Gość: milena IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 18:58 Super wywiad!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pointer nic ciekawego...... IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.05.02, 21:10 akurat ja nic super w tym wywiadzie nie widze...... potwierdził jedynie moje przypuszczenia co do Agnieszki, że jest bardzo niedojrzała i infantylna - w jakiejś części można to zrzucić na jej nieciekawą sytuacje rodzinną, ale tylko w części. Biedaczka myślała, że swiat do niej należy i tylko ona się liczy a inni to tylko tło dla jej fanaberii ..... Dobrze, że zrozumiała (przynajmniej z treści wywiadu to wynika), że tak nie jest i że nie wszystko jest takie proste jak się nam wydaje. W domu BB starsznie mnie denerwowała swoim egocentryzmem i perfidią - z drugiej strony, wiem, że tak naprawdę to bardzo nieszczęśliwa i samotna osoba..... i nawet mi jej żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: nic ciekawego...... IP: *.telia.com 17.05.02, 00:13 Najpierw blotem obrzucil a potem wspolczuje. Molodiec, gieroj.. Odpowiedz Link Zgłoś