Gość: www IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 17:22 wlasnie ogladam--i te komentarze prowadzacej sa tak chamskie i beszczelne ze odrazu pisze kto ja zatrudnil? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartek.m Re: NAJSLABSZE OGNIWO 31.05.04, 17:32 Na tym polega ten teleturniej, żeby ona była złośliwa. A najlepsze, że chyba dali dziś odcinek sprzed kilku tygodni - pamiętam tych ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazia_szczuka Re: NAJSLABSZE OGNIWO 31.05.04, 19:06 Gość portalu: www napisał(a): > wlasnie ogladam--i te komentarze prowadzacej sa tak chamskie i beszczelne ze > odrazu pisze > kto ja zatrudnil? Po pierwsze "od razu" pisze się oddzielnie głąbie. Po drugie dziś byłam bardzo bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: NAJSLABSZE OGNIWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 07:29 Dali stary odcinek, Kazia miała jeszcze stare okulary. Ale tam mają burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: NAJSLABSZE OGNIWO 01.06.04, 07:36 A czy ogladaliscie jakis odcinek by jej ktos cos odpysknal? Bo te komentarze swoje to ma chamskie i totalnie bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Kazi Re: NAJSLABSZE OGNIWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:06 Co ty głupia możesz o tym wiedzieć tradycja , Kazia jest najlepsza . Odpowiedz Link Zgłoś
kazia_szczuka Re: NAJSLABSZE OGNIWO 01.06.04, 08:15 JESTEŚ NAJSŁABSZYM OGNIWEM! MUSISZ ODEJŚĆ! DO WIDZENIA! tradycja1 napisała: > A czy ogladaliscie jakis odcinek by jej ktos cos odpysknal? > Bo te komentarze swoje to ma chamskie i totalnie bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: NAJSLABSZE OGNIWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 14:22 A nie zauważyliście, jak bardzo Kazia się rozkręciła od początku programu? Wtedy bardziej sepleniła, wolniej czytała pytania, była bardziej sztywna... Teraz jest po prostu świetna! Ten powtórkowy odcinek uzmysłowił mi, jakie wielkie postępy zrobiła Kazia w te trzy miesiące. No i sprawiła sobie fajne okularki. Odpowiedz Link Zgłoś
sarsuniaa Re: NAJSLABSZE OGNIWO 01.06.04, 14:36 Niech sobie kazia jeszcze cos z zebami zrobi, jak sie juz tak rozbestwila ze mianami ;P Krzywy zgryz ma jakis.... Hahahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Padre Re: NAJSLABSZE OGNIWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 15:04 Kazia jest coraz bardziej w porzo. Rozwinęła się. Początkowo chciała udawać tę z BBC, typ A. Śląska z filmu "Ostatni etap". Kapo z wilczurem przy nodze. Robinson mówi im na pożegnanie "bye" jakby rzucała w nich maleńką puszeczką z cyjankiem B. Nawet goścu nie zdąży się zorientować, a już wszyscy czekają żeby spadał. (W wersji hiszpańskiej i portugalskiej podobnie. Zero uśmiechu.) Nasza Kazia jest bardziej przewrotna. Ma jakąś wewnętrzną radochę i jest złośliwa ale z wdziękiem. Przyznam, że z takom durnotom mieć na co dzień do czynienia, to trzeba duuuużo samozaparcia. Cóś nam te formaty w formie ortodoksyjnej nie bardzo wychodzą, więc bestia sprytnie nagięła format pod siebie. Zaczęła używać przyrodzonej inteligencji i parę razy szczerze się uśmiałem. Niech dziewczyna zarobi sobie trochę kaski, choć nadal uważam, że szkoda jej na takie głupoty. Stanąć w jednym szeregu z Ibiszem, Wojewódzkim, Pawianem z "Ich troje" to nobilitacja czy deklasacja? Ale skoro inaczej nie może się realizować...? Nie mówiąc o amoralnych aspektach całego przedsięwzięcia, gdzie właściwie eliminuje się najsilniejsze ogniwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: NAJSLABSZE OGNIWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 20:10 To nie burdel to oszczędności. Czyżby zaczął się w TVN sezon wakacyjny i teraz tylko same powtórki. Przyłączam się do konstatacji Kazia teraz czyta dwa razy szybciej niż na początku. Odpowiedz Link Zgłoś