Dodaj do ulubionych

Paweł "Mr Jedi" Musiałowski. Koń to nie pies

IP: 83.168.104.* 18.02.05, 13:49
Chyba były naczelny, zdaje się że jego pismo upadło.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaneda Re: Paweł "Mr Jedi" Musiałowski. Koń to nie pies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:24
      Mr Jedi - jesteś WIELKI:)jak dla mnie jest to osoba, która wprowadziła wiele
      osób w świat mangi i anime:)wtym równiez i mnie:P
      • kleoo Paweł "Mr Jedi" Musiałowski. 19.02.05, 18:20
        Kawaii wcale ne upadło, zdarzył się mały szfindel i tak teraz jest MANGAzyn a
        Kawaii znacznie obniżyło loty, ale początek był piękny. Ja jestem pokoleniem
        wychowanym na Sailor Moon i z łeska w oku wspominam tamte czasy, nadal
        interesuje sie tematyką mangi i anime i kupuje tytuły dostepne na naszym
        malutkim rynku, ale wtedy to było co innego^^ ciekawe kto jeszcze pamięta Hotaru
        no Haka, Candy Candy, Robin Hooda, Anet.
        a Mr Jedi widziałam kiedys na konwencie jak miałam 16 lat, ale to było
        przeżycie^_^ szkoda ze nie udało mi sie z nim pogadać
        • Gość: Grim Re: Paweł "Mr Jedi" Musiałowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 11:42
          Pamiętam, że pierwszy raz przeczytałem o anime jeszcze w Secret Service
          (magazynie dla graczy), tylko że tamten koleś nazywał się chyba Mr.Root. Ten
          dział trohę wkurzał graczy, zwłascza kiedy pisali o jakichś babskich
          produkcjach, ale wszyscy sie przyzwyczaili i dzięki niemu załapali co to maga i
          anime, no i dowiedzieli się, że wielkich robotów nie wymyślili amerykanie tylko
          japończycy:)))
          • Gość: kleo Re: Paweł "Mr Jedi" Musiałowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:58
            tak też czytałam Secret Servis a Mr. Root należał do ekipy Kawii z tego co wiem
            to obecnie tworzy MANGAzyn
            pozdrawiam
            • Gość: młoda Re: Paweł "Mr Jedi" Musiałowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 10:43
              a ja go z cd-action pamiętam jak ze smuglerem action redaction prowadzili <lol> :D
              • Gość: anathema Re: Paweł "Mr Jedi" Musiałowski. IP: 81.219.126.* 22.02.05, 02:30
                heh, Mr Jedi to wielki człek :) tylko sie teraz niezle porobilo. Kawaii jest
                straszne i przestałam je kupować (w ogóle wstyd mówić, że to jest Kawaii), a
                Mangazyn upadł. Załamać się można. Wspominam cudowne czasy Sailor Moon i DB,
                kiedy to Kawaii było moją odskocznią i biblią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka