kuszacyrozmiar 22.01.04, 23:27 proponuje odkurzyc ten serial i dac go na antene zeby rodzice pokazali co ogladali x lat temu jak nie bylo klanu i tych innych pierdol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antyizaura Re: niewolnica isauraa!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 00:27 kuszacyrozmiar napisał: > proponuje odkurzyc ten serial i dac go na antene zeby rodzice pokazali co > ogladali x lat temu jak nie bylo klanu i tych innych pierdol Dziecko, to jeszcze gorsza pierdoła jak Klan tylko po portugalsku mówią. Kiedyś to była nowość - wyludnione ulice w czasie emisji - a teraz już żadna atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasiasz Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 11:48 ale z isaury to byla sliczna cczarna murzynka Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 13:11 Jaka tam śliczna?? strita miała okropnego, leciało jej oczko na jedną stronę ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyizaura Re: niewolnica isauraa!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 13:20 Zezika lekkiego miała, faktycznie. Ale mimo to ładniutka była i wcale nie czarna tylko brunetka. Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 14:41 A Leoncio też był taaaaaaaaaaki... ;-P ja bym chciała sobie przypomnieć tego biedaka Tobiasza, który kochał Isaurę i spłonął w jakiejś chacie. Mała wtedy byłam ale pamiętam szał na Isaurę :-) i potem na jakiś serial braziliano o 3 siostrach i jeszcze jeden "W rytmie disco" czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 14:44 była jeszcze 'panna dziedziczka' i 'w kamiennym kręgu' a w rytmie disco z sonią bragą było chyba nawet przed isaurą (???) Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 14:57 A mi się coś kojarzy, że Isaura była tak jakby pionierką w dziedzinie telenowel brazylijskich w polskiej telewizji. Może się mylę :) P.S. Wczorajszy odcinek Springera mnie powalił. Pojawił się leszcz z wytatuowaną twarzą Springera na pupie i pokazał wszystkim :D łącznie z okolczykowanym członkiem znaczy się męskim penisem ale tego nie pokazali tylko zamazana plama była :/ Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 15:00 Zgadza sie, Isaura byla pierwsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
ekstradycja Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 15:11 Panie Boże! Chroń nas przed takimi riiiiplejami :-P Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasiasz Re: niewolnica isauraa!!!! 30.01.04, 22:12 lepszy janek kos z pancernych niz isaura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar dlaczego Isaure się dobrze oglądało: IP: *.skorosze.2a.pl 31.01.04, 17:58 ano dlatego, że cały serial miał jakieś 12-15 odcinków, a nie 1500. Brazylijskie telenowele też byłby fajne, gdyby wszystko się tam tak nie wlokło! Odpowiedz Link Zgłoś