Gość: szatanista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 22:35 barbarzyńca- to najnowszy thorgal. jak dla mnie skończył się około słonecvznego mieczu, potem ani scenariusz ani kreska jakoś niezabardzo... może ten bedzie lepszy...widział ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madboy Re: najnowszy thorgal 26.03.03, 20:54 Jest swietny, pod kazdym wzgledem(jak wszystkie wczesniejsze zreszta, wiec coz tu wiecej mowic, Thorgal jest po prostu naj) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: najnowszy thorgal 26.03.03, 23:34 aha dlaczego mam wrażenie, że od jakiegoś czasu historie o Thorgalu i jego famili zjadają własny ogon? Najpierw wszystko jest ok, potem cos ich rozdziela, sa w niebezpieczeństwie, a przy okazji wyplatywania się z niego rozcinają kolejny gordyjski węzeł, trapiący (lub cieszący) lokalną społeczność od wieków. A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: najnowszy thorgal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.03, 23:47 Gość portalu: szatanista napisał(a): > barbarzyńca- to najnowszy thorgal. > jak dla mnie skończył się około słonecvznego mieczu, potem ani scenariusz ani > kreska jakoś niezabardzo... może ten bedzie lepszy...widział ktoś może? juz widzialem i niezabardzo.... to juz wole Alinoe po 10000 raz przejrzec.... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: najnowszy thorgal 27.03.03, 18:15 Nie za bardzo istnieje ciagłość między poprzednim epizodem a tym odcinkiem. Thorgal jest całkiem nie zły, choc nie wiem skad takie wyobrażenie dla Rzymian. Ani wcale łatwo jest określić czas w którym rozgrywają się wydarzenia. Wyglada że istnieje stare dobre cesarstwo, a to się kłóci z chronologia pierwszych odcinków..... Kolejny odcinek bedzie nazywał sie bodajże Kris, a więc ona powróci. Rzeczywiście chyba troche brakuje nowych pomysłów... Zataczane sa poraz kolejny te same kręgi... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: najnowszy thorgal IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 16:37 alex.4 napisał: > Nie za bardzo istnieje ciagłość między poprzednim epizodem a tym odcinkiem. > Thorgal jest całkiem nie zły, choc nie wiem skad takie wyobrażenie dla Rzymian. > Kolejny odcinek bedzie nazywał sie bodajże Kris, a więc ona powróci. > Rzeczywiście chyba troche brakuje nowych pomysłów... > Zataczane sa poraz kolejny te same kręgi... > Pozdr Może czas już zakończyć serię? Odpowiedz Link Zgłoś