Dodaj do ulubionych

Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocentryk!

IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 15:51
denerwuje mnie wogole jego zachowanie
Obserwuj wątek
    • Gość: eeeeeeeeeeee Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:07
      nie jest taki najgorszy.tam jest jeden taki co to mowi rzucajom,biegajom i
      skaczom tego by trzeba wyrzucic.
    • Gość: leszek Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 17:28
      czy nikt nie widzi jak ten nasz maciuś "leję wodę na nasze uszy", ciagle
      powtarza irytujaca podnioslym sztucznym glosem banały takie jak: "oglądaja
      panstwostudio olimpijskie Ateny 2004", "miejmy nadzieje"
    • Gość: Orald Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.zory.msk.pl 18.08.04, 18:35
      Krótko mówiąc: nie masz racji. I nie zmuszaj mnie do rozwijania tej myśli.
      • Gość: leszek Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 20:54
        krotko mowiąc nie masz racji ze nie mam racji i nie chce mi sie rozwijac tej
        mysli jezeli zle to wyłożyłem
    • Gość: kubis Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:58
      Zgadzam sie z kolega Leszkiem......co ten pedant w tej telewizji robi????
      • Gość: Brat Marthy Stuart Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:07
        Zwróccie uwagę co on ma z tyłu głowy. Jakiś niedorośnięty warkocz, wygląda to
        przezabawnie. Skąd on się w ogóle wziął w telewizji, czy on ma(miał) coś ze
        sportem do czynienia?
        • Gość: ABW GRAŁ KIEDYŚ W PICI-POLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:17
          Grał za młodych lat w pici-polo. Ale to było dawno. Później grał w Toto Lotka.
          A teraz gra w palanta podobno...
        • habudzik Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen 19.08.04, 00:34
          Gość portalu: Brat Marthy Stuart napisał(a):

> Zwróccie uwagę co on ma z tyłu głowy. Jakiś niedorośnięty warkocz, wygląda to
          > przezabawnie. Skąd on się w ogóle wziął w telewizji, czy on ma(miał) coś ze
          > sportem do czynienia?

To co prawdopodobnie widziałeś z tyłu głowy to "zlecenie"- cz....u

Poll
          • irenka82 Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen 21.08.04, 18:27
            "zlecenie"- cz...u

czyli ze co?
            • habudzik Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen 22.08.04, 12:36
              C....u znaczy - człowieku.

Poll
        • Gość: lombroso Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:57
          Może chce sobie zafundować coś takiego jak ma Czarek Mończyk, tyle że z tyłu.
          Ze sportem ma tyle do czynienia, że biega maratony. Serio.
      • Gość: leszek mały orzek Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:28
        Straszny pedant, wprost przerażający.
        Jak on może żyć w pedantyzmie? Pedanci nie są lubiani. Pedancie lecz się.
    • Gość: ducky Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:36
      trudno wszystkim dogodzic. ten sie jaka-wywalic go, ten mowi piekna
      polszczyzna, ma wspaniala dykcje-jest sztuczny, nadety, pedantyczny-wywalic
      go,. ta jset nudna, ta za bardzo przyciaGA UWAGE-WYWALIC. ludzie-jestescie tacy
      wspaniali-zapie....c do tv i samemu robic program. a jak nie, to morda w
      kubel... krytykowac kazdy potrafi, a ruszyc dupsko, cos osiagnac w zyciu..to
      juz nie!
      • Gość: leszek Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 12:51
        sluchaj wez pod uwage jacy sa komentatorzy na Eurosporcie np.Wyrzykowski i
        Jaronski fachowcy niedoścignięci i widac ze to ich pasja wiec nie mow ze nie
        mozna nam dogodzic po prostu oni mowia konkretnie ciekawe rzeczy i milo ich sie
        slucha a kurzajewskiego nikt nie slucha bo mowi takie banaly i przy tym w taki
        sposob jakby cos odkryl i mysli przy tym ze jest taki dobry pedant pieprzony
    • Gość: ducky Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:46
      a mnie sie podoba jak kurzajewski prowadzi program i denerwuja mnie takie
      glupkowate posty-ze jest pedantyczny, taki a siaki. wiadomo, ze zawsze mozna
      oczekiwac wiecej od tv, ale twoje zarzuty sa bezpodstawne i niekonstruktywne.
      pozdrawiam:)
      • Gość: ducky Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:01
        Leszek ty skórwielu na na na na na na na
        • Gość: leszek Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 20.08.04, 11:32
          skórwiel to cie robil hehehe
    • Gość: ducky-the real one Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:18
      hey-prosze sie nie podszywac pode mnie!!!!! to nie ja powiedzialam na leszka
      sk.....l!
      • Gość: olaćmendę Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:55
        Spokojnie ducky-the real one. Na innych wątkach też grasuje ta menda, co się
        podszywa pod innych.
        • Gość: lidka Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:01
          Krytykujcie go to może pomóc mu w karierze.Pamiętacie jego żonę Paulinę Smaszcz
          była zła i beee i fujjjj była dopóki nie trafiła do BBC i tam okazuje się jest
          bardzo dobra.On pewnie też awansuje jak mu tu różnych nawsadzacie :)))))
          • Gość: mi Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 12:08
            A kim była ta jego Paulina Smaszcz ? Imie i nazwisko nawet kojarze, ale kurcze
            nie moge sobie przypomnieć jak wyglada i gdzie pracowala ?
    • tropiciel_blednego_aha Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen 22.08.04, 11:39
      Gość portalu: leszek napisał(a):

> denerwuje mnie wogole jego zachowanie

a mnie denerwuje " w ogole"!!
    • reniatoja Re: Kurzajewski - lizus, pedant, nudziarz, egocen 22.08.04, 12:58
      Gość portalu: leszek napisał(a):

> denerwuje mnie wogole jego zachowanie

Najwyrazniej jeszcze sie taki nie narodzil, co by kazdemu dogodził.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka