Gość: jasmina IP: *.polanka2.kom-net.pl 29.12.02, 21:44 Kazik Staszewski pisze genialne felietony w gazecie wyborczej ;p Co tydzień czytam z ciekawością , słuchając przy tym jego muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: coolt Re: KAZIK STASZEWSKI IP: *.rmf.mtl.pl 29.12.02, 22:26 może felietony nie są aż takie genialne ale Kazika słucham nałogowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: KAZIK STASZEWSKI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 13:49 Muzyk znakomity ,felietony średnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: KAZIK STASZEWSKI IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 30.12.02, 14:06 Gość portalu: fan? napisał(a): > Muzyk znakomity ,felietony średnie. Może i średnie, ale z pewnością zabawne. Czytając o jego awersji do ryb nieźle się usmiałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: KAZIK STASZEWSKI IP: *.acn.pl 31.12.02, 00:20 A ja lubie kapele Kazika, ale te felietony sa dla mnie beznadziejne. Nie wiem po co facet w ogole to to pisze, takie bzdety napisalby kazdy z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek1 Re: KAZIK STASZEWSKI 31.12.02, 01:17 Ostatni felieton o spędzaniu sylwestra jest moim zdaniem bardzo trafny. Fajnie pisze. Tak od siebie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś