jolajola1 06.05.03, 08:25 czy wszystkie mevelandzkie ciotki i wujowie za Kroolika trzymaja kciuki ? pleaseeeeeeeee ! wsparcia potrzebuję, wszystkim polewam, sama dzis pić nie chcę ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vereen Re: wtorek maturalny 06.05.03, 09:24 Trzymamy wszystkie kciuki jakie mamy i wspieramy.:) Ale wydaje mi się, że właśnie Jolu powinnaś się napić, bo pewnie jesteś bardziej zdenerwowana od Kroolika, prawda? Napewno wszystko będzie celująco, wkońcu to mevelandzki Kroolik! Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: wtorek maturalny 06.05.03, 10:58 Widzisz Jolu, tak trzymają kciuki, że nie mogą pisać:)))) ja naszczęście tylne kończyny mam równie zręczne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek maturalny IP: 217.97.138.* 06.05.03, 11:56 Wszyscy jesteśmy z Kroolikiem!!! No i z Tobą, Jolu, też..Patrz..Nawet Rudzielec dotarł...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtorek maturalny 06.05.03, 12:04 najgorsze, że nie wiem jakie są tematy nie żebym się bała o jego zdanie czy nie, nawet stopien baredzo wazny nie jest ale TA CHOLERNA NIEPEWNOŚĆ, jakie to tematy i się napilam ze strachy cgyba za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtorek maturalny IP: 217.97.138.* 06.05.03, 12:38 Jolu - wszystko będzie OK, zobaczysz..:-))) A co do tematów - już powinny być chyba znane? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtorek maturalny 06.05.03, 12:55 własnie przed chwila pojawiły si e w sieci temattty stoliczne o od razu nerw jak ręką odjął dziecko sobie poradziłoby z kazdym oprócz gałczyńskiego, więć w porzo pa Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: wtorek maturalny 06.05.03, 13:51 Natychmiast zaciskam kciuki i ściskając pod pachą potężna świecę pędzę ją zapalić w intencji w Kościele Mariackim. Powinno zadziałać. A mój kolega, neopoganin, pobiegł złożyć ofiarę Swarożycowi. Trochę mu to czasu zajmie, bo właściwy posąg jest jakieś dwadzieściakilka kilometrów od miasta, ale mam nadzieję, że zdąży:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: wtorek maturalny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 14:26 Ściskamy, świece palimy no i pijemy do potęgi!!!!! Będzie dobrze, mevelandzkie krooliki to bardzo utalentowane stworzenia! Ścisk ścisk- ściskam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: wtorek maturalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 15:07 No i w końcu mogę coś napisać, bo już po pisemnych. Kciuki mi zdrętwiały od tego trzymania. Jolu daj znać jak najszybciej jakie nastroje popisemne, a kiedy wyniki spodziewane? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 maturalne dni 07.05.03, 17:52 wczoraj polski - średnio zadowolony wrócił, pisał test, "napisałem wszystko, ale jak to oceni ta ***** kwiatkowska ?" dziś historia - zadowolony bardzo, "no! ale sie wypisałem ! WSZYSTKO ! tylko mi sie chyba 2 razy zrobił czeski błąd w datach przy przepisywaniu z brudnego na czyste..." zadowolony synek poszedł z kumplem na piwo, ma dzis dyspensę na wybryki ja mam stan lekkiej histerii, ale przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś