Gość: wiśka IP: *.4fun.tv / 80.51.234.* 16.01.04, 17:38 no wienc widziałam! od 14 do 15 odkodowują!!! a nigdzie nie piszą o tym. czy poza cyfrą też jest? no ale zapomniałabym: total wporzo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiśka Re: 4fun.tv IP: *.4fun.tv / 80.51.234.* 16.01.04, 17:42 Chciałabym tu pracować, ale mnie nie dopuszczają, to może jak ich pochwalę, to coś da:)))) Pomóżcie, zobaczcie i napiszcie że widzieliście, to im powiem, że wyrobiłam norme. he he Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: 4fun.tv 16.01.04, 19:44 Gość portalu: wiśka napisał(a): > Chciałabym tu pracować, ale mnie nie dopuszczają, to może jak ich pochwalę, to > coś da:)))) Patrząc na Twoje IP to widzę żę właśnie tam pracujesz.No chyba że pozwolili Ci skorzystać z komputera hehe.ROTFL > Pomóżcie, zobaczcie i napiszcie że widzieliście, to im powiem, że wyrobiłam > norme. he he Nie pomogę i nie napiszę bo czarno widzę,nic tam nie ma jak na razie.Może trochę jednak za wcześnie na reklamę jeszcze,nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś