Gość: monia IP: 217.97.138.* 03.03.03, 11:42 Nieco zaspany, ale tak jakby zaczęło się rozsłoneczniać :-) Czy ktoś ma ochotę na urodzinowego drinka oraz kawałek orzechowego tortu?:-) Pozwolę sobie polać pierwszej...:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amy Re: ponieciałek :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 12:15 Dzeńdobrychoćbezsłońca. Czyżbyś to ty Moniu była czcigodną jubilatką? A w takim razie przesyłam kosz kwiatów wiosennych co to je sprytni ogrodnicy podpędzić juz zdążyli. Torcik to jest coś czego bardzo mi się chce, a do tego mocniejszy napitek na ciepło, bo gardełko niepokojąco mi się uaktywnia boleściwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: ponieciałek :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 03.03.03, 12:34 Wszyyystkigo najlepszego...dużo kwitnących jabłoni,dużo złocistego trunku i słodkichsłodkości....dużo złotokrążków i wszelakiego dostatku....w dorosłym życiu życzy Moni z okazji 18 urodzin....druga osiemnastka..vereen;))). Kielichy w dłoń:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ponieciałek :-))) IP: 217.97.138.* 03.03.03, 12:41 Całuski dziękczynne, Vereen - a oto twój kielich :-) Torciku? Wybrałam taki, który wydawał mi się najtłuściejszy - wszak karnawał tylko do jutra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ponieciałek :-))) IP: 217.97.138.* 03.03.03, 12:37 A i owszem...:-) aczkolwiek ta "czcigodna" jakoś tak mi...zazgrzytała w uchu.:-) Ach...jakie piękne kwiecie...i wcale nie widać, że pędzone :-) Zapraszam, Amy, do torcika :-) a na ciepło...może herbatki ze spirytem? Czy może grzańca? Pifffnego lub też z czerwonego, wytrawnego..?:-) Ach..Amy :-) Jaki piękny biustowznosz dostałam...:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: ponieciałek :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 12:54 Prezencik od ukochanego? jeżeli tak to zazdroszczę jednego i drugiego. Mój mążiniemąż całą wyobraźnię raczej dla pracy swej ukochanej ma zarezerwowaną :-((( Ach, życie życie, grzańca chętnie się napiję... smutki utopię... w wir rozrywek końcowokarnawałowych się rzucę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ponieciałek :-))) IP: 217.97.138.* 03.03.03, 13:12 No, cóż...rada byłabym przytaknąć, ale niestety...prezencik jest od zaprzyjaźnionej sąsiadki :-) dysponującej zbliżonym gustem oraz biustem :-) Pij herbatkę, Amy...to dla twojego dobra...gardziołko trzeba znieczulić! Vereen - pijemy - a co!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: ponieciałek :-))) IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 03.03.03, 13:10 Aaaa, to mnie rozszyfrowałaś Moniu:)))) Tak, najlepszy jest najtłuściejszy kawałek tortu:)))Nigdy tłuszczyku w tłuszczu zbyt wiele...wierzajcie mi...mówi to osoba, która daje na kanapkę masełko pod mascarpone:))))) Moniu jeśli ten śliczny bielizn dostałaś od Lubego:))), to już mam przed oczyma, jak w sklepie tłumaczy ekspedientce rozmiar;))))(faceci robią wskazując klientki, lub śmiesznie gestykulując rękoma:) Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: ponieciałek :-))) 03.03.03, 13:11 Przybywam z dzbanem napitku własnej roboty, którego receptury nie zdradzę, ale który powinien Was wszystkich, nie bez przyjemności, odesłać w krainę marzeń;). Dwukilometrowa laurka z życzeniami rozwija się za mną na wzór czerwonego dywanu dla jubilatki a dywizja pastelowych sterowców już nadlatuje wyładowana po brzegi rózanymi płatkami:) To gdzie ten tort?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ponieciałek :-))) IP: 217.97.138.* 03.03.03, 13:25 Ach, witaj nam, witaj...miły gościu :-) tym bardziej miły, że z dzbanem :-) Uprzejmie zapraszam do torciku, jest naprawdę pyszny i baaardzo orzechowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: ponieciałek :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 14:06 Aproposik płatków różanych... karnawał tegoroczny w moim domu pod znakiem pączka z różą stoi. Jakieś gigailości ich już nasmażyłam... Ale o czym to ja... aha, wszystkie płatki w cukrze jakie nabywałam w sklepie wyprodukowano w Raszynie (adres producenta ul. Róży - nomen-omen)!!! To muszą być jakieś nieprzebyte pola różane... Zachęcająca wizja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ponieciałek :-))) IP: 217.97.138.* 03.03.03, 14:12 No, popatrz...Przyjeżdżam tu prawie co dzień i nie zauważyłam najmniejszego poletka..Ciekawe, jak ta Różana wygląda :-) zaróżowiona z lewa i z prawa a środkiem piaszczysta uliczka...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: ponieciałek :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 14:22 no popatrz, a mnie juz wyobraźnia się uruchomiła... Miasto pachnące różami otoczone polami różanymi jak winnicami. Wszyscy rozanieleni, kwiatami przybrani, pląsają po ulicach zasypanych płatkami. Przy wjeździe do miasta napis"Święto Róży Witamy". Przesadziłam odrobinkę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ponieciałek :-))) IP: 217.97.138.* 03.03.03, 14:49 Odrobinkę...:-) ale to normalne po drugiej herbatce z prądem :-) Ale wizją niezła, przyznaję.. Zbieram się powoli - zajrzę wieczorkiem :-) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ponieciałek :-))) 03.03.03, 20:09 wszyst najlepszego!!!!!:)))) wszedzie naokolo ludzie obchodza osiemnaste urodziny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ponieciałek :-))) 03.03.03, 20:12 ach i bylbym zapomnial - chetnie poczestuje sie tortem ;-)) za drinka podziekuje chwilowo ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: ponieciałek :-))) 03.03.03, 22:59 ach, moniu, zakatarzone życzenia przesyłam, za torcik dziękuję, za napitek także mam nawrót grypo/przeziebienia - więc sie odzywiam sokiem z malin, mlekiem ciepłym, witaminą C i Tabcinem do usłyszenia za dni kilka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ponieciałek :-))) IP: luthien:* / 192.168.1.* 03.03.03, 23:17 Ściskam zakatarzoną Jolę i zdrowia życzę!:-) Życzenia zaś wspieram czerwonym wytrawnym, dobrym na wszystko! No i całej Mevelandii dziękuję za powinszowania! Sto lat wszystkim!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś