Dodaj do ulubionych

niewolnica isauraa!!!!

22.01.04, 23:27
proponuje odkurzyc ten serial i dac go na antene zeby rodzice pokazali co
ogladali x lat temu jak nie bylo klanu i tych innych pierdol
Obserwuj wątek
    • Gość: Antyizaura Re: niewolnica isauraa!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 00:27
      kuszacyrozmiar napisał:

> proponuje odkurzyc ten serial i dac go na antene zeby rodzice pokazali co
      > ogladali x lat temu jak nie bylo klanu i tych innych pierdol

Dziecko, to jeszcze gorsza pierdoła jak Klan tylko po portugalsku mówią.
      Kiedyś to była nowość - wyludnione ulice w czasie emisji - a teraz już żadna
      atrakcja.
      • kwasiasz Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 11:48
        ale z isaury to byla sliczna cczarna murzynka
        • sosnowa_igielka Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 13:11
          Jaka tam śliczna?? strita miała okropnego, leciało jej oczko na jedną stronę ;-
          )
          • Gość: Antyizaura Re: niewolnica isauraa!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 13:20
            Zezika lekkiego miała, faktycznie. Ale mimo to ładniutka była i wcale nie
            czarna tylko brunetka.
            • sosnowa_igielka Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 14:41
              A Leoncio też był taaaaaaaaaaki... ;-P ja bym chciała sobie przypomnieć tego
              biedaka Tobiasza, który kochał Isaurę i spłonął w jakiejś chacie. Mała wtedy
              byłam ale pamiętam szał na Isaurę :-) i potem na jakiś serial braziliano o 3
              siostrach i jeszcze jeden "W rytmie disco" czy jakoś tak.
              • sonny_z_posen Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 14:44
                była jeszcze 'panna dziedziczka' i 'w kamiennym kręgu' a w rytmie disco z sonią
                bragą było chyba nawet przed isaurą (???)
                • sosnowa_igielka Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 14:57
                  A mi się coś kojarzy, że Isaura była tak jakby pionierką w dziedzinie
                  telenowel brazylijskich w polskiej telewizji. Może się mylę :)

P.S. Wczorajszy odcinek Springera mnie powalił. Pojawił się leszcz z
                  wytatuowaną twarzą Springera na pupie i pokazał wszystkim :D łącznie z
                  okolczykowanym członkiem znaczy się męskim penisem ale tego nie pokazali tylko
                  zamazana plama była :/
                  • maniaczytania Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 15:00
                    Zgadza sie, Isaura byla pierwsza :)
                    • ekstradycja Re: niewolnica isauraa!!!! 23.01.04, 15:11
                      Panie Boże! Chroń nas przed takimi riiiiplejami :-P Pozdrawiam...
                      • kwasiasz Re: niewolnica isauraa!!!! 30.01.04, 22:12
                        lepszy janek kos z pancernych niz isaura
    • Gość: Mar dlaczego Isaure się dobrze oglądało: IP: *.skorosze.2a.pl 31.01.04, 17:58
      ano dlatego, że cały serial miał jakieś 12-15 odcinków, a nie 1500.
      Brazylijskie telenowele też byłby fajne, gdyby wszystko się tam tak nie wlokło!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka