Dodaj do ulubionych

nowy sajt SF na sieci

08.10.02, 21:35
Witajcie
Właśnie dzisiaj zaczęłam czytać nowego EsEfa z moim ukochanym Kresikiem w
roli głównej (z ekranu nie dałam rady go przeczytać) i niejako przy okazji
znalazłam adres nowej strony internetowej pisma. Pewnie wiecie, jak czytacie,
a jesli nie wiecie to już się dowiedzieliście, że coś takiego mają. Zajrzałam
rano i teraz. Przed chwilą dodali do niej kilka trailerów. Wiekszośc chodzi w
najwyższej rozdziałce, ale LoTR 2 na pełny ekran po prostu rozwala. Polecam.
Kat
PS. Kuba, ten numer jest dobry. Świdziniewski bosko przeleciał Leppera.
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 Re: nowy sajt SF na sieci 09.10.02, 20:09
      a jaki adres tej strony..?
      • katheryne Re: nowy sajt SF na sieci 09.10.02, 20:26
        mikolaj7 napisał:

> a jaki adres tej strony..?

Jeez. Nie podalam zeby nie bylo spamiarstwa. www.science-fiction.pl skoro
        pytasz. Poszli po najmniejszej linii oporu.
        Newsy maja dobre. Nigdzie u naszych nie widzialam tej informacji o Gaimanie.
        Hej i jest trailer z Animatrixa, odpal ale wysoka rodziala i troche wazy.
        Pozdrowienia
        Kat
    • Gość: ERotoman Re: nowy sajt SF na sieci IP: *.oho.com.pl 09.10.02, 20:32
      > PS. Kuba, ten numer jest dobry. Świdziniewski bosko przeleciał Leppera.

Powaznie?!?! No to niezle musial byc chlop pijany...
      • katheryne Re: nowy sajt SF na sieci 09.10.02, 23:53
        Gość portalu: ERotoman napisał(a):

> > PS. Kuba, ten numer jest dobry. Świdziniewski bosko przeleciał Leppera.
        >
        > Powaznie?!?! No to niezle musial byc chlop pijany...

Piszac chlop miales oczywiscie na mysli Leppera:-)
        pozdrawiam
        Kat
        • Gość: ERotoman Re: nowy sajt SF na sieci IP: *.oho.com.pl 11.10.02, 00:50
          > > > PS. Kuba, ten numer jest dobry. Świdziniewski bosko przeleciał Lepper
          > a.
          > >
          > > Powaznie?!?! No to niezle musial byc chlop pijany...
          >
          > Piszac chlop miales oczywiscie na mysli Leppera:-)

A gdzie tam. Ale teraz juz wierze. Ze strachu przed powtorka z rozrywki Lepper
          znalazl azyl w Iraku. Politycy dywaguja, politycy sie kloca, a jego po prostu
          du... ekhem, boli.
    • kuba# Re: nowy sajt SF na sieci 10.10.02, 20:47
      Jak na razie to strona co najmniej w wersji beta, właściwie jak dotąd ruszyły
      tylko trailery i numery SF. Ale, jak dla mnie, nie jest to minus, bo to dopiero
      początki. Dostajemy za to stronę aktualizowaną kilka razy dziennie ("Oko na
      niebie" to genialnie zrealizowany pomysł - wiedziałem, że z niego nie
      zrezygnują [był w kilku pierwszych numerach]) z mocą różnorakich wieści ze
      świata fantastyki (dzisiaj dodano recenzje z pierwszego pokazu "Solaris"!).
      Fajnie że są trailery (wszystkie już sobie ściągnąłem). Layout też fajny,
      chociaż ten pomysł z różnymi jego wersjami chyba trochę przekombinowany - za
      mało się one różnią, żeby stanowić jakąś wielką odmianę. I strona trochę długo
      się ładuje.
      O numerze 19 napiszę później, najprawdopodobniej po weekendzie, jak znajdę czas
      (oprócz "normalnego" braku czasu, np: z powodu rzeczy tak oczywistych jak
      nauka, mam zamiar przeczytać najpierw "SFinksa" i odpowiedzieć na zamieszczony
      tam, stosunkowo niemiły list) żeby przeczytać (na razie tylko przejrzałem - ale
      przeczytałem już kawałek Świdziniewskiego i rzeczywiście: naprawdę fajna satyra
      polityczna).
      A tak przy okazji: co sądzicie o jubileuszowej "NF"? (też tylko przejrzałem :-)
      • katheryne Re: nowy sajt SF na sieci 10.10.02, 21:18
        kuba# napisał:

> Jak na razie to strona co najmniej w wersji beta, właściwie jak dotąd ruszyły
        > tylko trailery i numery SF. Ale, jak dla mnie, nie jest to minus, bo to
        dopiero
        >
        nie jest tak zle, w grach sa screeny z wladcy pierscieni i dredda, w komiksie
        nowy pakiet egmontu - to mnie akurat nie interesuje, ale skoro pisza o
        komiksie, to czemu nie.

> początki. Dostajemy za to stronę aktualizowaną kilka razy dziennie ("Oko na
        > niebie" to genialnie zrealizowany pomysł - wiedziałem, że z niego nie
        > zrezygnują [był w kilku pierwszych numerach]) z mocą różnorakich wieści ze
        > świata fantastyki (dzisiaj dodano recenzje z pierwszego pokazu "Solaris"!).

yea. podukalam troche ale obraz jawi sie czarny. i to firmuje Cameron...

> A tak przy okazji: co sądzicie o jubileuszowej "NF"? (też tylko przejrzałem

chcialam poczytac, ale szlag mnie trafil na komisk ratmana. moze by tak MP dal
        sobie spokoj z dopisywaniem scenariuszy mlodym ludziom. tylko masona na dachu
        wagonu brakowalo:-(. zygi straszne. i ziemianski w kawalkach - podobno trzech,
        tak bylo w oku na niebie:-( jak to wytrzymac...
        pozdrawiam
        Kat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka