Dodaj do ulubionych

Nomination biżuteria

18.05.23, 16:03
Choruję na ich bransoletkę z ogniw, do doczepiania takich jakby charmsów. Ale- nie wiem, w jakim sklepie stacjonarnym można zobaczyć na żywo i czy polecacie tę firmę? Warto?
Obserwuj wątek
    • long_week Re: Nomination biżuteria 18.05.23, 16:09
      Briju.
    • yen_z_vengerbergu Re: Nomination biżuteria 18.05.23, 16:11
      Ja mam 2 bransoletki + luźne ogniwa jakieś pojedyncze, dostałam w prezencie. Moim zdaniem lepiej te bransoletki wyglądają na zdjęciach, niż w rzeczywistości. Stacjonarnie można było kupić swego czasu chyba w Jubitomach, takich zegarkowo-biżuteryjnych multibrandach.
      • towarzyszka_leila Re: Nomination biżuteria 18.05.23, 17:31
        Tak się właśnie obawiałam. W Jubitomie rzucę okiem, dzięki
        • yen_z_vengerbergu Re: Nomination biżuteria 18.05.23, 18:07
          Nie żeby wyglądały źle, od razu mówię. Ale jakoś tak lekko... przaśnie? Ciężko mi oddać, o co chodzi. Najlepiej właśnie sama zobacz.
          • towarzyszka_leila Re: Nomination biżuteria 18.05.23, 23:47
            Tak! Tandetnie lekko. Na bohaterce filmu, który oglądałam- bardzo źle.
            • yen_z_vengerbergu Re: Nomination biżuteria 19.05.23, 07:24
              Dodam jeszcze, że srebrna (stalowa chyba w zasadzie) wygląda, szczególnie zestawiona z innymi (np. płaska Pandora Reflexions), jeszcze całkiem ok (mam ogniwa podstawowe i kilka tych frymuśnych, ale takich stonowanych, żadne wiszące bombki itp.), gorzej z tą "złotą" wink.
              • towarzyszka_leila Re: Nomination biżuteria 19.05.23, 07:42
                A ja niestety potrzebuję złotą, bo, jak napisała niżej primula, pasuje mi do zegarka.
    • primula.alpicola Re: Nomination biżuteria 19.05.23, 00:33
      Mam bransoletkę Maybe me, baza w złotym kolorze i kilka różnych ogniw. Noszę z zegarkiem bo idealnie razem pasują.
      A Nomination widziałam w Briju.
      • primula.alpicola Re: Nomination biżuteria 19.05.23, 09:11
        A, nic się z nią nie dzieje, a mam ze trzy lata. kontakt z wodą, kosmetykami, cifem i ludwikiem, słońcem, deszczem, potem, nic.
        • towarzyszka_leila Re: Nomination biżuteria 19.05.23, 09:28
          Kusisz, kusisz😀
    • kolteta Re: Nomination biżuteria 19.05.23, 08:11
      Mam i uwielbiam ją! Właściwie jej nie zdejmuję. Dodaję sobie od czasu do czasu jakieś nowe cegiełki, dla mnie mające znaczdnie symboliczne, część cegiełek ozdobnych dostałam też w prezencie. Ja jestem nią zauroczona nieustannie od 5 lat smile
      • towarzyszka_leila Re: Nomination biżuteria 19.05.23, 09:03
        O! No właśnie- symboliczne cegiełki mnie pociągają i są dużo ciekawsze od typowych charmsów.
        • long_week Re: Nomination biżuteria 19.05.23, 11:21
          Ja mam srebrną z cegiełkami, dostaję od męża lub syna na drobne okazję, każda o czymś " mówi". Jakość dobra, nic się nie ściera, jest wygodna.
    • bei Re: Nomination biżuteria 19.05.23, 08:18
      Kupiłam we Włoszech bratowej, już ponad dwadzieścia lat ją nosi i wciąż nadaje się do noszenia🤩
      • towarzyszka_leila Re: Nomination biżuteria 19.05.23, 09:03
        Wow! To znaczy, że jakość bardzo ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka