atomowy 05.09.02, 18:40 TELE 5 i Monika Luft... Oglądacie może na TELE 5 program "Dzień z gwiazdą"? Program ten prowadzi Monika Luft w którym cały dzień spędza z daną gwiazdą... polecam! Obejrzyjcie i wyraźcie swoją opinię na ich temat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Orchidea Re: Tele 5 z Moniką Luft... ! IP: *.pl 05.09.02, 18:56 Jak dla mnie ta cała Tele 5 to jedne wielkie dno,no ale jakby wszyscy juz wiedzą w jakim naprawdę celu założono tę stację.Co do dnia z gwiazdą-widziałam kilka odcinków,nie powaliły mnie na kolana-bardzo kiepskie zdjęcia i operator, merytorycznie też nic interesującego-gwiazdy często mówią nie na temat i nudno, wypowiedzi są za długie,a Monika- jak Monika.Ani ziębi,ani grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: Tele 5 z Moniką Luft... ! 05.09.02, 19:02 jej facjata wprawia mnie w podły nastrój. Musiała uciekać z TVP po zmianie rządu i znalazła ciepłe gnazdko w 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomowy Re: Tele 5 z Moniką Luft... ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 07:34 Mówcie co chcecie mnie odpowiada... Monika oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś