Dodaj do ulubionych

Władca Pierścieni trylogia

IP: 212.122.214.* 31.12.05, 12:15
Część 1-rwsza była niezła ale na 1% za mało[wogóle nie ma scen z bitwami czy
oblężeniem]dialogi bez sensu,mało co zgadza się z książką i cienka fabuła.Za
to 2-ga jest zawodowska 50%[za jedno oblężenie].A Powrót Króla nagradzam
100%[za ciągłe obleżenia i bitwy][a zwłaszcza za scenę z Shelobą.]
Obserwuj wątek
    • eeela Re: Władca Pierścieni trylogia 31.12.05, 14:02
      Smyku, idz sie pobawic misiem. Czy to ma byc prowokacja? :-) Jesli nie, spiesze
      zapewnic, ze w Druzynie Pierscienia nie ma zadnych oblezen (w ksiazce znaczy
      sie), a ekranizacja tej czesci byla ze wszystkich 3 najbardziej wierna ksiazce.
      • Gość: mudi Re: Władca Pierścieni trylogia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:42
        władca pierscieni jest jedna z lepszych filmow[i ksiazek]1 czesc jest za bardzo
        rozgadana a za malo akcji.2 czesc jest posredni rozgadana a akcji 2 polowa.A na
        tomiast 3 czesc jest wiecej akcji niz gadania wiec jest najlepsza.wrucimy
        jeszcze do 2 czesci ja dal bym 55 pkt na 100 bo przemienienie gandalfa bylo dla
        mnie 1 z ciekawszych scen.1 czesc jest jakby 10 na 100pkt bo byla tak jak
        mowilem "zbyt rozgadana".3 czesc jest 100 na 100pkt bo duuuuuuuzo akcji malo
        gadania.
      • Gość: GOTHmog Re: Władca Pierścieni trylogia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 01:46
        Ale on nie pisał że tam były onlężenia, tylko że mu się nie podobało bo ich nie
        było. Naucz sie najpiew czytać posty zanim odpowisz na nie albo sie naucz
        dobrego wychowania.
        • eeela Re: Władca Pierścieni trylogia 02.01.06, 18:25
          Napisal, ze film "malo co zgadza sie z ksiazka", co jest nieprawda. Przeczytalam
          post, zanim na niego odpowiedzialam. Co do mojego wychowania, byc moze istotnie
          jestem nietaktowna, ale za to przynajmniej rozumiem, co czytam, czego i tobie
          zycze :-D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka