenie jaźni:)
            Tiges może czas skończyć z karotką i przejść na Kubusie?:)))
            A urlop kiedy masz>?:))
            • Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:10
              19 sierpnia .. cos kolo tego ;)
      • Gość: Luke S. Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:11
        Fater .. nou ... wzzbbbrbbrbbbbbbbb ..zzzizizzzzz ..eee
        wzzzz.zz.........
        maj hend .. zzzpppzzz.....z... zzzz... bummmm..
        newer ... newer .. zzzzzzzzzzzzrr....rrsssssssssppspspssssssss
        • Gość: Meve Jarosławie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:26
          może porozmawiaj z Tigesem Lordem Skywalkerem jak Rycerz zElfem, może On od
          tych naszych babaskich pogawędek oszalał?:)))))
          Niemożliwe, więc może tak reaguje na brak:
          Moni
          Juli
          Rudej
          Bo, że o kobietę chodzi to wiadomo:)
          • Gość: Jarek Re: Jarosławie IP: 80.72.33.* 01.07.02, 11:31
            Gość portalu: Meve napisał(a):

> Niemożliwe, więc może tak reaguje na brak:
            > Moni
            > Juli
            > Rudej
            > Bo, że o kobietę chodzi to wiadomo:)

A moze zorganizowac jakas lupieszcza wyprawe po branki??? Dla poprawy humoru Elfa
            gotow jestem do spaprania swojej zbroi...
            ;-)
            • Gość: tiges Re: Jarosławie IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:32
              ooo .. calkiem dobry pomysl ...

ps .. i teraz wiadomo gdzie Lordek V. odcial reke Luckowi S .. w naszym
              Krolewstwie :)
              • Gość: tiges Re: Jarosławie IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:33
                eee ... stop ... stop .. zadne branki a banki !!!!!!!
                • Gość: Yula Re: Jarosławie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:36
                  Gość portalu: tiges napisał(a):

> eee ... stop ... stop .. zadne branki a banki !!!!!!!

No, a to myślałam że trzeba będzie czarami przemówić do rozumu:)))
                  • Gość: tiges Re: Jarosławie IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 11:46
                    :*

aha .. wsio na dobrej drodze ;) .. bede z towarem w domciu na czas ;))))
                    • Gość: Meve Re: Jarosławie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 11:50
                      ee z towarem ??? eee jakim towarem????
                      !!!NALAAAAA!!!!
                      Ty mnie tłumacz, bo ja nic proszę Ciebie nie rozumiem:))
                      • Gość: Jarek Potem branki wymienimy na okup z bankow... IP: 80.72.33.* 01.07.02, 11:52
                        ;-)))
                      • Gość: tiges Re: Jarosławie IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 12:00
                        nic nielegalnego :D ...
                        takie takie tam zadrukowane kartki ;)
                      • Gość: Nala Re: Jarosławie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 12:04

:-))))))))))))))...hihihiii..., odnoszę niedparte wrażenie, że on (czyli Tiges,
                        Elf nasz) usiłuje gwałtownie wytłumaczyć się!!! Yuli !!! :-)))
                        Tzn. usiłuje jej wmówić, że łupiąc banki (nie BRANKI!, czemu ostro zaprzeczył),
                        będzie z owym łupem szybciutko się Lubej meldował !!! :-)))

• okazja Re: A fuj ..poniedziałek 01.07.02, 12:20
      mryg, mryg
      a to tu.....elektromechjednostka logiszcze do neurosieci uskutecznia....
      • Gość: Tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 12:24
        Yula?? a to nie twoja praca dyplomowa przypadkiem nie uciekla spod kontroli? :D
        • Gość: Meve Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 12:45
          Haha BANKI
          Wszyscy słyszeli, ze była mowa o BRANKACH:)))))

Yula,bij :))
          • Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 12:55

....po głowie !!!
            ...i za włosy !!!
            ... i pazurami go !!!!!
            ...i w....., a nie, tam nie !

:-)
            • Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 13:02
              ps ... wlasnie w ktoryms watku przeczytalem, ze nasza jest wina, ze tutaj pisze
              sie coraz gorsze odpowiedzi ...ciekawe ... nie odpowiadamy tylko za koklusz i
              trzesiene ziemi ..
              • Gość: Meve Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 13:10
                No niestety
                Już odpowiedziałam:(
                • Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 13:18
                  ja to tylko sie zastanawiam jak my to robimy ... Nala sie przyznawala do
                  czarow, to moza ona oglupia innych forumowiczow? ;) ..
                  A moze sie boja jak widza moj luk i zbroje rycerza, albo od ufoli uciekaja?? :D
                  • Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 13:35
                    Gość portalu: tiges napisał(a):

Nala sie przyznawala do czarow, to moza ona oglupia innych forumowiczow? ;) ..

CO JA!!! ROBIĘ????????????????????????????????????????????????????????????????????
                    • Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 13:39
                      nie wiem :)))) .. ale forumowicze nie pisza inteligentnych odpowiedzi, jak ktos
                      twierdzi, ze to nasza wina ;)
                      • Gość: tiges Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.silvershark.com.pl 01.07.02, 13:46
                        idem, bo dzisiaj co malo smieszcze teksty mi wychodza ;)
                • Gość: Nala Re: A fuj ..poniedziałek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 13:33

:-))) ja też !
                  Na twoją Meve, odpowiedź !!! :-))))))
    • Gość: Nala :-((( ????????????????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 14:03

Tiges sobie poszedł, Jarosław Rycerz zniknął, Yula zjawiła się raz, Rudej nie
      ma od pewnwgo czasu...??!!

Meve !!! Okazjo !!!
      ...chlip, chlip....!
      Przecież nie będę gadać sama ze sobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
      • jolajola1 popołudnie ............ 01.07.02, 14:27
        możesz ze mną
        właśnie sie dobudziłam i do sieci dotarłam
        • Gość: Nala Re: popołudnie ............ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 14:45
          Witaj Jolu !!!
          No popatrz, a ja wlazłam teraz (zaglądałam wcześniej, ale cię jeszcze nie
          było), żeby powiedzieć pa, pa ! :-(

Muszę, niestey już lecieć ! :-(((
          Czy możesz jutro (i w inne dni) zjawiać się nieco wcześniej ??? :-))))))))
          ...no wiem, wiem ! Ja tak tylko sobie żartuję ....!!! :-)))
          Pozdrawiam BARDZO serdecznie i........do jutra !
          • jolajola1 Re: popołudnie ............ 01.07.02, 14:48
            > Muszę, niestey już lecieć ! :-(((
            > Czy możesz jutro (i w inne dni) zjawiać się nieco wcześniej ??? :-))))))))
            > ...no wiem, wiem ! Ja tak tylko sobie żartuję ....!!! :-)))

jurto lub pojutrze będę przed południem, obiecuję
      • okazja mryg 01.07.02, 14:42
        elektromechjednostka obecniwosc potwierdza...... ostatnio poczynila przyjaznosc
        z osobojednostka stitch......
        • jolajola1 Re: mryg 01.07.02, 14:56
          okazja napisał(a):
          > elektromechjednostka obecniwosc potwierdza...... ostatnio poczynila przyjaznosc
          > z osobojednostka stitch......

Okazjo, sorry, ale po dobie spędzonej w gralni kompowej - to ja z Tobą nie
          pogadam. Moje wyższe funkcje umysłowe są w zaniku lub uśpieniu i nie rozumiem, co
          mówisz/piszesz...
          • Gość: Meve Re: mryg IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 15:01
            Jola, a moze Ty z Okazją grałaś:)))??
            • jolajola1 Re: mryg 01.07.02, 15:03
              nawet jeżeli, to sie nie ujawniło/a

a i tak większości imiona ( a części nazwiska) poznałam
              i ważna dla mnie są ich nicki z tego forum ,którego spotkanie było
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka