Dodaj do ulubionych

ftorek fiosenny

26.03.03, 10:09
Witam pięknie i fiosennie mewelandczyków:). Fszystkim stawiam kawusię,
ciasteczka i coś mocniejszego, albowiem zostawiłam kawał roboty nazgulowi i
chwilowo mam czas na zauważenie wiosny. A jest co zauważać, słoneczko
pięknie operuje:)ptasziki świergolą radośnie.....czas na wiosenne porządki
na zamku...futra i kożuchy z lawendą do szaf....zwiewne kiecki i lekkie
pantofelki odnaleźć....jak ktoś lubi to i kwiat we włosy:))))
Obserwuj wątek
    • jolajola1 Re: ftorek fiosenny 26.03.03, 10:17
      czyś ty się panienko, od rana nie upiłaś, tak dla kurażu przed świątecznymi
      porządkami ??? przecież mamy ŚRODĘ ! :-)))
      co do pantofelków, to juz dwa dni na copytkach u mnie są obecne, ach, to
      stukanie obcasikami ... paltot zimowy do szopa-pracza odniesiony, lektury
      wiosene kupione, kawałek klatki schodowej odmalowałam

czy mi umknęło, czy drugi władca pierścionka dostał TYLKO Oscara za efekty i
      nic więcej ? wielcem zawiedziona !!!
      • vereen Re: ftorek fiosenny 26.03.03, 10:42
        Dostał jeszcze za montaż dzwięku o ile pamiętam, bo było to bardzo wczesnym
        rankiem:)
        A co do upicia się, widzę że jest konieczne w danych cyrkumstancjach:))))))
        Zeby tak dzień jeden zgubić:o tak to pewne, w łikend zafunduję sobie
        resecik:)))
      • tchernobog Re: ftorek fiosenny 26.03.03, 10:42
        Thanatos Air Travel zaprasza na ekscytującą podróż bez powrotu........
        Dajemy zniżki wiosenne. Chętnych zapraszamy na stronę
        www.ThanatosAirlines.mort.st

A takto wracam do swego rydwanu i pędzę bo na pustyni jakaś awantura i mogą
        niepoatrzenie nasze grobowce rozwalić:(
        Miłej wiosenki życzę hiheiheiiheihe
        Książe Kurhanów na wojennej ścieżce (niestety):(
        • Gość: vereen Re: ftorek fiosenny IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* 26.03.03, 11:14
          Nooo, tego się spodziewałam...słowo "porządki" wywiera na mężczyznach dziwny
          aczkolwiek niebardzozaskakujący efekt...zmiatają jakoby w ważnych sprawach
          tam, gdzie pieprz rośnie:)...albo w danym przypadku, gdzie nie rośnie nic:))))

Przecież całego zamku sama nie wysprzątam:( kto umyje wirtraże, kto przekopie
          skrzynie i odkurzy malowidła ścienne...nie mówiąc już o sadzeniu kwiatków nad
          śmierdzącą fosą???? :)))
          • Gość: monia Re: ftorek fiosenny IP: 217.97.138.* 26.03.03, 11:33
            O wszelki duch...:-)))))))))))))
            Ftorek czy środa - ale jest ładnie, słonecznie i ciepło...:-)
            Mamy wiosnę! :-))) NARESZCIE!!! :-)))
            poproszę to coś mocniejszego :-)
            • Gość: Jarek Re: ftorek fiosenny IP: 217.153.142.* 26.03.03, 11:48
              Prosze!!!

;-)))
              • Gość: monia Re: ftorek fiosenny IP: 217.97.138.* 26.03.03, 11:53
                O! Jarosław...:-))) Jak miło! Letepatycznie wyczułeś dyskusję o wiosennych
                kieckach ewentualnie porządkach...:-) no i nie mogłeś sobie tego podarować :-)))
                • Gość: Meve Re: ftorek fiosenny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 13:20
                  Witam
                  Meve wojenna ale w stosunku (złe wyrażenie) do Nazgula)
                  :)
                • jolajola1 Re: ftorek fiosenny 26.03.03, 13:23
                  mogę sadzić kwiatki nad tą śmierdliwą fosą, nawet czeremchę tym umarlakom
                  posadzę, tak cmentarnie śmierdzi ...
                  tylko, z racji robót na świeżym powietrzu - poproszę dać mi DUŻEGO KURAŻU !
                • Gość: Jarek Re: ftorek fiosenny IP: 217.153.142.* 26.03.03, 15:03
                  Gość portalu: monia napisał(a):

> no i nie mogłeś sobie tego podarować :-)))

Assani bardzo dobrze widzę moją naturę zna... Nie mogłem...

;-)))
      • agrafek Re: ftorek fiosenny 26.03.03, 13:43
        A mnie się bardzo podoba, że dziś ma być znowu wtorek. I może być jeszcze jutro
        i pojutrze też. Byleby potem to już była sobota:).
        A naokoło cieplutko:)
        • Gość: monia Re: ftorek fiosenny IP: luthien:* / 192.168.1.* 26.03.03, 19:46
          Dziś już mamy DWA wtorki :-)))
          • jolajola1 Re: ftorek fiosenny 26.03.03, 20:55
            hehe
            i to mimo tego, że jest środa ...
            • Gość: monia Re: ftorek fiosenny IP: luthien:* / 192.168.1.* 26.03.03, 21:51
              A co będzie jutro??? Strach się bać! :-)))
            • tchernobog Re: ftorek fiosenny 26.03.03, 21:55
              jolajola1 napisała:

> hehe
              > i to mimo tego, że jest środa ...

Uhhhhhh huhhhhhhhhhhuuuuuu wlaczam szz pusztyny a tu jaky żamek odmalowani
              fhajni i jesci jakie kwiatki kolo szadżawky hłehłehłe
              Zamknę w szamku glupę niewolników
              Szwyczęszki ksiąąąażzzzzzze kulhanów
              łooooo moja szcękaaa gdżesz się szgubiła sznalażcze proszę aby żaniószł do mej
              komnaty a dosztanie niewolnika sza darmo plusz jaki upomynek dżękuję ża
              wszpółpracze a dżisz to mamy piątek nie?
              • jolajola1 Re: ftorek fiosenny 26.03.03, 22:58
                och, mosci kurchanowy ?!!!!!
                jakis Beduin dziki ci na tej pustyni paszczę obił i sztuczną szczękę złomił ???
                toć pilnie dentysta ci potrzebny !

hehe, i jak rozumiem, jak na dzielnego księcia przystało, zabieg zębowy BEZ
                ZNIECZULENIA ....
                to może ja ci więcej tej czeremchy zbiorę, wywar jakowyś, albo inny srodek
                odlotowy ... może belladonna albo inne czarcie ziele ....
                • Gość: Jarek Dobranoc ;-))) (n/t) IP: *.ppp.eranet.pl 27.03.03, 01:31
    • agrafek Re: ftorek fiosenny 27.03.03, 12:17
      Najgorętsze pozdrowienia z okazji...hmmmm.... trzeciego wtorku w tym tygodniu!
      Miodem pitnym wznoszę za jego zdrowie:)
      • Gość: monia Re: ftorek fiosenny IP: 217.97.138.* 27.03.03, 12:32
        He! Bardzo mi się to podoba...czas stanął w miejscu..a ja cały czas taka
        młoda..:-))) Nic z tego, niestety...to nie może być ftorek - ewidentnie jestem
        starsza o dwa dni..:-))
        Jeszcze jesen ftorek dzisiaj choć portanek świta...la..lalalalalalala...:-)
        pyszny ten napitek! :-)
        • jolajola1 Re: ftorek fiosenny 27.03.03, 12:57
          wtorek ?
          czy na trzeźwo też jest wtorek ?
          hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
          no w sumie, dlaczego nie ?
          ZDROWIE TRZECIEGO WTORKU !
          wtorek, niczym myśl Lenina, wiecznie żywy !!!
          • Gość: monia Re: ftorek fiosenny IP: 217.97.138.* 27.03.03, 13:15
            a skąd ja mam wiedzieć, czy na trzeźwo też jest ftorek...:-)))))))))))))))))))
            • Gość: amy Re: ftorek fiosenny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.03, 13:59
              Witam wszystkich radośnie, aczkolwiek stan organizmu po wczorajszej kolacyjce-
              reseciku osłabia jednak eksplozję entuzjamu mego. Jeżeli dzisiaj wtorek to
              jutro środa (chyba) i kolacyjka de novo, jak moja głowa i inne takie to
              wytrzyma, ale co tam niech żyje życie towarzyskie, ole... Nie znajdzie się
              trochę kefirku lub czegoś zimnego w usteczka pustynne?
              • Gość: monia Re: ftorek fiosenny IP: 217.97.138.* 27.03.03, 14:14
                Ach, witaj nam AAmy miła..Pustynne usteczka..dobre! :-))) to znaczy - nie,
                fatalnie, oczywiście..ale sama rozumiesz..:-))) Bardzo proszę - barszczyk
                czerwony Knorra w kartonie, na zimno, pyszniutki zwłaszcza "nazajutrz" :-)
                Resecik, powiadasz? Wyrazy zazdrości..:-) ale ja mam jutro męża obchody (i
                pojutrze też) tak więc zażyję rozrywek, plotek oraz napojów wyskokowych :-)
                • Gość: amy Re: ftorek fiosenny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.03, 14:24
                  Barszczyk czerwony z kartonika,mówisz, a tego nie próbowałam, trzeba przyznać.
                  Może ozdrowi, może uleczy, a najważniejsze nawilży. Połykam i niestety muszę
                  się pożegnać tymczasowo. Ach te obowiązki nie zważają niestety na stan marny
                  zobowiązanego, cóż... A mówiąc jutro, to jaki dzień masz na myśli? środę,
                  piątek czy może wtorek? :-))) Tak czy siak życzę miłego spotkanka
                  towarzyskiego. Ach te ożywcze ploteczki, mniam mniam :-)
                  • Gość: monia Re: ftorek fiosenny IP: 217.97.138.* 27.03.03, 14:28
                    wtorek...piątek..jeden pies..:-) Papapa Amy i do zobaczenia :-)
              • agrafek Re: ftorek fiosenny 27.03.03, 15:28
                Kefirek raz! jest!
                Ale i tak uprzejmie donoszę, że jutro tyz wtorek:)
                A kefirek tak "solo"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka