Gość: leszek IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 15:51 denerwuje mnie wogole jego zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeeeeeeeeee Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:07 nie jest taki najgorszy.tam jest jeden taki co to mowi rzucajom,biegajom i skaczom tego by trzeba wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 17:28 czy nikt nie widzi jak ten nasz maciuś "leję wodę na nasze uszy", ciagle powtarza irytujaca podnioslym sztucznym glosem banały takie jak: "oglądaja panstwostudio olimpijskie Ateny 2004", "miejmy nadzieje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orald Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.zory.msk.pl 18.08.04, 18:35 Krótko mówiąc: nie masz racji. I nie zmuszaj mnie do rozwijania tej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 20:54 krotko mowiąc nie masz racji ze nie mam racji i nie chce mi sie rozwijac tej mysli jezeli zle to wyłożyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubis Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:58 Zgadzam sie z kolega Leszkiem......co ten pedant w tej telewizji robi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Marthy Stuart Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:07 Zwróccie uwagę co on ma z tyłu głowy. Jakiś niedorośnięty warkocz, wygląda to przezabawnie. Skąd on się w ogóle wziął w telewizji, czy on ma(miał) coś ze sportem do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW GRAŁ KIEDYŚ W PICI-POLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:17 Grał za młodych lat w pici-polo. Ale to było dawno. Później grał w Toto Lotka. A teraz gra w palanta podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen 19.08.04, 00:34 Gość portalu: Brat Marthy Stuart napisał(a): > Zwróccie uwagę co on ma z tyłu głowy. Jakiś niedorośnięty warkocz, wygląda to > przezabawnie. Skąd on się w ogóle wziął w telewizji, czy on ma(miał) coś ze > sportem do czynienia? To co prawdopodobnie widziałeś z tyłu głowy to "zlecenie"- cz....u Poll Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen 21.08.04, 18:27 "zlecenie"- cz...u czyli ze co? Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen 22.08.04, 12:36 C....u znaczy - człowieku. Poll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lombroso Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:57 Może chce sobie zafundować coś takiego jak ma Czarek Mończyk, tyle że z tyłu. Ze sportem ma tyle do czynienia, że biega maratony. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek mały orzek Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:28 Straszny pedant, wprost przerażający. Jak on może żyć w pedantyzmie? Pedanci nie są lubiani. Pedancie lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ducky Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:36 trudno wszystkim dogodzic. ten sie jaka-wywalic go, ten mowi piekna polszczyzna, ma wspaniala dykcje-jest sztuczny, nadety, pedantyczny-wywalic go,. ta jset nudna, ta za bardzo przyciaGA UWAGE-WYWALIC. ludzie-jestescie tacy wspaniali-zapie....c do tv i samemu robic program. a jak nie, to morda w kubel... krytykowac kazdy potrafi, a ruszyc dupsko, cos osiagnac w zyciu..to juz nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 12:51 sluchaj wez pod uwage jacy sa komentatorzy na Eurosporcie np.Wyrzykowski i Jaronski fachowcy niedoścignięci i widac ze to ich pasja wiec nie mow ze nie mozna nam dogodzic po prostu oni mowia konkretnie ciekawe rzeczy i milo ich sie slucha a kurzajewskiego nikt nie slucha bo mowi takie banaly i przy tym w taki sposob jakby cos odkryl i mysli przy tym ze jest taki dobry pedant pieprzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ducky Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:46 a mnie sie podoba jak kurzajewski prowadzi program i denerwuja mnie takie glupkowate posty-ze jest pedantyczny, taki a siaki. wiadomo, ze zawsze mozna oczekiwac wiecej od tv, ale twoje zarzuty sa bezpodstawne i niekonstruktywne. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ducky Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:01 Leszek ty skórwielu na na na na na na na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 11:32 skórwiel to cie robil hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ducky-the real one Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:18 hey-prosze sie nie podszywac pode mnie!!!!! to nie ja powiedzialam na leszka sk.....l! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaćmendę Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:55 Spokojnie ducky-the real one. Na innych wątkach też grasuje ta menda, co się podszywa pod innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:01 Krytykujcie go to może pomóc mu w karierze.Pamiętacie jego żonę Paulinę Smaszcz była zła i beee i fujjjj była dopóki nie trafiła do BBC i tam okazuje się jest bardzo dobra.On pewnie też awansuje jak mu tu różnych nawsadzacie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 12:08 A kim była ta jego Paulina Smaszcz ? Imie i nazwisko nawet kojarze, ale kurcze nie moge sobie przypomnieć jak wyglada i gdzie pracowala ? Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen 22.08.04, 11:39 Gość portalu: leszek napisał(a): > denerwuje mnie wogole jego zachowanie a mnie denerwuje " w ogole"!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen 22.08.04, 12:58 Gość portalu: leszek napisał(a): > denerwuje mnie wogole jego zachowanie Najwyrazniej jeszcze sie taki nie narodzil, co by kazdemu dogodził. Odpowiedz Link Zgłoś