Dodaj do ulubionych

Piątkowe maziste czekolady

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 07:41
i inne szalone Damy:))
I Panowie Rycerze, co jak na lekaartswo Was.
I te Krhanowe zwidy:
czarną ( pamiętacie taką bajkę: w czarnym czarnym lesie była czarna czarn
achatka a w tej czarnej czarnej chatce stał czarny czarny stół a na tym
czarnym czarnym stole leżał czarny czarny......)
no więc czarną kawę leję dzbanka porcelanowego
I malutkie czekoladowe :) kuleczki na kryształ garścią sypi - na dobry
początek:)
Obserwuj wątek
    • amy_ Re: Piątkowe maziste czekolady 31.01.03, 08:51
      Oj jaki miły zapach kawy. To jest to co zaspane tygrysy lubią najbardziej. Mój
      poziom niewyspania osiąga absolutny zenit. Na szczęście piąteczek, mrrr.
      Poproszę kawki i czekoladowe małe coś. A może pączka z różą?
    • tchernobog Re: Piątkowe maziste czekolady 31.01.03, 09:06
      Kawka z rana i pączusie z czekoladką khie khie żeby tak pojawiła się jeszcze
      jaka łłłóddkaaa- sportowa, of korz. A tak pozatym Strasznistego dnia życzę:)
      A nwiązując do tematów kostiumowuch to polecałbym wspaniały zestaw : zbroja
      saurona i suknia galadrieli- można takie nabyc tanio tylko 200 funtów każdy.
    • tchernobog Re: Piątkowe maziste czekolady 31.01.03, 09:18
      O tutaj spóżcie piękny zestaw kostiumów dla całej rodziny;)
      www.theonering.net/movie/scrapbook/large/3605
      Khie khie tylko troszke trudno tańczyć w takiej zbroi, no ale czegóż to się nie
      robi aby zdobyć nagrody za najlepszy kostium!
      • Gość: Meve Re: Piątkowe maziste czekolady IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 09:27
        Śliczne :)))
        Jeden tylko trochę za jasny (Galadriel)
        a reszta czarne (ciemne) aż miło:)))
        • Gość: monia Re: Piątkowe maziste czekolady IP: 217.97.138.* 31.01.03, 09:39
          Pyszniutka gorąca kawa - jak miło!!! :-) Dzieńdoberek bardzo wszystkim! Piątek,
          piątek, piątek....to jest to! :-)
          A ja dzisiaj na faworki idę :-) Szwagierka moja wczoraj swoimi własnymi
          wprawnymi rączkami ciasto zagniatała :-) aż się zdziwiłam, jak banalnie proste
          to było - przepis po prostu świetny!
          • amy_ Re: Piątkowe maziste czekolady 31.01.03, 09:43
            A kiedy ten bal ubranych inaczej?
            • Gość: monia Re: Piątkowe maziste czekolady IP: 217.97.138.* 31.01.03, 10:17
              Cóż...na szczęście dopiero za tydzień :-)
              • amy_ Re: Piątkowe maziste czekolady 31.01.03, 11:00
                No i jakieś przebranko finalnie będzie? Osobiście zbroję bym odradzała, chyba,
                że nie lubisz tańczyć... Wtedy to wymówka doskonała.
                • Gość: Meve Re: Piątkowe maziste czekolady IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 11:11
                  No własnie Monia, nie badź taka tajemnicza - nie po to wyobraxnie uruchamiamy,
                  technoborgi po neci esyrfuja w poszukiwaniu straconych podpowiedzi - a Ty co??
                  Nawet się nie zająknęłaś, czy decyzja podjęta!
                  • amy_ Re: Piątkowe maziste czekolady 31.01.03, 11:22
                    Nie wiem czy jest to w zwyczaju zamkowym, ale może by tak balik sobie urządzić.
                    A dlaczego nawet nie z przebieraniem? :-)
                    • jolajola1 Re: Piątkowe maziste czekolady 31.01.03, 11:33
                      Ale wirtualny balik, to najlepiej pośrodku tygodnia - wtedy wszystkie
                      osobojednostki są. Bo teraz to piąteczek, czyli realowe łikendy i insze
                      rozrywki juz w głowach.
                      Nakupiłam tej czekolady do zrobienia kostiumu czekoladowego na bal, ale ona
                      smaczna, więc częściowo zjedzona, na lewą nózkę już nie starczy ...
                      • Gość: monia Re: Piątkowe maziste czekolady IP: 217.97.138.* 31.01.03, 11:37
                        No to będziesz miała, jolu jedną nóżkę bardziej :-) a drugą mniej :-)
                        Ach...to były przepięknościowe popijawy...pamiętacie napraną wiewiórkę? :-)))
                    • Gość: monia Re: Piątkowe maziste czekolady IP: 217.97.138.* 31.01.03, 11:35
                      Jaka decyzja? Jaka decyzja??? Do podjęcia decyzji to jeszcze jest mnóstwo
                      czasu, no a jak już ją podejmę, to przede wszystkim wam się pochwalę przecież,
                      myślałam, że jest to jasne dla wszystkich :-) A przebranko musi być, no a nie
                      pójść nie wypada po prostu, zaproszenie było baardzo kategoryczne :-) widać
                      ludzie zajarzyli, że coś mogę zacząć kombinować :-) Wczoraj stwierdziłam, że za
                      takiego kocmołuchowatego czorta "się zrobię" (ponieważ szwagierka "za anioła"
                      ma robić).
                      Amy...ten zamek widział już imprezy różne, różniste...:-) Zrobić kolejną -
                      chwila nieuwagi :-)
                      • amy_ Re: Piątkowe maziste czekolady 31.01.03, 11:45
                        Opowieści o przebierankach piekielno - anielskich przypomniały mi jedno z moich
                        (minimalistyczne muszę przyznać). Na balik w klimatach powyższych poszłam w
                        zapachu Angel, dla zmyłki sweterek piekielnie czerwony wdziałam.
                        • jolajola1 Re: Piątkowe maziste czekolady 31.01.03, 11:51
                          czyli dwa w jednym
                          • vereen Re: Piątkowe maziste czekolady 31.01.03, 11:55
                            Dzieńdobry..jak dzla kogo;) Ja czekoladę pitną poprzoszę:) Odmagneziłam się
                            ostatnio znacznie...o powieka mi drga ...palce mi drentwieją:(

Moniu za czorta, to świetny pomysł:)))Narozrabiać można, co aniołowi nie
                            wypada.:))))))
                            • Gość: Ruda Ja mogę zarepetować nadziobaną Baśkę!!!! IP: proxy / 193.0.117.* 31.01.03, 12:00
                              na początek miodu kusztyk, raz!
                              • Gość: jola z doskoku Re: Ja mogę zarepetować nadziobaną Baśkę!!!! IP: *.chello.pl 31.01.03, 12:17
                                łaaaaaaaaaaaaa
                                za godzinę z kawałkiem graja w kinie nedaleko Dwie wieże
                                spływam
                                zasuwam
                                • Gość: monia Re: Ja mogę zarepetować nadziobaną Baśkę!!!! IP: 217.97.138.* 31.01.03, 12:28
                                  O subiektywną relację oraz opinię poprosimy :-)
                              • Gość: monia Re: Baśka miała fajny... IP: 217.97.138.* 31.01.03, 12:32
                                • Gość: monia Re: Baśka miała fajny... IP: 217.97.138.* 31.01.03, 12:40
                                  ogon, oczywiście! :-) Za szybko kliknęłam i wyszło nie tak. Za wątpliwości
                                  przepraszamy :-)
                                  Ruda - na drugą łapkę. cyk!
                                  • jolajola1 ODLOT ! ! ! 31.01.03, 21:02
                                    I TO ZUPEŁNY !!

O ile pierwsza część wcisnęla mnie w fotel i wzruszyła, to teraz niczym kometa
                                    wystartowałam ! To jest film przez bardzo duże F !
                                    Reżyser tak gra na emocjach, żem ja, kobieta stateczna, dwa razy beczała !!!
                                    Patos, podniosłość, poswięcenie, przyjażń ....
                                    A batalistyka ? Bitwa w Helmowym Jarze prawdopodobnie jest najlepszą sceną
                                    batalistyczną w dziejach kina !
                                    Co prawda mój ulubiony Gimli za bardzo ewoluuje w strone Jar-Jara, ale to
                                    malutkie potknięcie rezysera. Ha! ale za to Gimli lata! Krótko co prawda i ze
                                    wstydem, ale za to w dobraj sprawie. A Legolas jeździ na deskorolce ....

PEŁNY ODLOT ! ! !
                                    • jolajola1 Re: ODLOT ! ! ! 31.01.03, 21:14
                                      nie mogę sie uspokoić

enty są, a jak krzyczą ? a jak warczą? - ciarki chodzą !
                                      i olifanty, to naprawdę nie słonie, mają po 4 kły i sa ogromne!
                                      i Nazgul na smoku jak należy,
                                      i Eowina czująca na sobie klatke powinności,
                                      a Gollum ma schizofrenię, jaźni rozdwojenie, przejmująco pokazane,
                                      • Gość: vereen Re: ODLOT ! ! ! IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 31.01.03, 21:35
                                        Noooooo, to teraz jeszcze większe cierpię katusze!:)))Mam nadzieję, że jutro
                                        uda mi się dopchać do kina:))) Dzięki za relację, bo ten ogrom wątków ze
                                        sprzecznymi opiniami deczko mnie niepokoił. Miód lejesz na me serce, chyba
                                        spać nie będę:)))) Pewnie też będę beczeć...taka stara, a beczy...będą
                                        wołali:)))
                                        To teraz może na uspokojenie jakiegoś mocniejszego drinka, ale nie
                                        wstrząsowego???
                                        • vereen Re: ODLOT ! ! ! 31.01.03, 21:50
                                          Jolu, opowiedz jeszcze troszkę...tylko nie za dużo;)))
                                          A co z tymi egzorcyzmami nad Theodenem, co z wątkiem miłosnym...no i co z
                                          potrawką z królika;))))
                                          • tchernobog Re: ODLOT ! ! ! 31.01.03, 22:25
                                            Khie Khie widzę że tutaj same zwolenniczki filmu! Jak wychodziłem z kina to
                                            wszyscy moi znajomi klątwy rzucali na Jacksona (nieuleczalni ortodoksi;).
                                            Spoglądam na sąsiednie fora i tam też lamenty klątwy etc.
                                            Film wzbudził we mnie mieszane uczucia- te walki w jarze to dla mnie horror
                                            jakieś dziwne szarże kawalerii ze stoku i inne bezsensy no ale czego mogę się
                                            spodziewać po holiłuudzie-żeby znało średniowieczne sposoby walki?
                                            Zresztą film jakiś niedopracowany mi się wydał niczym nomen omen wiedzmin.
                                            Czyżby znowu czeka nas rozszerzone DVD? A co do reszty dla żywych wątki
                                            romansowe a dla nieumarłych wizja pięknych kąpielisk;)
                                            Gollum świetnisty z tymi zajączkami, oliphanty i cała reszta dobrze wypadła.
                                            Poczułem nagle że mi tu jakąś popagandę serwują!Co to za jakieś Einsatz
                                            Gruppen buszujące po wioskach Rohanu? Saruman chce poddanych a nie trupów!
                                            Esterlingowie to mi wyglądają na jakiś sługusów Saddama a i niektórzy do
                                            talibów podobni- czyżby poparcie dla UU busha?
                                            Mimo wszystko film wart obejżenia!
                                            • vereen Re: ODLOT ! ! ! 31.01.03, 22:38
                                              Mości techerno, jeszcze nie byłam na TTT, ale pokrzepiła mnie opinia joli,
                                              więc lepiej tego nie psuj!:)) Poza tym mieli przecież jakąś specjalistkę od
                                              starych sztuk walki..co prawda nie wiem czy nie spała na wykładach ze
                                              strategii;)))O wątek miłosny pytam dlatego, że wszyscy na niego psioczą.
                                              Do Wiedźmina wyszczerbionego, tobym nie odważyła się tego filmu
                                              przyrównywać...Tyś się nie bał, ale uważaj....;)))
                                              • jolajola1 Re: ODLOT ! ! ! 31.01.03, 22:48
                                                czasu nie mam, szafki składam

króliki (!) - scena pyszna, Gollum zaczyna szarpać na surowo, a
                                                Sam "...przecież go zemdli !"

watek milosny milczeniem pominę, nie jest to plus filmu

Panie kurhanowy ? a jak mieli szarżować ? przecież to GÓRY !
                                                a one jak wiadomo składają się z pod górę i z górki na pazurki, stanów
                                                środkowych nie ma
                                                • vereen Re: ODLOT ! ! ! 31.01.03, 22:56
                                                  :))Czyżbyś kuchnię zmieniała?:)))

W górach, to raczej się nie szarżuje:)

Tak myślałam! Lovestory niepotrzebne jest...ale Cyborg będzie miał dużo
                                                  przyjemności oglądając Liv :))))

Jutro zobaczę i osądzę.:)
                                                  Czy waszym zdaniem dziecko można zabrać na ten film???

• tchernobog Re: ODLOT ! ! ! 31.01.03, 23:02
                                                    Mój siostrzeniec uwielbia lejącą się krew, ścięte łby , ucięte kończyny ( moja
                                                    szkoła;) Ale tak szczerze to lepiej niech dzieci idą na Harrego bo tu jest o
                                                    kila trupów za dużo nie licząc lokatorów bagien co mogą młodszych nieco
                                                    przerazić!
                                                • tchernobog Re: ODLOT ! ! ! 31.01.03, 22:58
                                                  O tak z górki na pazurki tyle że po drodze koń potknie się NA TAK STROMYM
                                                  zejściu i to jeszcze w ataku na pikinierów! Cuda jakieś czy co ( Czary Gandalfa
                                                  muszą być potężne?)
                                              • tchernobog Re: ODLOT ! ! ! 31.01.03, 22:54
                                                A i wszystko jasne to kobieta wymyśiła te herezje dotyczące walk! Ork i kusza
                                                buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha i ci samuraje hihihihihihi
                                                A co do wieśmina to miałem na myśli tylko to że pewne wątki zostaną pokazane na
                                                dvd bo znowu miejsca zabrakło. Wątek romansowy mnie znudził bo to taki
                                                tajtanic tyle że bez góry lodowej, jakiś sztuczny ( opieram się na opini mojej
                                                siostry ekspertki od filmów łzawiących;)
                                                • jolajola1 Re: ODLOT ! ! ! 31.01.03, 23:38
                                                  tchernobog napisał:
                                                  > Ork i kusza
                                                  > buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha i ci samuraje hihihihihihi
                                                  a co? ork to taka dupa wołowa, co z kuszy nie potrafi strzelać ? zaraz cię
                                                  wszystkie forumowe orki obskoczą za takie obelgi ...

> tajtanic tyle że bez góry lodowej,
                                                  rzeczywiście

• Gość: vereen Re: ODLOT ! ! ! IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 31.01.03, 23:49
                                                    Lepiej orkom bełtami szyć, niż z łukiem paradować:))) Chyba, że procę wolą w
                                                    walce dystansowej:))))
                                                  • jolajola1 Re: ODLOT ! ! ! 01.02.03, 00:29
                                                    dubeltówką wroga !!!

się upiłam przy tych mebelkach, ładne są

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka