Gość: oska IP: *.acn.pl 04.02.03, 21:08 odnosnie filmografii aktorki grajacej Eowin: ta sztuka Ibsena to 'Dom lalki' a nie Dom dla lalek. dziekuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domcio Bernard Hill IP: *.chello.pl 08.02.03, 15:30 Ciekawostka: Bernard Hill grał kiedyś Lecha Wałęse w ekranizacji sztuki 'Kwadratura koła' Toma Stopparda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UJELERYN Re: Sylwetki aktorów IP: *.lidzbark.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 22:26 TU NIE MA CO DODAWAĆ WSZYSTKO JEST ŁADNIE I PIĘKNIE OPISANE!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cread Re: Sylwetki aktorów IP: *.inter / 10.0.6.* 20.04.03, 18:02 Co tu dużo mówić: obsada bardzo mi się podoba. Szczególnie zwróciłem uwagę na postać elfa Legolasa. Jego popisy kaskaderskie są rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eowinka Re: Sylwetki aktorów IP: *.slomniki.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 10:52 Gość portalu: Cread napisał(a): > Co tu dużo mówić: obsada bardzo mi się podoba. Szczególnie > zwróciłem uwagę na postać elfa Legolasa. Jego popisy > kaskaderskie są rewelacyjne. zgadzam się. ja zwróciłam uwagę na Orlanda Blooma nie tylko ze względu na popisy kaskaderskie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka16h Re: Sylwetki aktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 16:19 Najlepszą sylwetkę ma Neo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ig@ Re: Sylwetki aktorów IP: *.ilza.info / 192.168.2.* 19.11.03, 14:14 Ekstra stronka!Ale ja bym chciała zobaczyć spis wszystkich aktorów z dopiskiem który kogo grał!Proszę,napiszcie mi to! Odpowiedz Link Zgłoś