Dodaj do ulubionych

Rumunka rlzzz

IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:32
co to sie zaczyna robic w tych showach!!! ,,Marta madrze mowi" , ,,Marta
aktorka", ,,Marta spikerka", ,,Marta relacjonujaca wiec na
Ukrainie", ,,Dzieki Marcie wydoroslalam, zrozumialam itd"... Nic tylko nowa
Olejnik nam na oczach rosnie. Kiedy pierwszy raz ja zobaczylam, nie wiedzac
kto i co, pomyslalam od razu na podstawie tego jak sie wyraza(cedzac kazde
slowo zawsze tym samym, dyskretnym tembrem glosu)i jak prezentuje na
wizji:,,Fryzjerka". A teraz to juz sama nie wiem, jej szanse na medialna
kariere z gratisowym upominkiem (porsche) rosna jak na drozdzach. Ja chyba
jakas nie kapujaca tego fenomenu jestem, tak jak w przypadku Wisniewskiego,
polskiego hip-hopu zreszta tez.
Obserwuj wątek
    • Gość: tiptop Re: Rumunka rlzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:40
      Nie znosze brzmienia jej glosu.Sluchajac jej, zaczynam sie wiercic i
      najchetniej zapadl bym sie pod ziemie.Brrrry!
    • Gość: Autor Re: Rumunka rlzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:16
      Ja ja bardzo lubię i od pierwszego dnia darze dużą sympatią. Za urok osobisty,
      za kulturę, za normalność. Tobie nie musi się podobać. Można być fanem Jarka,
      wielbicielem Tombo lub sumpatykiem Marty. Można też zająć się swoimi
      problemami. O gustach sie nie dyskutuje.
      • ruda_szczurka Re: Rumunka rlzzz 28.11.04, 20:21
        ba - mozna byc zagorzala fanka Jaroslawa_Wspanialego, Romeo_Ciemnolistnego i
        lubic Marte ;)
        a jej cedzenie slow uwazam za zalete...
      • Gość: sa Re: Rumunka rlzzz IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:23
        a jak jawnie (choc jednak chyba nie dla wszystkich) naigrywala sie z Michala i
        jak traktuje ludzi jak mniej rozgarnietych od siebie to tez ci sie podoba? To
        juz klopot w malej spostrzegawczosci. Uwazam, ze zachowywala sie b. nie fair w
        stosunku do Plonki (Murzyna).Jest jaki jest, nie umial sie tak jak Jarek zmijce
        odgryzc, ale niech panna nie mysli ze jest tam jakas wielka alfa i omega.
        Polsat rozpiescil dziewuche.
        • ruda_szczurka Re: Rumunka rlzzz 28.11.04, 21:00
          ironia to ponoc oznaka inetligencji ;)
          sama bym sie pewnie ponabijala z tombo...
          przykro mi ale nie umialabym przejsc spokojnie wobec takiej "lotnosci"...
          ehhh... nie, wcale nie jest mi przykro ;)
        • Gość: Autor Re: Rumunka rlzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 23:14
          sa, ge ... etc. podpisuj się za każdym razem jednakowo, wtedy łatwiej poznać
          Twoje poglady - dasz radę, czy to za trudne ? wymagam za dużo ? rozumiesz
          Tombo, może mnie też zrozumiesz ?
      • Gość: tiptop Re: Rumunka rlzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:28
        Jej mowa jest przecipna, ta dziewoja nie wie, ze jest dobra i zla
        jednoczesnie.I do starosci moze sie tego nie dowiedziec
      • Gość: afro Re: Rumunka rlzzz IP: *.chello.pl 29.11.04, 11:42
        Gość portalu: Autor napisał(a):

> Ja ja bardzo lubię i od pierwszego dnia darze dużą sympatią. Za urok
        osobisty,
        > za kulturę, za normalność.

NIKT, ale to NIKT normalny do takich programow sie nie pcha. Trzeba miec
        naprawde posr... w głowie, zeby brac udzial w takim programie. To jest ostatnia
        deska ratunku, zeby zrobic jakas kariere. I jak widac na nic sie nie zdaje, bo
        nikt sie z Baru nie wybil.

Chociaz...

Pamietacie z pierwszej edycji baru taka czarnulke, co raz zapowiedziala
        prognoze w polsacie, bo marzylo sie jej dziennikarstwo. Odpadla chyba w walce z
        Marianem. Pamietacie Mariana:)))?!

I ta laska jest teraz prezenterka Viva Polska. Co jest dla mnie szokiem, bo
        wyglada na bliska 30. i raczej powinna szukac pracy gdzie indziej niz w stacji
        mlodziezowej.
        Ma 25 lat, mtv polska takich staruchow wywalaja do mtv classic :P

Czyli tej sie udalo...

BAR
        www.barpolsat1.interia.pl/uczestnicy/?ido=5861Viva
        www.viva-tv.pl/
        Tomasz Lis Marty do roboty nie przyjmie. Nie dziwie sie, ze z taka twarza Marta
        szuka pracy w radiu ;P.

BAR
        www.barpolsat1.interia.pl/uczestnicy/?ido=5861Viva
        www.viva-tv.pl/
        • ed_norton Re: Rumunka rlzzz 30.11.04, 01:44
          > NIKT, ale to NIKT normalny do takich programow sie nie pcha. Trzeba miec
          > naprawde posr... w głowie, zeby brac udzial w takim programie. To jest
          ostatnia

wiesz, kiedys byla taka piosenka Bukartka "kazdy ma prawo do orgamzu"...

> Chociaz...
          >
          > Pamietacie z pierwszej edycji baru taka czarnulke, co raz zapowiedziala
          > prognoze w polsacie, bo marzylo sie jej dziennikarstwo. Odpadla chyba w walce
          z
          >
          > Marianem. Pamietacie Mariana:)))?!
          >
          > I ta laska jest teraz prezenterka Viva Polska. Co jest dla mnie szokiem, bo
          > wyglada na bliska 30. i raczej powinna szukac pracy gdzie indziej niz w
          stacji
          > mlodziezowej.
          > Ma 25 lat, mtv polska takich staruchow wywalaja do mtv classic :P
          >
          > Czyli tej sie udalo...
          >

czyli jednak zapetlenie...Emilia Piotrowska sie nazywa ta dziewczynka...
          • Gość: afro Re: Rumunka rlzzz IP: 84.10.103.* 30.11.04, 14:05
            >Emilia Piotrowska sie nazywa ta dziewczynka...

Pamietales, czy przeczytales na stronie Baru?
            A moze jestes jej wiernym fanem?!

• ed_norton Re: Rumunka rlzzz 01.12.04, 01:39
              jak napisze, ze znam to i tak nie uwierzysz, wiec niech bedzie ze przeczytalem
              na stronie baru
    • Gość: tiptop Re: Rumunka rlzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:56
      jest taka pani redaktor ktora prowadzi linia specjalna czy jakos tak, marta
      bedzie jej godna nastepczynia ha ha yeah ha ha
    • Gość: la_ki Re: Rumunka rlzzz IP: *.met.pl 28.11.04, 21:35
      Kiedyś,żeby być dziennikarzem trzeba było mieć dwa fakultety,dziś niestety to
      się zmieniło.Od innych różnią się jedynie tym,że potrafią zbudować zdanie
      podrzędnie złożone.
      • Gość: telewidzka Re: Rumunka rlzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:36
        a ja po raz n-ty mowie, ze lubie marte. i tyle;))
        • Gość: tiptop Re: Rumunka rlzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:47
          ten program jest ku uciesze gawiedzi, nie lubie marty bo mi nie daje uciechy ha
          ha yeah ha ha,
        • Gość: la_ki Re: Rumunka rlzzz IP: *.met.pl 28.11.04, 21:49
          Gość portalu: telewidzka napisał(a):

> a ja po raz n-ty mowie, ze lubie marte. i tyle;))

Ależ masz prawo!Ja Marty nie lubię,bo rzadko mówi to,co naprawdę
          mysli.Manipuluje barowiczami i widzami.Dla mnie wykonała zadanie:wywaliła
          Jarka.I koniec.I kropka.
          • Gość: Autor Jeśli nie Marta to kto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 23:25
            Powinien wygrać ten program.

Sebastian - który ani mądrością, ani lotnością, ani wygladem - choć to najmniej
            ważne nie grzeszy ? Ale śpiewać umie ! Ok - tyle, że Bar obnarzył, że to koniec
            jego umiejętności.

Bartek Wrona - spróbujcie mnie przekonać, że coś ma do powiedzenia.

Łukasz, Ewelina, Bartek Latawski, - mili, może nawet ładni, ale po programie
            wrócą do swoich zajęć - zero szans na jakikolwiek progres

Karolina - to że jest zgrabna, to chyba jedyna jej zaleta. Aha i mądrzejsza od
            Tombo.

Zostają Agata i Kamil - niegłupie osoby - choć żadne z nich nie wie czego chce
            z życiu. Na razie są na wakacjach, a potem . . .

Zostają Ania i Marta i to są jedyne dwie osoby, o których za rok będziecie
            jeszcze pamiętać. Myślę, że obie mają mózg i bardzo dużo uroku. Jeśli pokierują
            umiejętnie swoją przyszłością ZAISTNIEJĄ - a o to chyba głównie w tym programie
            chodzi. Mam nadzieję, że jedna z dziewczyn wygra !
            • b_bb Re: Jeśli nie Marta to kto ? 29.11.04, 00:10
              Gość portalu: Autor napisał(a):

> Sebastian - który ani mądrością, ani lotnością, ani wygladem - choć to najmniej
              > ważne nie grzeszy ? Ale śpiewać umie ! Ok - tyle, że Bar obnarzył, że to koniec
              > jego umiejętności.

Sebastian to prosty chłopak. Zważywszy na to, czyim jest synem, można sobie
              wyobrazić jego dzieciństwo. Kto miał go posłać do szkół? Sebastian nie kreuje
              się na nikogo, kim nie jest. Jest sympatyczny, ciepły, a prostota nie jest wadą
              (nie mylić z prostactwem).

> Bartek Wrona - spróbujcie mnie przekonać, że coś ma do powiedzenia.

Kolorowe sny, kiedy ja dotykam ciebie... lalala. Bartek ma ładny uśmiech. Tylko
              tyle, nic więcej.

> Łukasz, Ewelina, Bartek Latawski, - mili, może nawet ładni, ale po programie
              > wrócą do swoich zajęć - zero szans na jakikolwiek progres

Najpierw regresing, potem może być progres. ;)

> Karolina - to że jest zgrabna, to chyba jedyna jej zaleta. Aha i mądrzejsza od
              > Tombo.

Bycie mądrzejszym od Tombo to nie sztuka. ;) Karolina ma zgrabną figurę, lecz
              odziewa ją w takie szatki, na jakie bym w życiu nie zwróciła uwagi w żadnym
              sklepie. Musi popracować nad stylem.

> Zostają Agata i Kamil - niegłupie osoby - choć żadne z nich nie wie czego chce
              > z życiu. Na razie są na wakacjach, a potem . . .

Agata i Kamil są bardzo młodzi. Nie można oczekiwać od osób 19 i 20-letnich, by
              myślały, jak dojrzały człowiek. Osobowość kształtuje się do 25 roku życia, mają
              więc oboje czas na przemyślenia, co dalej robić w życiu. Teraz jest czas na zabawę.

> Zostają Ania i Marta i to są jedyne dwie osoby, o których za rok będziecie
              > jeszcze pamiętać. Myślę, że obie mają mózg i bardzo dużo uroku. Jeśli pokierują
              > umiejętnie swoją przyszłością ZAISTNIEJĄ - a o to chyba głównie w tym programie
              > chodzi.

W programie typu reality show nie chodzi o promowanie kogokolwiek, lecz o
              zabawę, oglądalność i kasę. Zarówno Ania, jak i Marta są inteligentne, lecz
              jednocześnie są bardzo ostrożne, nie wypowiadają kontrowersyjnych sądów, są
              takie zwyczajne. To nie jest zarzut, lecz program rozrywkowy oglądam po to, by
              się oderwać od codzienności, pośmiać, rozluźnić mięśnie szczęk w ogromnym
              uśmiechu, popracować przeponą śmiejąc się z uczestników. Marta i Ania są
              przewidywalne, wyważone sądy Marty są nudne. Poza tym Marty nie lubię i tyle.
              Mam prawo?:P:P

Myślisz, że w szołbiznesie sprawdzają się osoby poukładane wewnętrznie, ostrożne
              i "akuratne"? Tu się liczy kontrowersyjność, coś, o czym można poplotkować,
              wymienić poglądy. Na temat Ani nie mam zupełnie nic do powiedzenia. Choć nie mam
              jej nic do zarzucenia, to nie znajduję powodu, dla którego możnaby o niej
              pogadać. Pamiętasz z poprzednich programów reality osoby, które nie zaskakiwały
              kontrowersyjnością? O takich się zapomina, a w pamięci zostają Frytki, Keny i
              Gulczasy.

> Mam nadzieję, że jedna z dziewczyn wygra !

Nie ja sponsoruję nagrodę, więc nie zależy mi na tym, kto odjedzie porszakiem.

:)) Pozdrawiam.
              • Gość: Autor Re: Jeśli nie Marta to kto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 00:20
                Kena to już nie pamiętam - ale Yaro za to zostanie w mojej pamięci. Masz rację
                oczywiście jeśli piszesz o show-bizesie, choć osoby poukładane też sobie radzą.
                Często dłużej zajmuje im dojście do czegoś, ale za to nie wypadają z obiegu tak
                szybko jak . . . Gulczas - i całe szczęście. Przyklad - żeyby daleko nie
                szukać to Ibisz - nie lubię go za brak wyrazu i przyklejony uśmiech, ale cenie
                jego zdolność przetrwania i przystosowania się. Jest dobry w tym co robi, choć
                mnie mało kręci.

Pisałem raczej o życiu bardziej uniwersalnie - może nie do końca o TV -
                Shopach, Polsataowych show'ach etc..
              • Gość: telewidzka Re: Jeśli nie Marta to kto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 06:29
                b_bb napisała:
                Poza tym Marty nie lubię i tyle.
                > Mam prawo?:P:P
                la_ki mowi ze masz tak jak mnie przyznal prawo do lubienia jej:)))lubie nie
                oznacza ze chcialabym aby wygrala program to sa dwie rozne rzeczy.
                mowicie tutaj o ani ajko ewentualnej kandydatce do zwyciestwa. ania jest
                niebrzydka, zrownowazona i... to wlasciwie wszystko co moglabym o niej
                powiedziec.
      • ruda_szczurka Re: Rumunka rlzzz 28.11.04, 22:14
        Gość portalu: la_ki napisał(a):

> Kiedyś,żeby być dziennikarzem trzeba było mieć dwa fakultety,dziś niestety to
        > się zmieniło.Od innych różnią się jedynie tym,że potrafią zbudować zdanie
        > podrzędnie złożone.

z moich obserwacji wynika, ze fakultety o niczym nie swiadcza. juz nie....
        a co badziej przykre - problemy z poprawna budowa zdan (nie tylko zlozonych) ma
        wielu studentow.... moglabym o tym pisac dluuugo ale polska edukacja to temat-
        rzeka i raczej nie na to forum;)
    • Gość: ela Re: Rumunka rlzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=125&w=17959987
      caloksztalt o marcie. i to prawda zreszta
    • Gość: tiptop1 Re: Rumunka rlzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:37
      www.barpolsat.interia.pl/zdjecie/?nr=10&galId=10000043&photoId=100003656
    • Gość: tiptop1 Re: Rumunka rlzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:37
      www.barpolsat.interia.pl/zdjecie/?nr=10&galId=10000043&photoId=100003656
      • Gość: doradca Re: Rumunka rlzzz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 18:05
        Po obejrzeniu tej niewiasty dochodze do stanu, że najlepszy do spożycia będzie
        kisiel. Tak samo wchodzi jak i wychodzi z przełyku.
        • Gość: ryter Re: Rumunka rlzzz IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.11.04, 03:04
          czy Marta nosi stringi ? Pewnie nie, bo ma celullitis.
          • Gość: Autor Re: Marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:48
            A skąd Wy do wiecie ? Jeden się przyczepił - a cała reszta debilnie powtarza.
            Lubię Martę, byłem w Barze we Wrocławiu, miałem przyjemność ją poznac i
            zamienić kilka zdań i uważam, że jest to bardzo ładna dziewczyna, a telewizja
            nie pokazuje nawet dziesiątej części Jej urody. To, że dziewczyna jest
            inteligentna to może być problemem dla gości portalu bar.interia.pl - od
            forumowiczów Gazety wymagam ciut więcej - nie chwalenie, nie wchodzenia w dupę,
            ale konstruktywnych uwag. Tekst pod tytułem - pewmnie nie bo ma cellulitis
            wymagał pewnie długiego myślenia.
            • ruda_szczurka Re: Marta 30.11.04, 11:43
              Tekst pod tytułem - pewmnie nie bo ma cellulitis
              > wymagał pewnie długiego myślenia.

oczywiscie - pewnie 3 dni sprawdzal jak sie to slowo pisze :)
              • Gość: ryter Re: Marta IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.11.04, 18:07
                każda z was ma cellulitis, puste kwoki, przez co męża szukać próżno, a już
                znalezionego zadowolić trudno.
    • Gość: feame Re: Rumunka rlzzz IP: *.chello.pl 30.11.04, 11:22
      Tez uwazam, ze Marta jest, niestety, rasistka. Pamietacie, jak poufale
      zapytala Karoline, zeby powiedziala szczerze "czy taki facet jest w jej
      klimacie"?
      Karolina, wystraszona: "no co ty!" A ten chichot Marty moim zdaniem byl oblesny.

W sumie nie ma co sie dziwic, bo wiekszosc spoleczenstwa polskiego tak sie
      zachowuje:(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka