IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 09:22
Witam ekhem ekhem
Gdzie dwór????????????
Ładnie to tak pusty zamek zostawić?
Eliksiry na kaszel optrzebne, a czarodziejki nie ma
Kawy żadna dama dworu nie poda
Rycerzer zamiast grabić dla królowej zlocisze na Nazguli pracują.
idzie białe zimno i coraz bardziej głucho i pusto.
Przyjdzie wrota zamknąć i do wiosny poczekać.
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Sieroda IP: 217.97.138.* 13.11.02, 09:44
      Nienienie....Bardzo proszę - oto kawa dla Królowej, dzbanuszek z mlekiem
      świeżutko kupionym oraz ciasteczko. Z jabłuszkiem...:-)))
      • Gość: Meve Re: Sieroda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 09:49
        Czy jeszcze parę poduch i pierzunę puchową prosić bym mogła?
        zmożonam chorobą i mam kaprys taki, co by w sen do Wigilii zapaść.
        I obudzić się, gdy "cichą noc" z oknem slychać będzie:0
        • vereen Re: Sieroda 13.11.02, 09:57
          Zgłaszam się i poduchy podaję...pierzyny nie mam:(..gdzie ta babcina się
          podziała???:) Niestety tylko przejazdem w mevelandzie, bo przygotowania do
          białego zimna czynię.
          • Gość: tiges Re: Sieroda IP: *.wro.cdp.pl, / *.crowley.pl 13.11.02, 10:27
            ja bronie przybutku :) .. przyszla ekipa i wierze obleznicza postawila przy
            scianie (rusztowaniem zwana), ja sie zabarykadowalem w srodku i goraca zupa
            ich polewam i z luku traktuje :) .. na razie soe bronie .. maja wtyki gdzies,
            bo w radiu mowili o jakims wariacie co ekipie nie daje pracowac ;) .. ale im
            nie wierzcie :) .. bronie sie dzielnie! czekam na odsiecz mevelandzkiej
            armii .. ale sie zdziwia :D
            • jolajola1 Re: Sieroda 13.11.02, 10:51
              Meve, Królowo Wszechchora, mam taki patent sprzed lat dla osoby od rana
              zapracowanej mimo choróbska
              kawa rozpuszczalna gatunku wysokiego - zrobić standartowo
              potem tłustego mleka od krówska prosto
              a potem jeszcze ze 4 łyżeczki kakao rozpuszczalnego
              pić jak najbardziej gorące

(patent pochodzi z czasów, gdym na wsi mieszkała i obowiązkowo dzieńwdzień
              miała 11 osób na obiad i kolację )

Gość portalu: tiges napisał(a):
              > ja bronie przybutku :) .. przyszla ekipa i wierze obleznicza postawila przy
              > scianie (rusztowaniem zwana)

Tigesie, gdzież to cię oblegają ?
              Drzewo elfie twe osobiste w niebezpieczeństwie ?
              Czy może tylko miejsce trudu i znoju codziennego ?

> ja sie zabarykadowalem w srodku i goraca zupa
              > ich polewam i z luku traktuje :)

?????? to nie lepiej zupkę skonsumować ? sił do odparcia oblężenia przybędzie !

> .. na razie soe bronie .. maja wtyki gdzies,
              > bo w radiu mowili o jakims wariacie co ekipie nie daje pracowac ;) .. ale im
              > nie wierzcie :) .. bronie sie dzielnie! czekam na odsiecz mevelandzkiej
              > armii .. ale sie zdziwia :D

cholerrrka, daleko trochę, jesienne podróże zdrowiu memu źle służą ...
              bo mam ochotę jakąś wojenkę stoczyć, duch mój bojowy KRRRRRRRRWIIII łaknie
              • Gość: tiges Re: Sieroda IP: *.silvershark.com.pl 13.11.02, 11:34
                Dom oblegaja .. we wroclawiu .. zaczeli uzywac ciezkiej broni (wiertarek) ale
                ja za to wyciagnalem kusze .. 3 padlo .. kolejna relacja za pol godziny :D
                • vereen Re: Sieroda 13.11.02, 12:23
                  No jak tam Elfie, barykadę trzymasz...miała być relacja z pola...a raczej
                  twierdy oblężonej...???...
                  • Gość: tiges Re: Sieroda IP: *.silvershark.com.pl 13.11.02, 12:24
                    Trzymam .. padlo juz kolejnych pieciu .. Yula zabarykadowala sie w dziecinnym
                    pokoju .. na razie cofneli sie za smietnik i sie naradzaja ..
                    • vereen Re: Sieroda 13.11.02, 12:36
                      Niech no Yula jaki portal otworzy i schroni się w Mevelandzkim Zamku. Damy się
                      lubą zajmą.... Zbieramy siły do odsieczy...jeno Obłędnego Rycerza nie
                      widać...może już Siebiesamego w karczmie zastawił;)))
        • Gość: monia Re: Sieroda IP: 217.97.138.* 13.11.02, 10:56
          Oj..biedna nasza Królowa...baaardzo biedna. Wszystko przez ten nieszczęsny
          weekend przedłużony ! Rozpoczęłaś go od poszukiwania małej dziewczynki w sobie -
          zakończyłaś znalezieniem wirusa! Nie jest dobrze! :-( Ale czy demon zwany
          Poczuciem Obowiązku zagnał cię na miejsce pracy czy też pozwolił pozostać w
          pieleszach domowych...?
          Przebarłożenie do świąt??? :-) Taaa...a kto prezenty kupi? Choinkę przyozdobi?
          Karpia...unieruchomi??? :-) Możesz sobie przysnąć powiedzmy...dooo...5 grudnia!
          • Gość: vereen Re: Sieroda IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 13.11.02, 11:13
            Nooo Moniu!... a o Sylwesterze zapomniałaś???:)))) Ja nie mogę zapomnieć:))bo
            znajomi upatrzyli sobie tą nienabytą jeszcze nieruchomość(o której ciągle
            przynudzam) jako miejsce balu. Skoro jest do remonty to i pisać po ścianach
            można i hulać do woli...tak mówią:))) To może i parapetówa przy okazji
            odbędzie się bez stresów i ograniczeń fantazji:))...a potem remoncik:)))
            • jolajola1 Re: Sieroda 13.11.02, 11:22
              ŁAŁ
              czyli impreza na 40 fajerek ???
              bedziesz miała co wspominać ( a wnuki i tak nie uwierzą, że babunia była taka
              szalona - po scianach mazała ... w stanie wskazującym ... z kumplami ...)
              • vereen Re: Sieroda 13.11.02, 12:27
                :)))))nio:))))
                A jak tam larotośl Kroolikiem zwana??? Załatwiła winodpuszczenie u
                sąsiadki???:)))
                • Gość: jola z doskoku Re: Sieroda IP: *.chello.pl 13.11.02, 12:43
                  Vereen, za pamięć dzięki. Ale nie ma Krooliczego winodpuszczenia ....
            • Gość: monia Re: Sieroda IP: 217.97.138.* 13.11.02, 11:23
              Vereen - pomysł jest świetny! :-) Zwłaszcza, że do mazania sosem z kurczaka po
              ścianach nie jest niezbędna nowa suknia balowa...chociaż...może ja zbyt
              praktycznie myślę...:-) Ale każdy w wejściu mógłby dostać fartuch ochronny i
              pędzel, na środku pokoju stałyby puszki z kolorowymi farbami a ściany
              uśmiechałyby się zachęcająco..No i sąsiedzi od samego początku was
              pokochają.....:-)))
              TO JUŻ BYŁOBY NA ŚWIĘTA????? TO NOWE MIESZKANIE????
              • Gość: vereen Re: Sieroda IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 13.11.02, 11:45
                :))) A kto powiedział, że nie można malować sosem ścian w sukni balowej???:)))
                Mam taką jedną nadającą się zupełnie:)))...z tafty w kolorze miedzi...z
                zielonymi refleksami i gorsetem dużosznurowanym:))) Im strojniejsza tym
                bardziej do kurczaka pasuje:D
                • Gość: monia Re: Sieroda IP: 217.97.138.* 13.11.02, 13:30
                  No, fakt! Wydaje mi się, że ile razy oglądam jakiś film kostiumowy naszej
                  produkcji, tyle razy jakaś dama w falbaniastej, kosztownej i wydekoltowanej
                  sukni obgryza z zapałem jakąś nogę pieczoną :-) A potem chodzi służba z miskami
                  z wodą...chyba do picia...:-)))
                  Nawiasem mówiąc - lubię Janosika, Czarne chmury, Lalkę, Nad Niemnem,
                  Palliserów, Forsythe'ów...:-) No i całą Jane Austen!
                  • Gość: vereen Re: Sieroda IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 13.11.02, 14:55
                    :)A wiesz, że w tym mieszkanku przedwojennym co mam zamiar nabyć to jest
                    służbówka:)))taka wnęka wielkości szafy w kuchni z miejscem na łóżko i
                    kotarkę:))) Mam nadzieję (odpukać), że tam nie straszy!!! :o
          • Gość: Meve Re: Sieroda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 11:26
            Gość portalu: monia napisał(a):

> Ale czy demon zwany
            > Poczuciem Obowiązku zagnał cię na miejsce pracy czy też pozwolił pozostać w
            > pieleszach domowych...?
            W pracy siedzę, naiwnie wierząc, ze Mysza ma większe szanse na to, żeby sie nie
            zarazić.

> Przebarłożenie do świąt??? :-) Taaa...a kto prezenty kupi? Choinkę
            przyozdobi?
            > Karpia...unieruchomi??? :-) Możesz sobie przysnąć powiedzmy...dooo...5
            grudnia!
            OK< już moge zacząć zasypiać?:))))
            Już , już mogę?:))))
            • Gość: monia Re: Sieroda IP: 217.97.138.* 13.11.02, 11:41
              Siur! - jak mawiają na filmach zachodniej produkcji - tylko nie chrap zbyt
              głośno bo wiesz...Czarny Jeździec krąży! :-)
              No właśnie...chyba zbliża się Czas Nabycia Wiadomej Kasety (oj, a ja to chyba
              muszę i starwarsa sobie zanabyć - biedne moje konto, takie gołe..:-( )
              • Gość: vereen Re: Sieroda IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 13.11.02, 11:48
                Ohhh...wiadome dvd rozszeżone muszę nabyć...a że nie wierzę już w Św.Mikołaja,
                to składam kaskę dzielnie:)
                • Gość: monia Re: Sieroda IP: 217.97.138.* 13.11.02, 13:36
                  Nie wierzysz w Świętego Mikołaja????????? :-((((
                  ...tylko dzieciom tego nie powtarzaj...!
                  Ale ja też sama sobie kupię - w ww świętego wierzę...ale jak coś mu się pomerda?
                  DVD...szczęściara...:-) moje nieco się oddaliło....te upiorne kredyty...NIC TO!
                  • Gość: vereen Re: Sieroda IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 13.11.02, 14:48
                    :)))Monia:) wszystko przez to, że masz rozsądnie uporządkowane
                    priorytety...mieszkanie...a potem jakieś inne nieistotne rzeczy, a u mnie z
                    rozsądkiem niebardzo:))) bez Cyborga tobym zginęłła marnie...jedyna ostoja
                    rozsądku w domu:)))
                    • Gość: monia Re: Sieroda IP: luthien:* / 192.168.1.* 13.11.02, 21:08
                      :-)))))) Że co niby ja mam??? Uporząd....:-))) Vereen - gdybyśmy byli z moim
                      Małżonkiem uporządkowani i rozsądni i mieli te...no...priorytety to nasze
                      mieszkanie pewnie byłoby już spłacone! :-) Niestety, reprezentujemy podejście
                      typu: "A co? Raz się żyje!" co przy naszych umiarkowanych zarobkach czasem jest
                      ze wszech miar nierozsądne (delikatnie mówiąc). :-) A potem przychodzą chwile
                      opamiętania (zazwyczaj przy spłacaniu kredytów czy innych powinności) no i jest
                      wtedy trochę...głupio!:-( Ale jakoś sobie radzimy...:-) i to jest najważniejsze.
    • okazja Re: Sieroda 13.11.02, 12:59
      mryg.....
      pozdrowacto szybkochoroboopuszczalsko osobojednostkom wladczym....
      elektrojednostka pytactwo posiaduje...... azaliz osobojednostki lokalizacye
      tygodniodnia niedziela na czerskostradzie uskuteczniaja aby.......
      • Gość: Meve Re: Sieroda IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 13:35
        azaliż nie za bardzo, teleportacja zawodzi, bom kaszlem zmęczona:)))
      • Gość: jola z doskoku Re: Sieroda IP: *.chello.pl 13.11.02, 13:55
        się jeszcze nie wiem
        bo niedziela to - basen, ułamki młodszego, słowka starszego, leniwy obiadek
        a to jakieś realowe spotkania ....

ale jak jest okazja z okazja się umówić, fotoreceptorom dać się zauważyć,
        mechreceptory uściskać, złotokrążki wysępić ??? ... no to moze ?...
        • Gość: monia Re: Sieroda IP: 217.97.138.* 13.11.02, 13:59
          :-(
          co to jest czerskostrada?
          Monia Niezbyt Błyskotliwa...
          • jolajola1 Re: Sieroda 13.11.02, 14:03
            dzień otwarty w agorze na CZERSKIEJ
            zajrzyj do forum o forum

monia, wszak tyś stołeczna !!! daleko nie masz !
            może też skorzystasz z okazjiiiii :-))))))))))))
            • Gość: monia Re: Sieroda IP: 217.97.138.* 13.11.02, 14:21
              Mam tak bogaty program artystyczny na soboto-niedzielę, że obym tylko z
              własnego łóżka skorzystać mogła...przy okazji...:-)))
        • okazja Re: Sieroda 13.11.02, 14:51
          ano zlotokrazki kazda osobojednostka wielbi .... elektromechjednostka zbywa
          one.....

teleportacya kaszlacyjna niedokladnoscia oblozona..... ryzykactwo ogromnoduze
          az do afrikanolad czarniawy wyrzuci....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka