Dodaj do ulubionych

KTO TO JEST? (NDINZ)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:35
po długiej przerwie postanowiłam podczas obiadu zerknąć na chałturę w/w i...
omal nie udławiłam się kawałkiem pieczeni, kiedy pojawił się na ekranie.
opis:
mężczyzna z ciemnymi włosami, brodą, niewysoki, silnie zbudowany, ma wspaniały
głos.
KTO TO JEST??
Oglądających proszę o pomoc, a scenarzystę o niepozbywanie się tego aktora!!
pozrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: scheacker@interia Re: KTO TO JEST? (NDINZ) IP: 82.177.67.* 28.11.04, 20:34
      Chyba chodzi o doktora Latoszka - granego przez Bartosza Opanie - wporzo
      ziomal, jest hmm lekarzem, pracował na wsi jako wiejski lekarz. www.nadobre.pl
      Bo to chyba on nim mówisz
    • Gość: lara Re: KTO TO JEST? (NDINZ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:44
      Latoszek nie ma brody :-)
      Karolce chodzi pewnie o doktora Sambora - szwarc charakter tego lukrowatego
      serialiku wmanewrowanego do akcji przez mafię rękoma mecenasa Depczyka. Nie
      mogę już patrzeć na siąpającą Zosię, zaciśnięte szczęki Jakuba tudzież
      Julki...Od przyszłego tygodnia nie oglądam.
      • Gość: karolka Re: KTO TO JEST? (NDINZ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:51
        szczerze mówiąc nie wiem, bo usłyszałam tylko jak podniesionym(cudownym) głosem
        mówi do kuby:"proszę nie podwazać moich kompetencji", czy coś takiego..
    • Gość: zoe Re: KTO TO JEST? (NDINZ) IP: *.chello.pl 28.11.04, 21:01
      to przeciez Doktor Zlo!ale wlasciwie to dlaczego tutaj tak wiele forumowiczow
      sie nim zachwyca?jest po maxie antypatyczny :/
      • Gość: karolka Re: KTO TO JEST? (NDINZ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:09
        nieee, chodzi Ci o wygląd??
        • zoe82 Re: KTO TO JEST? (NDINZ) 28.11.04, 21:15
          o wyglad, o zachowanie, humor ... irytujaca postac :/
          • Gość: karolka Re: KTO TO JEST? (NDINZ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:22
            chyba taki ma być...skoro to czarny charakter. aktor gra go przekonująco w
            każdym razie.
            no nic, może zreryfikuję poglądy za jakiś czas, na razie lubię go, bo jest 100
            razy bardziej wyrazisty niż pozostostali pantoflarze w tym serialu razem wzięci.
            • Gość: karolka KIM ON JEST?? przepraszam za gafę, boszz,wstydzę s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:52
            • Gość: bad man Re: KTO TO JEST? (NDINZ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:27
              kurna,czy wszystkie niewiasty dostają amoku na widok tego gościa?nawiasem
              mówiąc moja dziewczyna też!!
    • lunatica to 28.11.04, 21:48
      Radosław Krzyżowaski
      aktor teatru im. J. Słowackiego w Krakowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka