Gość: Iga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:21 Co sądzicie o tym serialu. Wprawdzie dzisiaj ostatni odcinek ale uważam, że był rewelacyjny. Nareszcie Trójka coś sensownego puściła. Mam nadzieję, że zobaczymy również drugą serię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j.w. Re: Elisa z Rivimbrosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:02 Czy nikt nie oglądał tego serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: Elisa z Rivimbrosy IP: *.chello.pl 23.01.05, 21:05 A kto normalny w weekend w porze nadawania tego dzieła gnuśnieje przed TV?? Odpowiedz Link Zgłoś
rangarok1 Re: Elisa z Rivimbrosy 24.01.05, 00:17 Obejrzałem kilka odcinków, mogliby go powtórzyć zamiast klanu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Elisa z Rivimbrosy IP: *.radioeska.pl 24.01.05, 07:21 ja ogladalam! i rzeczywisicie, milo sie go ogladalo, zwlaszcza,byl inny niz wszystkie:) serial ten cieszyl sie ogromna popularnoscia we Wloszech ... naszla mnie tez taka refleksja, czy w Polsce mozna byloby zrobic fabularny, film kosiumowy? hmmm..... a mam kolege, ktory jest podobny do Fabrizia :-) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Elisa z Rivimbrosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:48 Obejrzalam kilka odcinków bo po pierwszym doszłam do wniosku że to taka włoska Trędowata. PO za tym to taka bohaterka w stylu "ta co musi robić duże kroki". Dlaczego ? Ano dlatego żeby móc przejśc przez te wszystkie męskie zwłoki które ścielą sie jej do stóp. Ładne kostiumy , scenografia, piękny ten siwek na którym jeżdzi hrabia i to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Elisa z Rivombrosy IP: *.chello.pl 24.01.05, 19:20 Ogladalam prawie caly serial - 20 odcinkow (bylo 26). Faktycznie włoska Tredowata ale z XVIII w. Intrygi, spisek, kostiumy, dobra muzyka.... Film przyjemny, kilka bardzo dobrych dramatycznych odcinkow, w sumie fajnie sie ogladalo. Sporo uproszczen i naiwnosci (zwlaszcza zakonczenie troche rozczarowalo) ale nie zaluje ze ogladalam i bedzie mi przykro, ze sie skonczyl. Czy ktos slyszal o kontynuacji ? Hmmm Fabricio calkiem byl do rzeczy ;) Strona filmu: www.elisadirivombrosa.tv/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Elisa z Rivombrosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:01 a jakie bylo zakonczenie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keiko Re: Elisa z Rivombrosy IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.01.05, 22:00 no właśnie- jak się skończyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goniec Re: Elisa z Rivombrosy IP: *.chello.pl 24.01.05, 22:03 Oczywiscie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś