Dodaj do ulubionych

Do królików -poniedziałek

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 07:28
SORKI ZA NAZWANIE WAS (I SIEBIE SAMĄ PRZY OKAZJI) KRÓLIKIEM - wyłącz Caps
Locka - ale nic innego nie przyszło mi do głowy - a tak przy okazji - Frodo
zatruty jadem Szeloby uwięziony o orków, Sam zrozpaczony. Ale co ja piszę,
przeciez Wy już znacie tę historię:)))))))
Pozdrawiam
Meve Zakręcona z Radości
Obserwuj wątek
    • Gość: Geralt Re: Do królików -poniedziałek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 08:49
      Hi hi z tymi królikami to ciekawy pomysł. Kobitki mogą być kroliczkami Playboya
      ale ja ? Co ze mnie za królik jak kocham mięsiwo ?
      Boczek rules !!!
      Pozd
      Geralt
    • Gość: monia Re: Do królików -poniedziałek IP: 217.97.138.* 04.02.02, 09:35
      Oj, czekaj, czekaj, rzeczywiscie...była kiedys taka książka....jaki to był tytuł...jubiler...?
      Dzień dobry w ogóle! Mogę być króliczkiem, co mi tam!!! Też lubię sałatę...
      P.S. Ale swininka górą!!! Boczek - niech żyje!!! Żeberka dla wszystkich!!! Smalec w każdej lodówce, a
      karkóweczka na grill!!!
      I niech żyją luźne ciuchy...
      Pozdrawiam
      • Gość: monia Re: ? IP: 217.97.138.* 04.02.02, 11:37
        zapracowani, czy zaspani?
        • Gość: Meve Zapracowana IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 11:59
          Ja na przykład jestem zapracowana:))
          A poza tym, zwolennicy mięsa łączcie się - hmm jeszcze parę dni temu krzyczałam
          o zamknięciu McDonaldów, widzę, że muszę popracować nad moją hierachią
          wartości:))
          W kazdym, razie dobra, wędzona wiejska szynka to jest to - nie ze sklepu, łod
          gospodarza. Namiarów nie podam.
          pzdr
          • Gość: monia Re: Zapracowana IP: 217.97.138.* 04.02.02, 12:12
            u nasz szwagier solom i wendzom...
            • Gość: Meve Solom i wendzom IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 13:12
              Jezusicku, toż na kolana padaj przed Łaskawym, że Ci takiego szwagra w swej
              dobroci zesłał!!
              A samemu szwagrowi raz na tydzień peany i pochwały - ale tak, żeby szwagrowa
              nie słyszała - łooo jeny, co za szczęście Ty masz.
              A ten szwagier, rodziny w kuj-pom on nie ma, cvo też soli i wędzi???Bo do
              mojego gospodarza daaleko, łoj daaleko
              • Gość: monia Re: Solom i wendzom IP: 217.97.138.* 04.02.02, 13:19
                Niestety, niestety...Ale jak tylko szwagry cósik uwendzom, syćko dokładniusko ci łopise, jak ono
                smakowało. A dyć Wielganoc jus blisko....
                Oj, będzie orgia smakowa....Szwagier uważa, że tzw."sklepowe" do niczego się nie nadaje..Ostatnio
                nawet rybki wędził...A on lubi i robić "swoje", że o jedzeniu nie wspomnę...
                Meve, a jak twoje odczucia dot. WP? Się podobuje?
                • Gość: Meve Re: Solom i wendzom IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 13:28
                  Czy się podobało - ło Jezusicku, to jakby krówecke zapytać, cy jej się trawka
                  zielona podoba- toż to sama radość, tak się paść tą księga psepięknie, jak tak
                  Mućka, co gebą miele i nawet nie wie, że jej dobrze.
                  Bardzo mi siem podoba, oj bardzom.
                  Aż żal cłowieka bierze, że to tylko jedna księga została.
                  Płakać będę az do 15 lutego - własnie załatwiam bilety w przedsprzedaży:)))
                  Szwagra po nogach całuj:)))
                  • Gość: monia Re: Solom i wendzom IP: 217.97.138.* 04.02.02, 13:44
                    Myslisz, że są jeszcze bilety na niedaleką przyszłosć?
                    Szwagier cmoki po nogach mógłby źle zrozumieć...A wolę się nie zastanawiać, jak zrozumiałaby je
                    szwagrowa Małżonka...No i mój Małżonek...ach, wolę dbać o dobre samopoczucie szwagra w inny
                    sposób...
                    • Gość: Meve Re: Solom i wendzom IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 14:08
                      Gość portalu: monia napisał(a):

> Myslisz, że są jeszcze bilety na niedaleką przyszłosć?
                      Ale gdzie - u mnie czy u Ciebie?
                      Bo w Brombergu są:))
                      PS Co z Nalą?????
                      • Gość: monia Re: Solom i wendzom IP: 217.97.138.* 04.02.02, 14:42
                        Ja szczerze mówiąc, nie robiłam jeszcze biletowego rozeznania. Niestety, ciągle ostatnio jestem w
                        niedoczasie, a i osłabienie przedwiosenne odczuwam...
                        P.S. Na Nalę też pewnikiem robota "się rzuciła"...A poza tym chyba słabnie aktywnosć na forum.
                        Buuuu!!! A tak fajnie było sobie poplotkować, a teraz nic, tylko praca i praca!!!
                        O Inie to już nawet nie wspomnę...Po prostu nas rzuciła! Ot co!!!
                        • Gość: monia Re: Solom i wendzom IP: 217.97.138.* 04.02.02, 15:12
                          Zbieram się powoli..Mam nadzieję, że jutro będzie gwarniej.
                          Bardzo Głodna Monia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka