Dodaj do ulubionych

Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....)))

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 23:00
Co wy chcecie oglądać po odejściu Irka.
PAMPERSÓW????Oprócz Irka reszta to lalusie-
wcale sie nie zdziwie jak do finału dojdzie
Kubusia, Buchaczowa.....Marzenka-która rozumem
nie grzeszy i potrafi tylko te miny walić.
Oprócz Irka nikt tam nie ma wlasnego zdania!!!!
PAMPERSY!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: iga Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 23:06
      Nie pozostaje mi nic tylko pogratulować gustu.
      • Gość: robbeb Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.chello.pl 05.11.01, 23:14
        Na temat gustu się nie rozmawia. Jeżeli ci się czyjś nie podoba, to twoja
        sprawa i nie musisz się tym chwalić.
        • Gość: iga Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 23:49
          Gość portalu: robbeb napisał(a):

> Na temat gustu się nie rozmawia. Jeżeli ci się czyjś nie podoba, to twoja
          > sprawa i nie musisz się tym chwalić.
          na temat swojego gustu,o ilę się nie mylę nic w tym wątku nie pisałam.
          A co, własnego gustu juz nie można mieć???

• Gość: Polak czy ten wątek założył Polak? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 23:51
            • Gość: iga Re: czy ten wątek założył Polak? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 23:55
              Polak - chyba nie, ale może kosmita
              • Gość: gacek Re: czy ten wątek założył Polak? IP: 134.65.209.* 06.11.01, 14:15
                czy coś Ci sie nie podoba w kosmitach ?
              • Gość: Matrix Re: czy ten wątek założył Polak? IP: *.czestochowa.top.pl 07.11.01, 13:31
                Dlaczego nie Polak-koles poprostu wyrazil opinie na ten temat.Irek byl kolesiem
                ktory nie bal sie wyrazic swego ja a reszta to tresowane malpki.A w naszym
                kraju jest ich coraz wiecej.Minely czasy manifestu i walki o niepodleglosc i
                wspolny interes Polakow.......
          • Gość: robbeb Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.chello.pl 05.11.01, 23:54
            Przeczytaj dokładnie co napisałem. Coś mi się wydaje, że na siłe starasz się
            zaistnieć na tym forum.
          • Gość: iga Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 00:20
            Gość portalu: iga napisał(a):

> Gość portalu: robbeb napisał(a):
            >
            > > Na temat gustu się nie rozmawia. Jeżeli ci się czyjś nie podoba, to twoja
            > > sprawa i nie musisz się tym chwalić.
            > na temat swojego gustu,o ilę się nie mylę nic w tym wątku nie pisałam.
            > A co, własnego gustu juz nie można mieć???

Uwaga! Tłumaczę. Na zdanie :Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....)))
            Odpowiedziałam. Nie pozostaje mi nic tylko pogratulować gustu. A to znaczy, że
            nie akceptuję Irka i jego kretyńskiego zachowania jako normy bycia dla wszystkich
            Polaków - czyt. "kwestia gustu". Jeden lubi zapach pomarańczy, a drugi jak mu
            nogi śmierdzą.

• Gość: zuza Nietzsche IP: 217.97.234.* 06.11.01, 17:18
          "Powiadacie, że na temat gustów i smaków spierać się niepodobne? Ależ wszelkie
          życie jest waśnią o gusty i o smaki." Friedrich Nietzsche
    • Gość: facet 26 Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 00:22
      Nic dodac nic ujac.Bez Irka nie ma BB.Ale boje sie ze jednak tym dewotkom co
      wysylaja smsy i dzwonia na audiotele bardziej odpowiada jurek-sikawka.A wtedy
      kasuje tvn z telewizora
      • Gość: Geralt Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 08:17
        Nominacja Irka i Jurka jest ciekawa przede wszystkim dlatego, że obaj są
        postaciami niezwykle niejednoznacznymi. Od razu jasno deklaruję się że
        satysfakcję sprawi mi odejście każdego z nich, bo każdego z nich nie akceptuję
        z innych powodów. Do rzeczy jednak. Jurek w mojej ocenie gra o wszystko.Jego
        nie interesuje sława bez głównej wygranej. Takie założenie powoduje, że musi
        przyjąć plan gry na cały program. Myślę że stara się grać zmodyfikowaną rolę
        Janusza. Różnica jednak polega na tym że jest w mojej ocenie mnie wiarygodny.
        Rozpatrzmy jego dobre strony.
        Jest przystojny, stara się wypowiadać niezwykle "miękko" i niekontrowersyjnie,
        może się podobać kobietom, wygrywał już nominacje.
        A teraz złe: mało naturalny,bark zdecydowanych i jasnych poglądów, może być
        postrzegany jako osoba fałszywa.
        Bilans jest chyba na remis.
        Z Irkiem jest podobnie. Do zalet można zaliczyć: nietuzinkowość i specyficzną
        oryginalność, i chyba mówienie tego co myśli w przeciwieństwie do innych
        mieszkańców BB.
        Wady: zbytnia chęć zwrócenia na siebie uwagi (paznokcie i stroje !!!), ciągłe
        konstruowanie rozmów wokół własnej osoby, psychika.
        Bilans jest równie niejednoznaczny jak poprzednio.
        Trudno wyrokować kto zwycięży tym bardziej że nie znamy kolejnych manipulacji
        TVN w obecnym tygodniu no i gusta internautów nie przekładaja się idealnie na
        gusta dzwoniących i esemesujących.Zobaczymy.
        Irek o usposobieniu dziecka i schizofrenika ale mówiący co myśli czy też Jurek
        przystojny i męski bez własnego zdania.
        • Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 09:22
          Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Nominacja Irka i Jurka jest ciekawa przede wszystkim dlatego, że obaj są
          > postaciami niezwykle niejednoznacznymi. Od razu jasno deklaruję się że
          > satysfakcję sprawi mi odejście każdego z nich, bo każdego z nich nie akceptuję
          > z innych powodów. Do rzeczy jednak. Jurek w mojej ocenie gra o wszystko.Jego
          > nie interesuje sława bez głównej wygranej. Takie założenie powoduje, że musi
          > przyjąć plan gry na cały program. Myślę że stara się grać zmodyfikowaną rolę
          > Janusza. Różnica jednak polega na tym że jest w mojej ocenie mnie wiarygodny.
          > Rozpatrzmy jego dobre strony.
          > Jest przystojny, stara się wypowiadać niezwykle "miękko" i niekontrowersyjnie,
          > może się podobać kobietom, wygrywał już nominacje.
          > A teraz złe: mało naturalny,bark zdecydowanych i jasnych poglądów, może być
          > postrzegany jako osoba fałszywa.
          > Bilans jest chyba na remis.
          > Z Irkiem jest podobnie. Do zalet można zaliczyć: nietuzinkowość i specyficzną
          > oryginalność, i chyba mówienie tego co myśli w przeciwieństwie do innych
          > mieszkańców BB.
          > Wady: zbytnia chęć zwrócenia na siebie uwagi (paznokcie i stroje !!!), ciągłe
          > konstruowanie rozmów wokół własnej osoby, psychika.
          > Bilans jest równie niejednoznaczny jak poprzednio.
          > Trudno wyrokować kto zwycięży tym bardziej że nie znamy kolejnych manipulacji
          > TVN w obecnym tygodniu no i gusta internautów nie przekładaja się idealnie na
          > gusta dzwoniących i esemesujących.Zobaczymy.
          > Irek o usposobieniu dziecka i schizofrenika ale mówiący co myśli czy też Jurek
          > przystojny i męski bez własnego zdania.

Cześć "Białowłosy" !!!
          Też z niecierpliwością czekam na film. U nas wchodzi do kin 09.11. Lecę jak
          najszybciej. Oglądałam urywki, i powiem ci, że nie bardzo podobają mi się efekty
          specjalne. No ale nasi spece w dziedzinie, dopiero raczkują. Natomiast
          charakteryzacja Żebrowskiego jako Wiedźmina jest genialna. Do tej pory nie
          przepadałam za Żebrowskim, ale teraz, zobaczymy ?

Wracając do BB.
          O Irku już się (na razie) nie będę wypowiadać. Powiedziałam, a właściwie
          napisałam dosyć. Może później.
          Co do Jurka, to do białej gorączki doprowadza mnie ten jego mentorski ton.
          Przystojny, może ? Nie w moim typie. Taki trochę cukierkowaty.
          Rzeczywiście, może być ciekawie w najbliższą niedzielę, lecz osobiście uważam, że
          jednak wyjdzie Jurek, nawet wbrew temu, jakoby miał większe poparcie. Podobno
          uzyskał mniejszy procent głosów, czy rzeczywiście, wszystko się okaże ?
          Ja chciałabym żeby wyleciał Irek. A ty ?

Pozdrawiam. Nala
          • Gość: Geralt Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 09:58
            Gość portalu: Nala napisał(a):

>
            > Cześć "Białowłosy" !!!
            > Też z niecierpliwością czekam na film. U nas wchodzi do kin 09.11. Lecę jak
            > najszybciej. Oglądałam urywki, i powiem ci, że nie bardzo podobają mi się efekt
            > y
            > specjalne. No ale nasi spece w dziedzinie, dopiero raczkują. Natomiast
            > charakteryzacja Żebrowskiego jako Wiedźmina jest genialna. Do tej pory nie
            > przepadałam za Żebrowskim, ale teraz, zobaczymy ?
            >
            > Wracając do BB.
            > O Irku już się (na razie) nie będę wypowiadać. Powiedziałam, a właściwie
            > napisałam dosyć. Może później.
            > Co do Jurka, to do białej gorączki doprowadza mnie ten jego mentorski ton.
            > Przystojny, może ? Nie w moim typie. Taki trochę cukierkowaty.
            > Rzeczywiście, może być ciekawie w najbliższą niedzielę, lecz osobiście uważam,
            > że
            > jednak wyjdzie Jurek, nawet wbrew temu, jakoby miał większe poparcie. Podobno
            > uzyskał mniejszy procent głosów, czy rzeczywiście, wszystko się okaże ?
            > Ja chciałabym żeby wyleciał Irek. A ty ?
            >
            > Pozdrawiam. Nala

Cześć Nala
            Ja też czekam z niecierpliwością na film. Widiałem tylko reklamy w TV i tam
            efekty wydawały mi się (jak na Naszych) niezłe. Faktem jednak jest że trudno się
            ocenia po kilkunastu sekundach zwiastuna. Zobaczymy. Mnie tez podoba się
            Żebrowski. Jedyne co mi się nie podoba to niewykorzystanie otoczki filmu.
            Wszedłem na baner reklamowy Wiedźmina i czytam tam że można kupic gadżety.
            Wchodzę tam żeby pooglądać. No i srodze się zawiodłem : figurka za 6 zł (pewnie 2
            cm) 2 rodzaje plakatów po 10 zł/szt. i coś tam jeszcze. Kiepsko. W USA czy
            Japonii przy takiej okazji można kupić figurki, biżuterię(czy nie fajna byłaby z
            głową wilka ala Geralt) a u nas taka lipa. Niektóre gry komputerowe mają lepsza
            promocję. Po filmie rozumiem że dzielimy się wrażeniami. Jeśli uda mi się
            wyciągnąć moją małżonkę to mam nadzieję że niedługo zobaczę Wiedźmina.

Co do BB to spiskowa teoria dziejów wskazywała by że Jurek musi paść (Irek jako
            ten kontrowersyjny nabija widownię) ale... mam nieodparte wrażenie że Jurek ma
            jeszcze jedną cechę która upadabnia go do Alicji. Mam na myśli nagraną
            grupę "smsowców". To jest coś czego lekceważyć nie wolno. Nie mogę tego poprzeć
            faktami ale tak mi podpowiada wiedźmińskie przeczucie...
            Pozdrawiam Geralt
            • Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 10:39

>
              > Cześć Nala
              > Ja też czekam z niecierpliwością na film. Widiałem tylko reklamy w TV i tam
              > efekty wydawały mi się (jak na Naszych) niezłe. Faktem jednak jest że trudno si
              > ę
              > ocenia po kilkunastu sekundach zwiastuna. Zobaczymy. Mnie tez podoba się
              > Żebrowski. Jedyne co mi się nie podoba to niewykorzystanie otoczki filmu.
              > Wszedłem na baner reklamowy Wiedźmina i czytam tam że można kupic gadżety.
              > Wchodzę tam żeby pooglądać. No i srodze się zawiodłem : figurka za 6 zł (pewnie
              > 2
              > cm) 2 rodzaje plakatów po 10 zł/szt. i coś tam jeszcze. Kiepsko. W USA czy
              > Japonii przy takiej okazji można kupić figurki, biżuterię(czy nie fajna byłaby
              > z
              > głową wilka ala Geralt) a u nas taka lipa. Niektóre gry komputerowe mają lepsza
              >
              > promocję. Po filmie rozumiem że dzielimy się wrażeniami. Jeśli uda mi się
              > wyciągnąć moją małżonkę to mam nadzieję że niedługo zobaczę Wiedźmina.
              >
              > Co do BB to spiskowa teoria dziejów wskazywała by że Jurek musi paść (Irek jako
              >
              > ten kontrowersyjny nabija widownię) ale... mam nieodparte wrażenie że Jurek ma
              > jeszcze jedną cechę która upadabnia go do Alicji. Mam na myśli nagraną
              > grupę "smsowców". To jest coś czego lekceważyć nie wolno. Nie mogę tego poprzeć
              >
              > faktami ale tak mi podpowiada wiedźmińskie przeczucie...
              > Pozdrawiam Geralt

Cześć, to znowu ja.
              Oby cię wiedźmińskie przeczucie nie myliło. Jak pisałam Jurka nie lubię, ale Irka
              wprost nie znoszę. Po prostu nie toleruję chamstwa i prostactwa, w
              przeciwieństwie do (jak się okazuje) większości społeczeństwa??? na tym forum.
              Inna rzecz, że jak nie teraz, to może w konfrontacji z Agnieszką, Wojtkiem czy
              Davidem ? Oby !!!

P.S.
              Byłam na stronie Wiedźmina, mnie się podobała.
              Czy czekasz z równą niecierpliwością na "Władcę Pierścieni", bo ja tak ???
              Jestem pewna, że będzie dużo lepiej zrobiony (wiadomo dlaczego) i na pewno będzie
              miał o wiele lepszą reklamę i w ogóle całą oprawę !
              Nala.
              • Gość: Geralt Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 11:23
                >
                > Cześć, to znowu ja.
                > Oby cię wiedźmińskie przeczucie nie myliło. Jak pisałam Jurka nie lubię, ale Ir
                > ka
                > wprost nie znoszę. Po prostu nie toleruję chamstwa i prostactwa, w
                > przeciwieństwie do (jak się okazuje) większości społeczeństwa??? na tym forum.
                > Inna rzecz, że jak nie teraz, to może w konfrontacji z Agnieszką, Wojtkiem czy
                > Davidem ? Oby !!!
                >
                > P.S.
                > Byłam na stronie Wiedźmina, mnie się podobała.
                > Czy czekasz z równą niecierpliwością na "Władcę Pierścieni", bo ja tak ???
                > Jestem pewna, że będzie dużo lepiej zrobiony (wiadomo dlaczego) i na pewno będz
                > ie
                > miał o wiele lepszą reklamę i w ogóle całą oprawę !
                > Nala.

Cześ Nala

Najpierw BB
                pełna zgoda co do oceny tego osobnika. Przykre jest tylko to że jako jeden z
                niewielu często mówi to co myśli. Ja kibicuję Dawidowi. Podoba mi się jego pogląd
                na świat że ciężką pracą można wiele osiągnąć po za tym jest porządnym gościem.

Strona Wiedźmina jest OK, nie podobało mi się tylko że nie wykorzystują kultu
                który wiedźminowi towarzyszy.
                Władcę pierścieni oczywiście też chcę obejrzeć. Efekty mogą być fantastyczne.
                Przyznam się jednak że jestem jeszcze przed lekturą Tolkiena. Korciło mnie żeby
                kupić pierwszy tom ale w księgarni były do wyboru albo z ilustracjami za
                koszmarną cenę albo 1 tom bez ale za to nie wiadomo kiedy będzie następny.
                Chciałbym mieć całą trylogię (nie mylę się chyba) ale nie czekać na następny tom
                kilka miesięcy.
                Twój nick też ma jakieś "oparcie" w literaturze (jeśli można wiedzieć
                oczywiście) ?
                • Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 11:58

>
                  > Cześ Nala
                  >
                  > Najpierw BB
                  > pełna zgoda co do oceny tego osobnika. Przykre jest tylko to że jako jeden z
                  > niewielu często mówi to co myśli. Ja kibicuję Dawidowi. Podoba mi się jego pogl
                  > ąd
                  > na świat że ciężką pracą można wiele osiągnąć po za tym jest porządnym gościem.
                  >
                  > Strona Wiedźmina jest OK, nie podobało mi się tylko że nie wykorzystują kultu
                  > który wiedźminowi towarzyszy.
                  > Władcę pierścieni oczywiście też chcę obejrzeć. Efekty mogą być fantastyczne.
                  > Przyznam się jednak że jestem jeszcze przed lekturą Tolkiena. Korciło mnie żeby
                  >
                  > kupić pierwszy tom ale w księgarni były do wyboru albo z ilustracjami za
                  > koszmarną cenę albo 1 tom bez ale za to nie wiadomo kiedy będzie następny.
                  > Chciałbym mieć całą trylogię (nie mylę się chyba) ale nie czekać na następny to
                  > m
                  > kilka miesięcy.
                  > Twój nick też ma jakieś "oparcie" w literaturze (jeśli można wiedzieć
                  > oczywiście) ?

Zaczynając od BB.
                  Ja od początku kibicuję Wojtkowi. Lubię ten typ. Trochę mi ostatnio podpadł, ale
                  mu wybaczam !!! A co ???
                  Davidek jest bardzo sympatyczny, ale trochę nie może się odnaleźć. Też go lubię.

Co do Władcy Pierścieni (masz rację, to trylogia) to polecam, polecam. Najlepiej
                  zacząć od "Hobbita" ("Czyli tam i z powrotem", tak brzmi pełny tytuł, albo
                  podobnie, nie pamiętam), nie widziałam wprawdzie już od dawno Hobbita w
                  księgarniach, ale na pewno gdzieś go znajdziesz. Jak przeczytasz Hobbita, to
                  będziesz się lepiej orientował w temacie, czytając całą trylogię. Warto.
                  A tak w ogóle, to Sapkowski trochę (a może nawet więcej niż trochę) wzorował się
                  właśnie na Tolkienie. Zresztą, jak będziesz czytał "Władcę Pierścieni", to sam
                  się zorientujesz o czym mówię (piszę). Przeczytaj koniecznie. Podyskutujemy.
                  Pozdrawiam. Nala.
                  • Gość: Geralt Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 12:41

> Gość portalu: Geralt napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > Cześ Nala
                    > >
                    > > Najpierw BB
                    > > pełna zgoda co do oceny tego osobnika. Przykre jest tylko to że jako jeden
                    > z
                    > > niewielu często mówi to co myśli. Ja kibicuję Dawidowi. Podoba mi się jego
                    > pogl
                    > > ąd
                    > > na świat że ciężką pracą można wiele osiągnąć po za tym jest porządnym goś
                    > ciem.
                    > >
                    > > Strona Wiedźmina jest OK, nie podobało mi się tylko że nie wykorzystują ku
                    > ltu
                    > > który wiedźminowi towarzyszy.
                    > > Władcę pierścieni oczywiście też chcę obejrzeć. Efekty mogą być fantastyc
                    > zne.
                    > > Przyznam się jednak że jestem jeszcze przed lekturą Tolkiena. Korciło mnie
                    > żeby
                    > >
                    > > kupić pierwszy tom ale w księgarni były do wyboru albo z ilustracjami za
                    > > koszmarną cenę albo 1 tom bez ale za to nie wiadomo kiedy będzie następny.
                    >
                    > > Chciałbym mieć całą trylogię (nie mylę się chyba) ale nie czekać na następ
                    > ny to
                    > > m
                    > > kilka miesięcy.
                    > > Twój nick też ma jakieś "oparcie" w literaturze (jeśli można wiedzieć
                    > > oczywiście) ?
                    >
                    >
                    > Zaczynając od BB.
                    > Ja od początku kibicuję Wojtkowi. Lubię ten typ. Trochę mi ostatnio podpadł, al
                    > e
                    > mu wybaczam !!! A co ???
                    > Davidek jest bardzo sympatyczny, ale trochę nie może się odnaleźć. Też go lubię
                    > .
                    >
                    > Co do Władcy Pierścieni (masz rację, to trylogia) to polecam, polecam. Najlepie
                    > j
                    > zacząć od "Hobbita" ("Czyli tam i z powrotem", tak brzmi pełny tytuł, albo
                    > podobnie, nie pamiętam), nie widziałam wprawdzie już od dawno Hobbita w
                    > księgarniach, ale na pewno gdzieś go znajdziesz. Jak przeczytasz Hobbita, to
                    > będziesz się lepiej orientował w temacie, czytając całą trylogię. Warto.
                    > A tak w ogóle, to Sapkowski trochę (a może nawet więcej niż trochę) wzorował si
                    > ę
                    > właśnie na Tolkienie. Zresztą, jak będziesz czytał "Władcę Pierścieni", to sam
                    > się zorientujesz o czym mówię (piszę). Przeczytaj koniecznie. Podyskutujemy.
                    > Pozdrawiam. Nala.

Rozumiem że podobieństwo polega na tym że akcja rozgrywa się w świecie fantasy?
                    Masz rację przeczytam to pogadamy. Nie uważasz a propos 5 ksiągu sapkowskiego że
                    zakończenie ostatniego tomu a właściwie ostatni tom są najgorsze ze wszystkich
                    części?
                    Jakoś 2 tomy opowiadań a potem 4 części pięcioksiągu czytało mi się przyjemniej.
                    No i czy nie zawiodłaś się troszkę na zakończeniu?
                    Co do BB to Wojtek jawi mi się jako pozytywna postać. Troszkę podpadł przy akcji
                    z piłką ale jest dobrym człekiem.Nie moge tylko kompletnie domyśleć się po co on
                    tam poszedł? Co myślisz?
                    No i co tam z tym Twoim nickiem? Tajemnica?
                    • Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 12:57

> Rozumiem że podobieństwo polega na tym że akcja rozgrywa się w świecie fantasy?
                      > Masz rację przeczytam to pogadamy. Nie uważasz a propos 5 ksiągu sapkowskiego ż
                      > e
                      > zakończenie ostatniego tomu a właściwie ostatni tom są najgorsze ze wszystkich
                      > części?
                      > Jakoś 2 tomy opowiadań a potem 4 części pięcioksiągu czytało mi się przyjemniej
                      > .
                      > No i czy nie zawiodłaś się troszkę na zakończeniu?
                      > Co do BB to Wojtek jawi mi się jako pozytywna postać. Troszkę podpadł przy akcj
                      > i
                      > z piłką ale jest dobrym człekiem.Nie moge tylko kompletnie domyśleć się po co o
                      > n
                      > tam poszedł? Co myślisz?
                      > No i co tam z tym Twoim nickiem? Tajemnica?

Zgadzam się z Tobą. Mnie też najmniej podobał się tom ostatni. Mam wrażenie, że
                      panu Sapkowskiemu wyczerpały się pomysły.
                      Mój nick jest zaczerpnięty z literatury dziecięcej. W którymś z tłumaczeń Króla
                      Lwa była lwiczka Nala. Stąd pomysł na nicka.
                      • Gość: Geralt Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 13:16

>
                        > > Rozumiem że podobieństwo polega na tym że akcja rozgrywa się w świecie fan
                        > tasy?
                        > > Masz rację przeczytam to pogadamy. Nie uważasz a propos 5 ksiągu sapkowski
                        > ego ż
                        > > e
                        > > zakończenie ostatniego tomu a właściwie ostatni tom są najgorsze ze wszyst
                        > kich
                        > > części?
                        > > Jakoś 2 tomy opowiadań a potem 4 części pięcioksiągu czytało mi się przyje
                        > mniej
                        > > .
                        > > No i czy nie zawiodłaś się troszkę na zakończeniu?
                        > > Co do BB to Wojtek jawi mi się jako pozytywna postać. Troszkę podpadł przy
                        > akcj
                        > > i
                        > > z piłką ale jest dobrym człekiem.Nie moge tylko kompletnie domyśleć się po
                        > co o
                        > > n
                        > > tam poszedł? Co myślisz?
                        > > No i co tam z tym Twoim nickiem? Tajemnica?
                        >
                        > Zgadzam się z Tobą. Mnie też najmniej podobał się tom ostatni. Mam wrażenie, że
                        >
                        > panu Sapkowskiemu wyczerpały się pomysły.
                        > Mój nick jest zaczerpnięty z literatury dziecięcej. W którymś z tłumaczeń Króla
                        >
                        > Lwa była lwiczka Nala. Stąd pomysł na nicka.

Fajny pomysł w efekcie nick ładny.
                        Wracając do BB jak myślisz co spowodowało że Wojtek poszedł do BB.
                        Kompletnie mi to nie pasuje w kontekście jego chorego dziecka.

• Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 13:55

> Fajny pomysł w efekcie nick ładny.
                          > Wracając do BB jak myślisz co spowodowało że Wojtek poszedł do BB.
                          > Kompletnie mi to nie pasuje w kontekście jego chorego dziecka.

Wiesz, nie zastanawiałam się nad tym ?
                          Tzn. chyba wczoraj lub może wcześniej, nie pamiętam, padło takie pytanie,
                          skierowane właśnie do Wojtka. Powiedział że z ciekawości, żeby się sprawdzić?????
                          i właśnie z myślą o dzieciach. Chyba mówił szczerze, w końcu przecież się nie
                          krygował i nie wykręcał od odpowiedzi. Zresztą co miał powiedzieć ?
                          Gdyby powiedział coś innego, zaraz by wszyscy krzyczeli że mówi nieszczerze. Inna
                          rzecz, był pierwszą osobą do której było skierowane to pytanie, z jednej strony
                          miał najtrudniej, inni poszli za ciosem.
                          Tak więc wychodzi na to, że jednak dla dziecka ?
                          Zaraz się zaczną krzyki, jaki to on bogaty, bo ma dom, sklep i w ogóle. Smucą
                          mnie i żenują takie oskarżenia. W końcu to, że się dorobił? to jedna sprawa, a że
                          bierze udział w tym cyrku to druga. Nigdzie nie jest powiedziane że on wygra. Ja
                          mu jednak tego życzę. Jak już pisałam, polubiłam go od samego początu. Będę mu
                          kibicować do końca.
                          • Gość: Geralt Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 14:14

>
                            > > Fajny pomysł w efekcie nick ładny.
                            > > Wracając do BB jak myślisz co spowodowało że Wojtek poszedł do BB.
                            > > Kompletnie mi to nie pasuje w kontekście jego chorego dziecka.
                            >
                            >
                            > Wiesz, nie zastanawiałam się nad tym ?
                            > Tzn. chyba wczoraj lub może wcześniej, nie pamiętam, padło takie pytanie,
                            > skierowane właśnie do Wojtka. Powiedział że z ciekawości, żeby się sprawdzić???
                            > ??
                            > i właśnie z myślą o dzieciach. Chyba mówił szczerze, w końcu przecież się nie
                            > krygował i nie wykręcał od odpowiedzi. Zresztą co miał powiedzieć ?
                            > Gdyby powiedział coś innego, zaraz by wszyscy krzyczeli że mówi nieszczerze. In
                            > na
                            > rzecz, był pierwszą osobą do której było skierowane to pytanie, z jednej strony
                            >
                            > miał najtrudniej, inni poszli za ciosem.
                            > Tak więc wychodzi na to, że jednak dla dziecka ?
                            > Zaraz się zaczną krzyki, jaki to on bogaty, bo ma dom, sklep i w ogóle. Smucą
                            > mnie i żenują takie oskarżenia. W końcu to, że się dorobił? to jedna sprawa, a
                            > że
                            > bierze udział w tym cyrku to druga. Nigdzie nie jest powiedziane że on wygra. J
                            > a
                            > mu jednak tego życzę. Jak już pisałam, polubiłam go od samego początu. Będę mu
                            > kibicować do końca.

Nie traktuj mojego pytania jak zarzutu. Po prostu w przypadku niektórych te
                            powody widać albo można było je usłyszeć od samych zainteresowanych. Natomiast
                            Wojtek w mojej ocenie nie gra dla kasy, kocha dzieci to o co tu chodzi?
                            Może rzeczywiście chęć sprawdzenia się. Albo chce "zrobić " sobie nazwisko co w
                            modzie czy jubilerstwie nie jest bez znaczenia.
                            Tak swoją drogą to fajnie sie z Tobą gada. Wcześniej nie wchodziłem na to forum a
                            teraz proszę.

• Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 14:28

> Gość portalu: Nala napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: Geralt napisał(a):
                              > >
                              > > > Fajny pomysł w efekcie nick ładny.
                              > > > Wracając do BB jak myślisz co spowodowało że Wojtek poszedł do BB.
                              > > > Kompletnie mi to nie pasuje w kontekście jego chorego dziecka.
                              > >
                              > >
                              > > Wiesz, nie zastanawiałam się nad tym ?
                              > > Tzn. chyba wczoraj lub może wcześniej, nie pamiętam, padło takie pytanie,
                              > > skierowane właśnie do Wojtka. Powiedział że z ciekawości, żeby się sprawdz
                              > ić???
                              > > ??
                              > > i właśnie z myślą o dzieciach. Chyba mówił szczerze, w końcu przecież się
                              > nie
                              > > krygował i nie wykręcał od odpowiedzi. Zresztą co miał powiedzieć ?
                              > > Gdyby powiedział coś innego, zaraz by wszyscy krzyczeli że mówi nieszczerz
                              > e. In
                              > > na
                              > > rzecz, był pierwszą osobą do której było skierowane to pytanie, z jednej s
                              > trony
                              > >
                              > > miał najtrudniej, inni poszli za ciosem.
                              > > Tak więc wychodzi na to, że jednak dla dziecka ?
                              > > Zaraz się zaczną krzyki, jaki to on bogaty, bo ma dom, sklep i w ogóle. Sm
                              > ucą
                              > > mnie i żenują takie oskarżenia. W końcu to, że się dorobił? to jedna spraw
                              > a, a
                              > > że
                              > > bierze udział w tym cyrku to druga. Nigdzie nie jest powiedziane że on wyg
                              > ra. J
                              > > a
                              > > mu jednak tego życzę. Jak już pisałam, polubiłam go od samego początu. Będ
                              > ę mu
                              > > kibicować do końca.
                              >
                              > Nie traktuj mojego pytania jak zarzutu. Po prostu w przypadku niektórych te
                              > powody widać albo można było je usłyszeć od samych zainteresowanych. Natomiast
                              > Wojtek w mojej ocenie nie gra dla kasy, kocha dzieci to o co tu chodzi?
                              > Może rzeczywiście chęć sprawdzenia się. Albo chce "zrobić " sobie nazwisko co w
                              >
                              > modzie czy jubilerstwie nie jest bez znaczenia.
                              > Tak swoją drogą to fajnie sie z Tobą gada. Wcześniej nie wchodziłem na to forum
                              > a
                              > teraz proszę.
                              >

O, dziękuję za uznanie. Do tej pory miałam więcej (na forum) przeciwników niż
                              zwolenników. A wzięło się to stąd, że od początku krytykuję idola małolatów (czy
                              tylko???) - Irka.
                              Nie potraktowałam Twoich słów jako zarzutu, absolutnie, chciałam tylko opisać to,
                              co powiedział Wojtek. Właśnie przypomniałeś mi, że Wojtek też coś mówił
                              o "zrobieniu sobie" reklamy. Tzn. ujął to nieco inaczej, powiedział, że chciałby
                              zaistnieć. W każdym razie powiedział to bardzo ładnie.

• Gość: Geralt Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 14:52

>
                                > > Gość portalu: Nala napisał(a):
                                > >
                                > > > Gość portalu: Geralt napisał(a):
                                > > >
                                > > > > Fajny pomysł w efekcie nick ładny.
                                > > > > Wracając do BB jak myślisz co spowodowało że Wojtek poszedł do B
                                > B.
                                > > > > Kompletnie mi to nie pasuje w kontekście jego chorego dziecka.
                                > > >
                                > > >
                                > > > Wiesz, nie zastanawiałam się nad tym ?
                                > > > Tzn. chyba wczoraj lub może wcześniej, nie pamiętam, padło takie pyta
                                > nie,
                                > > > skierowane właśnie do Wojtka. Powiedział że z ciekawości, żeby się sp
                                > rawdz
                                > > ić???
                                > > > ??
                                > > > i właśnie z myślą o dzieciach. Chyba mówił szczerze, w końcu przecież
                                > się
                                > > nie
                                > > > krygował i nie wykręcał od odpowiedzi. Zresztą co miał powiedzieć ?
                                > > > Gdyby powiedział coś innego, zaraz by wszyscy krzyczeli że mówi niesz
                                > czerz
                                > > e. In
                                > > > na
                                > > > rzecz, był pierwszą osobą do której było skierowane to pytanie, z jed
                                > nej s
                                > > trony
                                > > >
                                > > > miał najtrudniej, inni poszli za ciosem.
                                > > > Tak więc wychodzi na to, że jednak dla dziecka ?
                                > > > Zaraz się zaczną krzyki, jaki to on bogaty, bo ma dom, sklep i w ogól
                                > e. Sm
                                > > ucą
                                > > > mnie i żenują takie oskarżenia. W końcu to, że się dorobił? to jedna
                                > spraw
                                > > a, a
                                > > > że
                                > > > bierze udział w tym cyrku to druga. Nigdzie nie jest powiedziane że o
                                > n wyg
                                > > ra. J
                                > > > a
                                > > > mu jednak tego życzę. Jak już pisałam, polubiłam go od samego początu
                                > . Będ
                                > > ę mu
                                > > > kibicować do końca.
                                > >
                                > > Nie traktuj mojego pytania jak zarzutu. Po prostu w przypadku niektórych t
                                > e
                                > > powody widać albo można było je usłyszeć od samych zainteresowanych. Natom
                                > iast
                                > > Wojtek w mojej ocenie nie gra dla kasy, kocha dzieci to o co tu chodzi?
                                > > Może rzeczywiście chęć sprawdzenia się. Albo chce "zrobić " sobie nazwisko
                                > co w
                                > >
                                > > modzie czy jubilerstwie nie jest bez znaczenia.
                                > > Tak swoją drogą to fajnie sie z Tobą gada. Wcześniej nie wchodziłem na to
                                > forum
                                > > a
                                > > teraz proszę.
                                > >
                                >
                                > O, dziękuję za uznanie. Do tej pory miałam więcej (na forum) przeciwników niż
                                > zwolenników. A wzięło się to stąd, że od początku krytykuję idola małolatów (cz
                                > y
                                > tylko???) - Irka.
                                > Nie potraktowałam Twoich słów jako zarzutu, absolutnie, chciałam tylko opisać t
                                > o,
                                > co powiedział Wojtek. Właśnie przypomniałeś mi, że Wojtek też coś mówił
                                > o "zrobieniu sobie" reklamy. Tzn. ujął to nieco inaczej, powiedział, że chciałb
                                > y
                                > zaistnieć. W każdym razie powiedział to bardzo ładnie.
                                >
                                Witaj po raz ostatni dziś.
                                Ja po prostu konstatuję
                                fakty nie
                                masz za co dziękować.
                                Nie ma co lubisz Wojtka. Tylko pamiętaj że chłop ma żonę!:-)
                                Będę jutro rano , napisz gdzie Cię szukać.
                                Pozdrawiam
                                Geralt

• Gość: Maja Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.chomiczowka.net.pl 06.11.01, 09:04
      właściwie to bez znaczenia kto teraz wyjdzie z domu

właściwie to bez znaczenia kto teraz wyjdzie z domu

właściwie to bez znaczenia kto teraz wyjdzie z domu BB i tak wygra Witczak-
      mięczak, bo i tak forsa ciągnie do forsy a biednemu zawsze wiatr wieje w oczy.

• Gość: Maja Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.chomiczowka.net.pl 06.11.01, 10:44
      wlaściwie to bez znaczenia kto teraz wyjdzie z domu BB bo i tak główną nagrodę
      zwinie Witczak-mięczak. Forsa ciągnie do forsy, a biednemu/IREK/ zawsze wiatr
      wieje w oczy.
      • Gość: Geralt Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 11:44
        Nala
        Przeczytaj moją odpowiedź wyżej . Jakoś dziwnie tam się zapisała.
        • Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 12:01

> Nala
          > Przeczytaj moją odpowiedź wyżej . Jakoś dziwnie tam się zapisała.

Przeczytałam i się dopisałam.
          Dlaczego dziwnie ???

• Gość: Geralt Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 12:33

>
            > > Nala
            > > Przeczytaj moją odpowiedź wyżej . Jakoś dziwnie tam się zapisała.
            >
            > Przeczytałam i się dopisałam.
            > Dlaczego dziwnie ???
            >

Dziwnie bo sobie wymyśliłem że zapisze się jako ostatni post.

• Gość: nula Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: 193.150.166.* 06.11.01, 11:52
        Irek i tak zarobi swoje.
        Nie wierze jednak w wygrana Jureczka, to byla by porazka...
    • Gość: xxx Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.chello.pl 06.11.01, 12:11
      Gość portalu: irekfan napisał(a):
      > Oprócz Irka nikt tam nie ma wlasnego zdania!!!!

...a zdanie Irka to "cos tam, cos tam"...
      • Gość: isa Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uml.lodz.pl 06.11.01, 12:37
        Za to Marzeny "nie wiem"
      • Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 12:43
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Gość portalu: irekfan napisał(a):
        > > Oprócz Irka nikt tam nie ma wlasnego zdania!!!!
        >
        > ...a zdanie Irka to "cos tam, cos tam"...

No tak, ale zaraz zwolennicy tego typka powiedzą ci, że to ma głębię. Doszukają
        się w tym sensu. Oni już tak mają !!! Jaki idol, taki fan !!!
        Zaraz mi się dostanie.
        No, kto pierwszy ???
        • Gość: xxx Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.chello.pl 06.11.01, 12:56

> Gość portalu: xxx napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: irekfan napisał(a):
          > > > Oprócz Irka nikt tam nie ma wlasnego zdania!!!!
          > >
          > > ...a zdanie Irka to "cos tam, cos tam"...
          >
          >
          > No tak, ale zaraz zwolennicy tego typka powiedzą ci, że to ma głębię. Doszukają
          >
          > się w tym sensu. Oni już tak mają !!! Jaki idol, taki fan !!!
          > Zaraz mi się dostanie.
          > No, kto pierwszy ???

Moze ja sie wczuje w te role:
          A TY JESTES COSTAMCOSTAM!!! A IREK RULZ!!!!!!!!!!
        • Gość: mala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: 217.97.138.* 06.11.01, 14:49
          Nalu droga, nie masz czasem wrażenia, że jestes - jak by to okreslić - podpuszczana do
          wypowiadania swojego zdania w bardziej burzliwy sposób? Rany - jeden uwielbia boskiego
          Jureczka, drugi - obłędnego (czy obłąkanego) Irka - każdy ma prawo do własnego zdania. Natomiast
          z wielką przyjemnoscią podsłuchałam (czy też raczej podczytałam) fajny dialog Twój i Geralta.
          I o to chodzi. Aż pozazdrosciłam - ale niestety nie czytałam Sapkowskiego - jedynie Tolkiena.
          Uwielbiam! Pozdrawiam Was
          • Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 15:00
            Gość portalu: mala napisał(a):

> Nalu droga, nie masz czasem wrażenia, że jestes - jak by to okreslić - podpuszc
            > zana do
            > wypowiadania swojego zdania w bardziej burzliwy sposób? Rany - jeden uwielbia b
            > oskiego
            > Jureczka, drugi - obłędnego (czy obłąkanego) Irka - każdy ma prawo do własnego
            > zdania. Natomiast
            > z wielką przyjemnoscią podsłuchałam (czy też raczej podczytałam) fajny dialog T
            > wój i Geralta.
            > I o to chodzi. Aż pozazdrosciłam - ale niestety nie czytałam Sapkowskiego - jed
            > ynie Tolkiena.
            > Uwielbiam! Pozdrawiam Was

Cześć !
            Dopiero teraz przeczytałam Twojego post'a. Czy jestem podpuszczana nie wiem, wiem
            natomiast że sama prowokowałam niektóre wypowiedzi. Chyba jestem masochistka,
            tyle się "nasłuchałam", powinnam się chyba załamać. Hi, hi.
            nie mogę już dłużej dzisiaj pisać. Żegnam, do jutra !
            Polecam Ci Wiedźmina, jest świetny. Jak Ci się podobała trylogia, to to Cię
            również zainteresuje.
            Pozdrawiam.
            Nala.

• Gość: Ina Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.11.01, 12:37
      Fani Irka nigdy mnie nie zawodzą. Ci co na niego nie głosują, to proszę, od
      razu popier... Cóż, jak się komus nie podoba - paszport dostępny dla każdego,
      niech spływa stąd.
      A co do tego kto wyleci, no niewiadomo, ale dla mnie każda opcja jest
      satysfakcjonująca. Jurek wygląda mi na osobnika lubiacego wychowawczo przyłożyć
      żonie a Irek na takiego co przyłoży żonie, bo ma inne zdanie. Obaj siebie
      warci. Obaj bardzo lubia sobie popłakać. Choc ostatnio to Irek każdy program
      okrasza swoimi zdaniami. Psycha mu siada jeszcze bardziej.
      • Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 12:52
        Gość portalu: Ina napisał(a):

> Fani Irka nigdy mnie nie zawodzą. Ci co na niego nie głosują, to proszę, od
        > razu popier... Cóż, jak się komus nie podoba - paszport dostępny dla każdego,
        > niech spływa stąd.
        > A co do tego kto wyleci, no niewiadomo, ale dla mnie każda opcja jest
        > satysfakcjonująca. Jurek wygląda mi na osobnika lubiacego wychowawczo przyłożyć
        >
        > żonie a Irek na takiego co przyłoży żonie, bo ma inne zdanie. Obaj siebie
        > warci. Obaj bardzo lubia sobie popłakać. Choc ostatnio to Irek każdy program
        > okrasza swoimi zdaniami. Psycha mu siada jeszcze bardziej.

O, cześć Ina !!!
        Czy dostałaś mojego email'a ???

Co do Jurka, to już w kórymś wątku przeczytałam, że podobno Jurek jest damskim
        bokserem i że żona wycofała skargę o pobicie. Jestem bardzo ciekawa czy to prawda
        i nie zdiwiłabym się gdyby się tak właśnie okazało. Na ale tego już się chyba nie
        dowiemy, szkoda !
        O Irku już mi się nawet nie chce pisać (na razie).
        Dziwię się natomiast że tutaj (na ten wątek) nie dotarli jeszcze nasi mili???
        przeciwnicy. D.s. i cała reszta. Ciekawe na jak długo ???
        Pozdrawiam. N.

• Gość: Ina Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.11.01, 12:37
      Miało byc łzami...
      • Gość: isa Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uml.lodz.pl 06.11.01, 13:03
        A co to ma do rzeczy
        Czyś byś była nonkonformistką
        • Gość: Nala Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 13:11
          Gość portalu: isa napisał(a):

> A co to ma do rzeczy
          > Czyś byś była nonkonformistką

"Czyś byś" rozumiała co to w ogóle znaczy ??????
          • Gość: isa Re: Jak odpadnie Irek, to Polacy są popier....))) IP: *.uml.lodz.pl 06.11.01, 14:09
            Tyle pytajników, czyś byś istotnie nie rozumiała i przez 10 min. sprawdzała
          • Gość: Nala Re: >>> >> DO INY I DO GERALTA !!! <<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 14:54

Ja już na dzisiaj kończę "występy". Żegnam, mam nadzieję że "zobaczę" was jutro.
            Pozdrawiam !

Nala.
            • Gość: Geralt Re: >>> >> DO INY I DO GERALTA !!! <<<<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 07:29
              Nala czy Ty czasem nie rzucasz uroków?:-)
              był Irus i nie ma Irusia , strach się bać!
              TVN albo zatrudnił człowieka z problemami psychicznymi albo też przecenili
              swoje możliwości.
              Najgorzej jak sie jakims ludzim z TV wydaje że są Bogami.
              A ja ugruntowuję sie w przekonaniu że Jurek to Alicja.
              • Gość: Nala Re: >>> >> DO INY I DO GERALTA !!! <<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 07:50

> Nala czy Ty czasem nie rzucasz uroków?:-)
                > był Irus i nie ma Irusia , strach się bać!
                > TVN albo zatrudnił człowieka z problemami psychicznymi albo też przecenili
                > swoje możliwości.
                > Najgorzej jak sie jakims ludzim z TV wydaje że są Bogami.
                > A ja ugruntowuję sie w przekonaniu że Jurek to Alicja.

Witaj Biały Wilku !!!
                Chciałoby się powiedzieć ; - "A moje drugie imię Yennefer."
                Cha, cha, sama w to nie wierzę ?!
                Właśnie przed chwilą skrobnęłam pościka, tzn. nowy wątek o powodzie wygnania Irka.
                Trochę udało mi się przeczytać z BB-TVN. Niewiele, ale można się czegoś domyślić.
                Sama zresztą nie jestem pewna czy dowiemy się "prawdziwej prawdy". Zobaczymy ?
                Pozdrawiam.
                Nala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka