spinka0001 02.01.11, 16:59 Nikt nic nie pisze na ten temat? To aż dziwne, że nie ma prawie żadnego tematu na ten temat. Jakie są wasze opinie w związku z tymi imprezami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniaczytania Re: sylwester w TVP2 i POLSAT 02.01.11, 17:02 Ja ogladalam Polsatowski i bardzo mi sie podobal :) Na Dwojke przelaczylam na chwile w przerwie reklamowej i bardzo szybko przelaczylam z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: sylwester w TVP2 i POLSAT 02.01.11, 17:03 Za szybko wcisnelam enter :) Sylwester Polsatu - podobala mi sie scenografia, swietne wystepy gwiazd i to zarowno polskich, jak i zagranicznych. to, co mi sie nie podobalo, to ... prowadzacy. Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: sylwester w TVP2 i POLSAT 02.01.11, 18:40 Mnie się podobało, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
vissi Re: sylwester w TVP2 i POLSAT 02.01.11, 21:23 Oba do kitu! Kogel_Mogel na TVN najlepszy!!!! Na Polsacie Urbańska odstawiła jarmark a na Dwójce to masakra na całego-z żenujacą Rodowicz i gwiazdkami radia ESka na czele!!!! A szumnie zapowiadane TRIO trzech "DIW" to porażka do kwadratu-Jedna TINA ma wiecej energii poweru w sumie niż one trzy razem-to było najgorsze wykonanie Pround Mary jakie slyszałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: sylwester w TVP2 i POLSAT 03.01.11, 00:22 i jednego i drugiego nie warto było oglądać, bo rzygać się chce jak się widzi wielkie polskie "gwiazdy" co ruszają pyskiem, a w tyle leci playback!!! byliśmy, jesteśmy i dalej będziemy daleko za murzynami z traktowaniem publiczności przez polskie pseudo-gwiazdy, a jedynie prawdziwi profesjonaliści i prawdziwe GWIAZDY (Roxette) muszą nam pokazać jak się śpiewa na żywo na mrozie, gdy zimno zaciska wary!!! ale my zawsze będziemy prowincją z chorą mentalnością... Odpowiedz Link Zgłoś